Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#1261 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 March 2011 - 08:56 PM

Danes sem bla v Burger Kingu. Mislim ponudba pričakovana, brez večjih presenečenj, ali presežkov.

Jedla whopperja - meso ful okusno, dejansko ne deluje kot neki babyfood, kot npr. v McDonald'su ninja.gif, pa tudi kruhki za burgerje so manj sladki in s pikico več konsistence kot v Mcu. Hambrugerji vsebujejo čebulo (aleluja no) in paradajz, to je pa to. Nekih večjih razlik sicer ni. Krompirčki so manj slani.

Najboljši burger v mestu ima še vedno Dobra vila.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1262 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 March 2011 - 09:27 PM

Meni pa je Mek ful boljši od BK. Hamburgerji od BK imajo ful čuden okus, kot da jim nekaj manjka, po Hot Brownieju in Hot Blondieju mi je bilo slabo za bruhat. Edino pomrfi imajo boljši, ampak sem ugotovila, da se ful razlikuje od restavracije do restavracije; v enem BK lokalu na Dunaju je bil božanski, najboljši pomfri ever, spet v drugem nadogaben.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1263 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 March 2011 - 09:29 PM

Ok, teh "hot nekaj" zadev ne jem, sladkarij pač en tak plac ne more imet dobrih. Burgerji v Macu so pa vsi po vrsti sladki huh.gif in taki čudni - kot, da bi nekdo naredil burgerje iz mešanice mletega mesa in babyfooda. ermm.gif

Sam ok, itak nisem fan fast fooda, ampak v primerjavi mi je pa ipak BK boljši.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1264 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 17 March 2011 - 09:31 PM

Meni so Mekdonalcovi muffini najboljši na svetu. eat.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1265 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 March 2011 - 09:32 PM

Nisem jih jedla. Ubistvu sem pri nas jedla menda lih ene 4x mafine. Pa noben mi ni bil dober. cry.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1266 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 17 March 2011 - 09:36 PM

QUOTE(Braunkopf @ 17. 3. 2011 - 20:56) View Post

Najboljši burger v mestu ima še vedno Dobra vila.

Kje to je?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1267 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 March 2011 - 10:27 PM

V Meku imajo muffine? Svašta!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1268 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 March 2011 - 10:28 PM

Planet:

http://www.dobravilapizzeria.si/ - špička burger. wink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1269 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 17 March 2011 - 10:28 PM

Ja, jaz sem jih sicer vedno jedla kje v tujini, ampak sem jih opazila po novem tudi pri nas. Mislim, da v Mc Cafeju.
  • 0
Pablo Picasso

#1270 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 March 2011 - 10:31 PM

Aja, saj mi je enkrat kolegica govorila, da imajo ponekod tudi tiramisuje in to celo zelo dobre. Hm.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1271 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 17 March 2011 - 10:33 PM

Čokoladni mafini fo life. ˇ-ˇ
  • 0
Pablo Picasso

#1272 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 18 March 2011 - 12:21 AM

QUOTE(Braunkopf @ 17. 3. 2011 - 22:28) View Post

Planet:

http://www.dobravilapizzeria.si/ - špička burger. wink.gif

Mmm, looks good, hvala!

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 3. 2011 - 22:31) View Post

Aja, saj mi je enkrat kolegica govorila, da imajo ponekod tudi tiramisuje in to celo zelo dobre. Hm.

In meni kolegica, da imajo v McCafejih zelo dobre profiterole. Mi se ne uspelo poskusiti.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1273 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 March 2011 - 08:29 AM

Ja, imajo kar precej sladic v McCafeju. Sem slišala nekaj pohval, poskusila nisem pa še nič.
  • 0

#1274 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 March 2011 - 08:36 AM

Men so se pa tortice pa mafini iz McCaffeja kr mal uprli, potem k sm vidla da prnesejo zmrznjene in ti v bistvu dobiš odtajano. Sej ni to nič takega, sam men je mal bljak. biggrin.gif
  • 0

#1275 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 18 March 2011 - 08:40 AM

Velika večina ima tako, žal down.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1276 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 March 2011 - 10:58 AM

V McCafeju odsvetujem Sacher torto. Sem jo v dveh različnih McCafejih naročila, pa je povsod enaka - suha in trda kot star kos kruha. down.gif

Ok sta mi bili Jagodna in Esterhazy, drugih še nisem preizkusila.
Čeprav sem enkrat jagodno dobila še na pol zamrznjeno. huh.gif

Cene so zasoljene, glede na to, da dobiš v kakšni pravi slaščičarni boljše in neodmrznjene tortice za enako denarja ali malo manj.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1277 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 March 2011 - 08:14 AM

Prekmurska gostilnica v Ljubljani (Mencigar Nobile)

KLIK

V soboto sem se odpravila v to prekmursko restavracijo, ki je v LJ že 4 leta, a sem zanjo izvedela šele s pomočjo nasvetov na tem forumu. Zelo jo priporočam, lokacija je skoraj center, prijetno in prijazno osebje, ter odlična hrana, z ne tako zelo zasoljenimi cenami. smile.gif

Prijateljici sta naročili bograč, bilo ga je veliko, in po njunih besedah je bil nadvse okusen.
Druga jed je bila dodole. njam.gif (krompir, čebula in kisla smetana), zadnja pa krompirjevi svaljki z omako iz jurčkov - zopet zelo okusno, za si vseh 5 prstov oblizniti. biggrin.gif

Za sladico smo vzele kos gibanice s sladoledom (iz bučnega olja, z bučnimi semeni in s slivovim prelivom).

Račun za 3 osebe, malo nad 30 evrov.

ZELO PRIPOROČAM. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1278 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 March 2011 - 08:20 AM

Jaz samo pridam, da se strinjam z oceno.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1279 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 28 March 2011 - 10:00 AM

Jutri peljem tujega prijatelja na Bled in me zanima katero restavracijo tam priporočate, seveda z ne preveč visokimi cenami.
  • 0

#1280 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 March 2011 - 10:04 AM

Ufff, jaz ne poznam ravno restavracij, je pa BAJE Pizzerija pod gradom ZELO DOBRA. Drugače pa obvezno kremšnita, ki pa jo dobiš malodane povsod. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users