America's next top model
Posted 14 August 2009 - 07:09 PM

Posted 11 September 2009 - 03:46 PM

O puncah pa po prvi epizodi...
Rae - krasna slika, ona mi je všeč, je simpatična, čeprav ne izstopa med vsemi puncami

Sundai - pred makeoverjem je bila slatka lepotička, zdaj je Rhianna. Meni je vizualno všeč, ostalo bomo še vidli.

Nicole - Vizualno mi je ful všeč. Rdeča griva, svetla porcelanasta koža, ampak je pa čudna, taka dead fish, brez energije.

Rachel - mene res spominja na Bambija s temi velikimi očkami. Samo mi deluje taka prijetna punca. Bomo vidli kak se bo izkazala.

Kara - mene ful spominja na mlado Brooke Shields, ampak malo slabšo njeno različico.

Laura - mala kmetica, preveč občutljiva. Imam občutek, da se bo v prihodnjih oddajah kar precej jokala. Ampak njena slika mi je bila presenetljivo všeč.

Lisa - neizstopajoča, medla, njena slika bi lahko bila boljša, čeprav mislim, da so druge imele slabše slike, je pa res, da bi tudi ona lahko s svojim outfitom in sceno lahko naredila veliko boljšo sliko kot jo je.

Lulu - ta mi je taka prikupna, so ji najboljši makeover naredili izmed vseh deklet. Njena slika mi je bila všeč.

Ashley - nisem si je nekak zapomnila. Mi pa vizalno ni slaba. Lušna.

Bianca - v vsakem krogu se najde ena taka kot je ona. Črna pobrita in bitcy. Ampak ona se mi ne zdi zoprno bitchy, kot so bile nekatere v prejšnjih krogih. Bomo vidli kako bo v naslednjih krogih... mogoče mi še rata všeč. Obraz mi ima zanimiv.

Brittany - nisem si je nekak zapomnila.. njena fotografija mi je pa bla všeč, me je spominjala na gossip girl slike.

Courtney - Vizualno mi je všeč, čeprav razen poškodovane noge ni izstopala med vsemimi puncami.

Erin - njena slika mi je bila ful dobra. Tak fajni portret, ampak med množico punc pa ni nekak izstopala.

Jennifer - meni se njena slika sploh ni zdela tako krasna kot sodnikom. Sicer pa ne vem. Ni mi kaj ekstra. Bomo vidli v naslednjih krogih kako se bo odrezala.

Morm rečt, da mi v tej sezoni punce niso pretirano zoprne, antipatične. Po prvih dveh delih so pa vse še precej zadržane, nobena ne izstopa kaj posebej. Hvalabogu je tista, ki je slavila Jezusa odpovedala sodelovanje. Bomo vidli kako se bodo punce izkazale v prihodnjih delih.
Posted 11 September 2009 - 04:31 PM

Posted 11 September 2009 - 05:24 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 11 September 2009 - 05:26 PM

Posted 11 September 2009 - 06:07 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 11 September 2009 - 06:10 PM

Posted 11 September 2009 - 06:11 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 12 September 2009 - 01:02 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 September 2009 - 09:19 AM

Ashley mi je drugače zelo všeč pa Rae tudi. Aja, Nicole ima ČUDOVITO grivo in fotko...samo kaj ko je res čudna...
(taoistična modrost)
Posted 12 September 2009 - 02:16 PM
Rae- njena slika mi je bila fenomenalna. Ona sama po sebi mi ni nič posebnega.
Jennifer mi ni ušeč, mi deluje afna. Tudi njena slika mi ni bila nekaj baš.
Erin- glede nje se ne morem opredeliti, če mi je všeč ali ne. Slika mi pa ni bila všeč.
Courtney- vizualno mi sploh ni všeč, vendar karakterno izgleda kar ok. Slika všečna.
Sundai- preveč sladka mi izgleda. Slike se pa sploh ne spomnim.
Bianca- rečte kar hočete, ma meni je ona kul.

Nicole- super izgled, vendar me živcira tisto njeno nenehno poudarjanje lastne superiorne inteligence itd., obenem pa, ko jo nekdo (Bianca) vpraša, zakaj je taka, ne zna nič konkretnega povedat in samo nekaj jamra. Brezveze. Slika je pa bila super.
Rachel- grda mi je, brez zamere. Tudi njene slike se ne spomnim.
Kara, Laura- tudi tidve sta mi grdi in brezvezni, slike niso bile nekaj baš.
Lisa tudi totalna brezveznica, pa v faco mi sploh ne izgleda za nek top model, slika obup, še dobro, da je šla.
Lulu mi je všeč.
Ashley mi tudi ni glih slaba, ma še nisem ziher, če sem za/proti. Slika nič special.
Brittany mi je s to novo čupo kar všeč. Slika pa ne.
Postave mi pa nima nobene dobre, nekatere so mi že na meji zelo grdega- Courtney nima absolutno nič bokov, taka moška postava, meni je to fuj. Sicer so pa za moj okus itak presuhe in premal oblinaste, ampak dobr, to je pač modna industrija.
Posted 14 October 2009 - 07:51 PM
Posted 14 October 2009 - 08:57 PM
Posted 14 October 2009 - 09:13 PM
Posted 15 October 2009 - 08:25 PM

Meni je Rae taka čudna, Courtney mi tudi ni bila všeč.
Erin in Nicole 8:wub:) sta moji favoritki. Tudi Japončica je kul, čeprav ne blesti vedno.
Brittany mi je malo preveč suha, tak paličnjak.
Laura me obupno iritira, čistokrvna ameriška kmetica je no. Fak, v hlev bi jo poslala.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 October 2009 - 08:30 PM

Posted 15 October 2009 - 09:03 PM

Ammm, Erin in Brittany sta pa meni najboljši. Mnja, Erin manjka karakter. To je res. Pa Laura je res bolj tipična kmetica, ampak mi je tok smešna, da mi je kr všeč.

(taoistična modrost)
Posted 15 October 2009 - 09:09 PM
Posted 15 October 2009 - 09:22 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users