Italija
Posted 04 November 2025 - 04:06 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 November 2025 - 04:22 PM
Meni je pokazalo, da je celodnevno parkiranje na Tronchettu okrog 30 €, ne 40.
A nasproti železniške se tudi lahko parkira? Kaj je 1,5?
Še razmišljamo, kaj je bolje, it z vlakom iz Gorice do postaje Santa Lucia ali z avtom. Kje pa priporočate parkirat?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 November 2025 - 04:35 PM
Posted 04 November 2025 - 04:45 PM
Za Gorico pa ne vem...
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 November 2025 - 06:57 PM
Od tam grem ponavadi pes, nazaj grede pa vcasih vaporetto do zelezniske. Odvisno od utrujenosti.
https://maps.app.goo...WsA1j6?g_st=ipc
After all this time?
Always.
Posted 04 November 2025 - 07:06 PM
Nincha, hvala za to informacijo.
Podgana, a je kak večji parking tam pri postaji v Mestrah ali kje na ulici najdete? Jaz bi namreč šla na kakšno večje parkirišče/garažo, kjer je sigurno plac. Ne mislim lutat okrog in iskat.
Posted 04 November 2025 - 07:31 PM
11 je se cestnine za v eno smer na avtocesti po It. Ne vem, ce je na koncu kaj manj od 100 vse skupaj...
Posted 04 November 2025 - 08:00 PM
100 eur misliš kaj, gorivo, parkiranje in cestnine?
Posted 04 November 2025 - 08:17 PM
Posted 04 November 2025 - 09:45 PM
Posted 04 November 2025 - 09:48 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 November 2025 - 09:37 AM
Posted 05 November 2025 - 10:06 AM
Posted 05 November 2025 - 10:43 AM
Nincha, kdaj pa si bila ti nazadnje na tem parkirišču? Ni nobene strani, pa na street view tudi ni videt nobene table s cenami.
Se pa jaz tudi priporočam za kakšna vaša osebna priporočila. Jaz sem bila nazadnje v Benetkah v srednji šoli, ampak takrat smo hodili na Bienale, pa malo po mestu na trg sv. Marka, Potter Rialto, doževa palača in tam okoli.
Aja, a je bila mogoče katera tam v adventnem času? Se splača ali je takrat samo še večja gneča?
Posted 05 November 2025 - 11:08 AM
https://ibb.co/Xx9n5Tm3
Ponavadi greva konec novembra za obletnico in je precej znosno, znajo bit pa ze poplave. Enkrat smo bili tik pred novim letom (28-30. ) in je blo tut cist uredu. Se mi zdi od spomladi do poleti vseen ful vec ljudi.
Frida, meni je od kavarnic fajn Farini pa La Serra pri Giardinih, za jest Nevodi in Da Ivo (oboje treba prej rezervirat), za cikettije All Arco in Al Bottegon, za aperol Ai do Leoni na trgu, ce dobis mizo zunaj. Pa vsec mi je terasa na soping centru Fondaco dei Tedeschi pri Rialtu, je zastonj in ful lepo vidis mesto.
After all this time?
Always.
Posted 05 November 2025 - 11:18 AM
Bila sem ze velikokrat v Benetkah in kar se tice hrane in kave vedno bluzim in nic ne planiram. Meni je bila fajn tudi picerija 900, zelo blizu Rialta.
Posted 05 November 2025 - 11:40 AM
Btw, jaz ne morem pozabit, kako porazne so pice v Da Michele v Mestrah. Čisto drug svet kot v Trstu, sploh mi ni jasno, kako take razlike v isti verigi.
V Benetkah priporočam Al Gobbo di Rialto. Sladoled in cannolije smo tudi ful dobre jedli tam, ampak se ne morem spomnit, kje.
― V. Van Gogh
Posted 05 November 2025 - 11:45 AM
Hvala tud tebi za priporocilo.
Posted 05 November 2025 - 11:59 AM
After all this time?
Always.
Posted 05 November 2025 - 12:05 PM
Pri nas pa mož prav obsesivno išče, kje so najboljše ocene in gleda slike, kjerkoli smo.
Pa se mi zdi, da se kar splača, no.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users