Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1261 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 12 July 2006 - 08:03 PM

ta kužek ni njen, dobiš sliko tko na netu wink.gif
  • 0

#1262 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 July 2006 - 09:43 PM

Aha, tak bolše ker će ne bi se požrla od faušarije biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#1263 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 16 July 2006 - 05:20 PM

Sj vem da je bilo že 100x napisano ampak vseno. Kdaj se med tednom cult odpira???? oops.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1264 pur

pur

sramežljivec

• Člani
  • 41 posts

Posted 16 July 2006 - 09:29 PM

Mene pa zanima, kdaj ste si tiste, ki imate uhan v popku, zamenjale medicinskega za katerega drugega (jaz bi belo zlato).
Uhan sem si dala noter pred tremi meseci, ampak se mi še vedno po malem vsake toliko časa gnoji, pa ga zaradi tega kar ne upam zamenjat, da ne bo potem še slabše. Ampak ta uhanček mi sploh ni več všeč in bi ga res rada že zamenjala.
Kaj ve mislite in kakšne izkušnje imate s tem? Se potem še bolj gnoji?
  • 0

#1265 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 July 2006 - 09:33 PM

Po 3h mesecih ga definitivno lahko zamenjaš. Gnojil se ti bo še kar dolgo, stvar pa lahko ful omiliš z ustrezno nego (krema Bepanthen, ki se jo dobi v lekarnah, razkuževanje z alkoholom) in čim manj draženja mesta vboda.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1266 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 16 July 2006 - 09:35 PM

men se zdi da sm js zamenjala po enem tednu. dala sm si pa not ne vem, kr s štantov enga. sej men se zdi da je to tisto medicinsko al ne vem kako jeklo, tko da je kul. se mi je pa zelo dolgo gnojil. alkohol je zelo pomagu. mal pobrski, vse piše o negi.
pa dobrodošla na forumu!
  • 0

#1267 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86471 posts

Posted 16 July 2006 - 10:17 PM

Meni ni dajal posebnega medicinskega noter, takoj tistega, ki sem ga sama izbrala. Iz kirurškega jekla, se mi zdi.
Ne spomnim se pa, kako dolgo se mi je gnojilo ... Ne predolgo. tongue.gif :scratch:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1268 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 16 July 2006 - 10:31 PM

Jaz pa vedno bolj študiram o pirsingu v nosu. Dajte mi povedat vse kaj vete o tem da se lažje odločim. Pa z pirsingom v popku malo primerjate.

Hvalaa wink.gif
  • 0
Memento mori.

#1269 pur

pur

sramežljivec

• Člani
  • 41 posts

Posted 17 July 2006 - 06:20 AM

A pa mislite, da je vseeno, če kupim uhan iz belega zlata, ali je bolje kirurško jeklo?
  • 0

#1270 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 17 July 2006 - 08:26 AM

ne vem, mogoče je bolš, če maš, dokler se ti čist ne zacel, tega iz kirurškega jekla. al pa poklič tja, kjer so ti naredl, pa vpraši. to pa že morjo vedt.
  • 0

#1271 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3377 posts

Posted 17 July 2006 - 10:43 AM

čaw, jst pa nameravam konc avgusta dat uhanček v popek, k zj čez poletje mi ni glih fajn da bi pol skos mela tist flajštr.... V glavnm rada bi vs vprašala če je exit najkvalitetnejši pirsing salon a je ker še boljši? K me ful skrbi in bi si dala pirs v enem res dobrem salonu
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1272 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 17 July 2006 - 11:17 AM

Zakaj pa flajštr, nič ti ni treba met gor. ja no, whatever bi pa tudi jst rekla da si ga dej rajši takrat, da ti lih ne bo treba kazat, ker na začetku se rado gnoji pa tko. za exit ti povem, da je tam kul pa da lepo poskrbijo zate, za druge pa nej še kdo kej reče, ker imam izkušnje samo z exitom.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1273 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 17 July 2006 - 12:39 PM

js sm si dala pirsing u popk u exitu pa so mi fajn nrdil tongue.gif sam men je una tm rekla da si naj ne dajam notr uhančk iz zlata ker se ti baje zagnuji tko da bolš da si kupš enga k je iz kirurškekga jekla...no nevem pumoje bol zihr laugh.gif biggrin.gif drgač sm si pa js ''medicinskega'' dala prvič vn že takoj po 14 dneh, zamenjala sm pa uhančk po 1 mescu wink.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#1274 pur

pur

sramežljivec

• Člani
  • 41 posts

Posted 17 July 2006 - 01:05 PM

A se je kateri gnojilo, pa ste vseeno menjale uhanček? Meni se malo gnoji, ni pa veliko, ampak se sploh ne neha. Ampak jaz grem danes kupit uhanček in bi ga kar zamenjala, samo me kar skrbi, da ne bi potem še kaj bolj zagnojilo. Ga bi pa prej dobro razkužila. Ali moram biti na kaj pozorna, ko kupujem uhanček( so kakšne različne debeline, velikosti) ?
  • 0

#1275 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86471 posts

Posted 17 July 2006 - 01:08 PM

Ja, obstajate dve različni debelini bananice. Izbereš jo glede na to, koliko časa že imaš pierc (na začetku je priporočljivomet debelejšo). wink.gif
Glede teh debelin ti bo povedal že vsak, ki prodaja pri štantih. biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1276 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 17 July 2006 - 01:18 PM

men se še tko na vsake tok časa mal zagnuji ampak mam že doug drug uhančk tongue.gif preden se ti pa luknica dobr zaceli traja kar kakšno leto tko da ni pomoje nč narobe če si zamenljaš uhančk pa če se ti še vedno MAL gnuji wink.gif
  • 0

#1277 pur

pur

sramežljivec

• Člani
  • 41 posts

Posted 17 July 2006 - 02:19 PM

Res vam hvala za odgovore. Komaj že čakam, da ga zamenjam. Zdele ga grem kupit, samo me kal mal skrbi, kako bom druzga not dobila žez tisto luknjico rolleyes.gif
  • 0

#1278 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 17 July 2006 - 04:50 PM

ah bo že boš vidla biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1279 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 17 July 2006 - 09:03 PM

js sm si dans menjala...pa je šlo čis lpo not nč bolel sam mal je blo gnojn...tko k prej...mam pa navadno srebrno bananco not tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#1280 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 18 July 2006 - 09:45 AM

QUOTE(_Mayckica_)
čaw, jst pa nameravam konc avgusta dat uhanček v popek, k zj čez poletje mi ni glih fajn da bi pol skos mela tist flajštr.... V glavnm rada bi vs vprašala če je exit najkvalitetnejši pirsing salon a je ker še boljši? K me ful skrbi in bi si dala pirs v enem res dobrem salonu

Kdo ti je pa rekel da je exit najkvalitetnejši??? blink.gif blink.gif
Lahko ti povem da gotovo ni. Moja sestrična si je dala pred 3 tedni, pa ji je dal malo postrani, pa rekla je da ji je neki mrcvaril. Dal ji je pa navaden uhanček in jekla.
Jst sm si dala pa u cultu. Da bi bilo čim bolj naravno mi je merila s kljunastim merilom oops.gif , uhanček je iz titana je rekla da iz jekla sploh ne dajajo notr ker se usak 2. zagnoji, pa nič mi ni mrcvarla.
Zate ne vem ampak jst sem rajš brez uhančka kot da bi si ga dala delat u exit-u ermm.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users