Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#1261 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 27 January 2009 - 06:35 AM

Ne štekam biggrin.gif To ti je župnik napisal glede česa? Kkšn status, kaj je zapleteno? Al tut sama ne kapiraš kaj je hotu s tem povedat pa je bil to point norosti dneva? Zgubljena sm čist; ne vem če je to zaradi ure al si pa res mal premal obrazložila za kaj se gre smile.gif Sej sledim, to glede tega župnika kaj se dogaja.. sam še vseen ne štekam smile.gif Kam ti je pa poslal to sporočilo?
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#1262 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 January 2009 - 09:20 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 27. 1. 2009 - 6:03) View Post

Sporočilo župnika glede spremembe statusa v zakomplicirano laugh.gif . Zajebava me, res! laugh.gif

Super, le tako naprej...
Eno vprašanje... Sem videl tvoje dopisovanje z Vianejo... zakaj je pa status tako zapleten... Če je preveč osebno vprašanje, pa ni potrebno odgovoriti.
Lep večer in se vidimo ju3

Watdafak pa njega to briga??? Ma kr neki, no, sorry.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1263 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 27 January 2009 - 09:39 AM

Mladoletna se pa tud igra...samo meni žal ni to nič smešno... smile.gif

Moja norost dneva: fant me vidi, da zjutraj vzamem KT. Pa reče: a nisi rekla, da boš nehala to jemat? Pol lahko še seksava? laugh.gif
  • 0

#1264 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 January 2009 - 04:26 PM

QUOTE(*simoncy* @ 27. 1. 2009 - 6:35) View Post

Ne štekam biggrin.gif To ti je župnik napisal glede česa? Kkšn status, kaj je zapleteno? Al tut sama ne kapiraš kaj je hotu s tem povedat pa je bil to point norosti dneva? Zgubljena sm čist; ne vem če je to zaradi ure al si pa res mal premal obrazložila za kaj se gre smile.gif Sej sledim, to glede tega župnika kaj se dogaja.. sam še vseen ne štekam smile.gif Kam ti je pa poslal to sporočilo?

V soboto me je dodal na facebook, jst sem si pa za hec spremenila status iz samske v je zakomplicirano. Potem je pa nekaj na to spremembo komentirala še ena animatorka, ki nas je imela na duhovni obnovi, ki jo je vodil ta župnik in je pač povprašal o tem na osebno sporočilo, čeprav točno ve, da mi je izredno všeč, haha.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1265 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 27 January 2009 - 04:44 PM

Na google translate sem dala za prevest auburn hair in mi je prevedlo v Crvenkastosmeđ las laugh.gif
  • 0

#1266 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 January 2009 - 04:50 PM

mladoletna s ti študiraš teologijo? ali hodiš h kakšnim cerkvenim vajam ali nekaj podobnega?ali kako ta župnik nastopa v tvojem življenju?

QUOTE(Goddess @ 27. 1. 2009 - 16:44) View Post

Na google translate sem dala za prevest auburn hair in mi je prevedlo v Crvenkastosmeđ las laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1267 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 January 2009 - 04:53 PM

Ne, sem čisti antikrist glede izvenšolskega življenja laugh.gif . Hodim pa na katoliško gimnazijo, kjer imamo vero in kulturo kot predmet, kar nas vsako leto drugi župnik uči (no, razen v tretjem je eden nežupnik, ki je samo na teologijo hodil). Vglavnem, pa zdaj smo bili na duhovni obnovi 3 dni, kar ima tudi vsak razred vsako leto in sem tega našega prof. bolj spoznala in mi je še bolj všeč postal biggrin.gif .
  • 0

#1268 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 27 January 2009 - 05:04 PM

ej ka pa mislš ti bit po poklicu?
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1269 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 January 2009 - 05:22 PM

Ne vem, tako imam sicer biologijo in slovenščino rada. Pa glasbo ful, ampak to bo samo za nadaljni življenjski hobi. Nisem še tako daleč, da bi mogla vedet, hvala bogu smile.gif .
  • 0

#1270 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 27 January 2009 - 05:33 PM

in kak to da si šla na to šolo?
sori mal sm radovedna tongue.gif hehe

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1271 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 January 2009 - 05:56 PM

aha tako je prišel ta "bog":) v tvoje življenje smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1272 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 January 2009 - 06:00 PM

Na simfoničnem orkestru sem nekaj let sedela na pultu s punco, ki je letnik višji od mene na isti šoli. In ko sem bila jst 9. razred, mi je ona celo leto govorila, kako je navdušena na tej gimnaziji. Res so jo bile same pohvale, čeprav je povedala tudi, da ni ravno najlažja. In ker da človek ponavadi največ na osebne izkušnje nekoga, ki ga pozna, sem šla tja na informativni dan in na dan odprtih vrat. Tukaj šola napne vse moči in se res izkaže za nadnormalno, čeprav je nekje dokaj povprečna. Problem je tudi, ker je dan odprtih vrat pred informativnimi, pa še dlje časa traja in potem prideš na eno drugo gimnazijo, pa ti zgleda vsa labava, mala in temna. Naša šola je namreč ogromna, full prostorna, ful svetla, imamo fajn prehrano poštimano, orkester in take stvari. Pozabila sem pa pri njenem mnenju upoštevat to, da gre ful po tradicionalnem principu ene velike družine, kjer gredo vsi otroci na škofijsko, pa so vsi precej verni (pred mano ni nihče iz družine hodil in ok, krščeni smo, ostalo pa ni po krščanskem nauku). Ker jst še ene 4 leta nazaj sploh vedla nisem, da škofijska obstaja. Mislila sem et na Poljane. Potem sem se pa kar na škofijsko vpisala. In lani mi je bilo precej bedno, tudi sošolcev še nisem dobro poznala. Letos pa se že ful boljše počutim. Rada tudi na šolski orkester hodim, spoznala sem ene zelo fajn sošolce in druge dijaki, le latinščina mi nikoli ne bo všeč, lol biggrin.gif .

QUOTE(žabica @ 27. 1. 2009 - 17:56) View Post

aha tako je prišel ta "bog":) v tvoje življenje smile.gif

da, da laugh.gif

• 0

#1273 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 27 January 2009 - 06:27 PM

Hm, mladoletna, kako pa veš da on ve da si zacopana vanjga? Če ve, zakaj se nič ne pogovori s tabo o tem? Kako reagira on na vse to, če praviš da ve? Tole mi je po eni strani tkoooo čudno vse skupi, po drugi strani mi je pa prov luštno sledit tej tvoji zgodbi z duhovnikom smile.gif

Moja "norost" TEDNA; spim enkrat podnevi, enkrat ponoči, enkrat po tri ure, enkrat po pet, enkrat nič... Vse možne načine spanja in neprespanih noči sem sprobala ta teden in sem si do konca uničla bioritem.
  • 0

#1274 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 January 2009 - 06:35 PM

Ma, smo imeli na duhovni obnovi možnost pogovora z njim in sem bila eno uro in pol notri in sem v tem času že mogla preceej stvari povedat biggrin.gif . Kaj ne tako konkretnega sem povedala direktno, ostalo pa posredno, samo če imaš kanček logike, ugotoviš, no biggrin.gif oops.gif .
Čeprav, če na to možnost ne pomisliš, pa tudi morda ne ugotoviš, ker te itak ne zanima smile.gif .
In glede na to, da mu nisem direktno povedala, se tudi on ne more z mano o tem pogovarjat. Oz., kaj sploh bi lahko rekel na to? laugh.gif Če sem ga kej takega vprašala, pa mu mal nerodno postane, pa se skoz kej smeji in na počas odgovori, hehe. Pa mal si na fb piševa. Ravno danes me je začel malo bolj o tem, zakaj in kako je zakomplicirano, povpraševati.

• 0

#1275 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 January 2009 - 06:52 PM

tudi meni se zdi nekako simpatična zgodba smile.gif kot bi brala roman biggrin.gif pa je on veliko starejši od tebe? je kaj omenil da se mu ti dopadeš?

cell dan gledam čez okno (dobesedno) z upanjem da bo začelo snežiti, ampak kar vidim zunaj je vse zeleno down.gif cry.gif
  • 0

#1276 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 January 2009 - 07:04 PM

31 je star. Jah, velikokrat omeni, da sem nasmejana, pa simpatična sicer. Ampak to najbrž itak vsaki reče, hehe.
  • 0

#1277 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17551 posts

Posted 27 January 2009 - 07:10 PM

Jz bom rekla samo: PESEM PTIC TRNOVK! lol1.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1278 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 27 January 2009 - 07:21 PM

Točno to! Prav na ta film spominjaš biggrin.gif Ej ampk o tebi in tem župniku je tolko govora na forumu, da bi lahko temo o tem ustvarle thumbup.gif
  • 0

#1279 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 January 2009 - 07:31 PM

Danes mi je za ta film ena FUL sramežljiva sošolka rekla, LOL!! laugh.gif laugh.gif Moram si ga pogledat, očitno! biggrin.gif
  • 0

#1280 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 27 January 2009 - 07:32 PM

QUOTE(*simoncy* @ 27. 1. 2009 - 19:21) View Post

Ej ampk o tebi in tem župniku je tolko govora na forumu, da bi lahko temo o tem ustvarle thumbup.gif

thumbup.gif se strinjam biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users