Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1261 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85951 posts

Posted 24 January 2007 - 06:18 PM

Jaz se se čist zaljubila v L`orealov True Match. smile.gif Ful svetel, nič maskast, dovolj prekriva (a ni blo za tega rečeno, da bolj slabo? huh.gif ), pa še flaška mi je res ful všeč.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1262 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 January 2007 - 07:04 PM

ja, za tega je blo rečeno, da ne prekriva nekam ultra dobro, a se tudi meni zdi, da mi v malce debelejšem sloju tudi rdečico na ličkih zakrije za par uric thumbup.gif

jaz bi samo še kakšen čistoo malo svetlejši odtenek, kakšnega bolj olivnega tena smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1263 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85951 posts

Posted 24 January 2007 - 08:01 PM

Kateri odtenek pa maš? Ivory je najsvetlejši pri nas, ne? Sem si ga v Mullerju v posodico za par dni stisnila. thumbup.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1264 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17612 posts

Posted 24 January 2007 - 08:10 PM

Meni se pa zdi, da tale True Match tak grdo vsi odtenki vlečejo na rumeno. down.gif Niet for me.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1265 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 January 2007 - 08:22 PM

Jaz imam tega True Match, N1 - to je Ivory neutralen, pa čisto nič ne vleče na rumeno, meni tudi ful ustreza. Pa mislim da je ta najsvetlejši nasploh, ja. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1266 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 January 2007 - 08:28 PM

Tudi jaz imam N1, torej najsvetlejšega, se mi pa zdi, da na kakšni rumeni svetlobi izgleda oranžkasto malo sad.gif
  • 0

#1267 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 January 2007 - 09:24 PM

Jst sm si pred parimi dnevi kupila od Revlona colorstay puder in je dober. Tud prekrije precej dobro, vsaj men podočnjake, ki so res grozni in se mi ful poznajo, pa če spim 15 ur na dan, mam prosojno kožo... sad.gif no, tud cena je fajn, ni predrag. Mi pa prodajalka, ki mi je pomagala pr odtenko, ni dala najsvetlejšga, ker sm že itak bleda in bi bla pol še bol. Mi je dala oddtenek 220 Natural beige.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1268 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 24 January 2007 - 10:03 PM

true match so res vsi rumeni.še najsvetlejši je ful rumen.V steklenički zgleda bolj nevtralno.

• 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#1269 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 January 2007 - 05:48 PM

QUOTE(eve @ 24. 1. 2007 - 21:24) View Post

Jst sm si pred parimi dnevi kupila od Revlona colorstay puder in je dober. Tud prekrije precej dobro, vsaj men podočnjake, ki so res grozni in se mi ful poznajo, pa če spim 15 ur na dan, mam prosojno kožo... sad.gif no, tud cena je fajn, ni predrag. Mi pa prodajalka, ki mi je pomagala pr odtenko, ni dala najsvetlejšga, ker sm že itak bleda in bi bla pol še bol. Mi je dala oddtenek 220 Natural beige.

tole mi je pa totalno sfaljeno ermm.gif

če si bleda in imaš tako svetlo kožo, imaš pač najsvetlejši odtenek pudra, pa kaj potem! (osebno men so punce s svetlo kožo zlo všeč)

torej je ta kupljeni zdaj temnejši od tvojega naravnega odtenka ? huh.gif
  • 0

#1270 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 January 2007 - 05:52 PM

Če je čisto malo temnejši ni panike, ker da obrazu samo malenkost barve, da ni človek smrtno bled ... glavno, da se rob ne pozna - pozna se pa samo, če je razlika med pudrom in pravim odtenkom kože velika. Če gre pa za majhno spremembo, pa ni panike.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1271 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 25 January 2007 - 05:58 PM

recimo jaz uporabljam temnejše pudre, ker imam relativno temno polt. sem pa pozimi bledo zelena v obraz. temni pudri na mojem obrazu delujejo zdravo (pač tak podton kože), če pa bi vzela enakega mojemu odtenku bledega obraza, bi pa delovala mrtvaško. tako, da ni vse to kar tako enostavno!
  • 0

#1272 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 January 2007 - 06:06 PM

DiLema, na nekaterih notranjih lučeh se ta razlika med recimo vratom in odtenkom kože na obrazu zelo hitro pozna, pa tudi, če puder ni ravno zlo drugačne barve kot tvoj naravni odtenek.
  • 0

#1273 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 25 January 2007 - 06:15 PM

ni pudra, ki bi bil identične barve kot tvoja koža. predvsem tudi zato, ker je koža na obrazu drugačne barve kot na vratu (posledica tega, da je obraz vedno odkrit, vrat pa ni nujno), kot tudi na obrazu ni samo en odtenek barve polti. in sevda, ker je vsak človek edinstven.
  • 0

#1274 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 January 2007 - 06:20 PM

se strinjam wink.gif

jaz sem hotela povedati le, da se mi zdi pametno kupiti odtenek, čimbolj podoben tvojemu naravnemu, če ga že ravno najdeš smile.gif
  • 0

#1275 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 January 2007 - 06:45 PM

em... men je ta odtenk fajn, ona mi je dala en odtenek temnejšga, tko d ni velike razlike. Ker un najsvetlejši je biu res svetel in tud men ni biu kej preveč všeč. Pa ne zatu, ker bi mi ne bi bila svetla polt lepa, pač na seb je ne maram preveč, ker mi folk pol skos govori ka si tko bleda huh.gif in podobno... Pa še podočnjake mam ornk in pol je še hujš. Tko d je ta odtenek čist fajn in se ne razlikuje skor nč od vrata. Se nč ne prtožujm, k bi vrjetn tkoj vidla, če bi mi biu pretemen.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1276 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 January 2007 - 06:57 PM

mislm, da je ta drugi odtenek pri Revlonu po svetlosti podoben Lorealovmu N1, in men tud kdaj pod kakšno tako lučjo kdo reče ..."Daša, veš kok si bleda! ! ....ja buuuu, strašim rolleyes.gif
  • 0

#1277 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85951 posts

Posted 25 January 2007 - 07:55 PM

N1 je še malo svetlejši od Revlonovega najsvetlejšega, sigurno.
  • 0

― V. Van Gogh

#1278 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 January 2007 - 08:10 PM

mam eno sliko, na kateri sva iz iste razdalje slikane s sošolko, jaz s pudrom Loreal N1, ona pa z Revlonovim, odtenek 2, pa sem jaz malo svetlejš, se mi zdi smile.gif

• 0

#1279 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85951 posts

Posted 25 January 2007 - 08:11 PM

Ja sej pravim, Revlon je temnejši.
  • 0

― V. Van Gogh

#1280 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 January 2007 - 08:12 PM

samo ona ma dvojko, pomoje bi bla enka svetlejša
  • 0

0 user(s) are reading this topic