Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

• Guests

Posted 18 December 2011 - 09:36 PM

QUOTE(Kalypso @ 18. 12. 2011 - 20:48) View Post

Zlatko... WTF ta tip bluzi. Kar nekaj. blink.gif down.gif

PODPIS! Pa na jetra mi gre kako se obesi na nekatere nastopajoče, ko pridejo do njega v zaoderje down.gif

Nika Zorjan res vredu poje, ampak sta mi njena osebnost in podoba preveč monotoni al kako bi rekla. Ni mi zanimiva in mi ne deluje opazno.

Eva Boto je itak moja favoritka, super pevka in na nek nenavaden način zabavna oseba. V zadnjih oddajah se je sploh sprostila in pokazala to stran. Ji pa res bolj pašejo balade, kot je rekel "Raay".

Manuela Brečko mi je tudi všeč, sam pri prvem komadu se jo je ful slabo slišalo, pa komada nasploh nista bila preveč posrečena danes.

Dvojčici sta mi bili pa danes še kar všeč, pri obeh komadih, ampak še vedno se mi ne zdita primerni za naprej.

• 0

#1262 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 18 December 2011 - 10:05 PM

Pričakovana odločitev sodnikov.

Me res zanima kakšne pesmi bodo pripravili za punce za finale.
  • 0

#1263 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 December 2011 - 10:29 PM

Ne morem verjet, kako so pristranski. down.gif down.gif

In Jonas je prav odveč, prav teži.

Drugače prvo in drugo mesto po pričakovanju.

QUOTE(Kalypso @ 18. 12. 2011 - 22:05) View Post

Me res zanima kakšne pesmi bodo pripravili za punce za finale.

Naj ugibam - pisci komadov: Raay, Patrick Greblo, zakonca Vlašič. AJEBES.jpg
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1264 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 18 December 2011 - 10:39 PM

kakšen je razplet? nisem gledala...
  • 0

#1265 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 December 2011 - 10:54 PM

Manuela je šla domov.

Glasovali so najprej gledalci, in poslali v bottom 2 dvojčici in Manuelo,
nato so se pa sodniki odločali med njimi, in poslali Manuelo domov.

Samo Darja je glasovala za Manuelo.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1266 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 December 2011 - 11:03 PM

Jaz sem bila za dvojčici, ker se mi zdi Manuela še ena izmed teh lepih punc, ki lepo pojejo. Boring. Eva Boto in tista druga, ne spomnim se zdaj imena, pa sta mi anti.
  • 0
Viens, reste ici!

#1267 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 December 2011 - 11:07 PM

Stvar okusa.

Jaz brezkompromisno postavljam vokal na prvo mesto, in dvojčici sta nekaj kategorij pod Evo, Niko in tudi Manuelo. Za karaoke je njuno petje dobro, na odru kjer te gleda 120 milijonov ljudi pa moraš biti pod prvo odličen vokalist, ostalo pride zraven. Pa še vsi so rekli, da nimata intonacije, HALO!!! blink.gif
  • 0

#1268 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 December 2011 - 11:49 PM

Meni pa sta recimo ravno dvojčici in manuela anti, eva boto mi in druga pa sta mi ful simpatični. Da ne govorim o vokalu.... Eva si pač zasluži zmagati in pika.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1269 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 December 2011 - 12:02 AM

Meni je Eva prava debilka. Sploh ne zna nič povedat in nasploh mi deluje rahlo zaostala. Saj poje super, nič ne rečem, vse ostalo pa je pod kritiko.
  • 0
Viens, reste ici!

#1270 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 December 2011 - 12:30 AM

Zoper smo pri osebnih preferencah.

Ampak nekaj drži kot pribito, simpatični ali antipatični, ne znata peti in pika. ermm.gif Čeprav je bila druga pesem veliko boljše izvedena od prve, to pa priznam.

Zakaj bi pošiljali neko afnanje (s katerim prikrivata fušanje), če lahko pošljemo močan vokal?

Kombinacija močnega vokala in primerne pesmi (za vokal izvajalca) mislim, da bi nam lahko prinesla
dobro uvrstitev.

Kdaj smo mi dobili veliko točk? Ko so nas zastopale: Švajger, Derenda in Keuc.

I rest my case.

sleep.gif
  • 0

#1271 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 19 December 2011 - 09:13 AM

QUOTE(Kinky @ 19. 12. 2011 - 0:30) View Post

Ampak nekaj drži kot pribito, simpatični ali antipatični, ne znata peti in pika. ermm.gif
sleep.gif

Ja, se ne bi mogla bolj strinjat. Sicer razumem argumente, da je pač še ena lepa punca z lepim glasom na evrovizijskem odru nekaj zelo predvidljivega, ampak ne moremo si pa privoščit, da pošljemo nekoga, ki je glasovno podpovprečen. In dvojčici po mojem mnenju sta. Imata posluh, ampak čisto prešibke glasove, zato pa se mi zdi neumno, ko jima žirija trobi, naj delata na vokalu, ker kvalitete glasu itak ne moreš nekaj drastično izboljšat. Pa še intonančno sta nestabilni.

• 0

#1272 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 19 December 2011 - 09:18 AM

plus....v paru unisono ni tako težko pet... me zanima, kako bi uspeli, če bi peli dvoglasno down.gif
  • 0

#1273 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 December 2011 - 10:32 AM

QUOTE(Kinky @ 19. 12. 2011 - 0:30) View Post

Kdaj smo mi dobili veliko točk? Ko so nas zastopale: Švajger, Derenda in Keuc.

Ja seveda, ampak vse te tri ženske so zelo karizmatične in imajo neko prezenco ko jih poslušaš izven odra. Ta Eva Boto pa je taka medla brezveznica.
Jaz sem bila za Manuelo Brečko.

V bistvu ne preferiram dvojčic, da ne bo kdo narobe razumel, se strinjam da sta glasovno pod vsemi, ki so trenutno še v igri. Ampak teh drugih dveh pa tudi ne maram. Sploh pa ne Nike Zorjan, ker zgleda kot ena ogromna hinavka.
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 19 December 2011 - 04:08 PM

Ja finale bo ludo. Jaz sem nekako pričakoval, da bodo Manuelo izločili, ker skoraj nemogoče je, da bi dali njej prednost pred dvojčici čeprav poje kar fajn no. Mi pa nima karizme ta Manuela. Mrtva osebnost. Kar nekaj se smeška pa se smili sama sebi, ko so jo ocenjevali. So ji pa naredili sedaj zelo lepo kratko frizuro.
Mislim, da bosta žal dvojčici do novega leta ven leteli, ker enostavno to ni to kot se je pa pričakovalo čist na začetku. Ena poje boljše druga zelo slabše. Saj koreografično sta še kar atraktivni ampak nevem no.
Eva Boto in Nika Zorjan sta res najboljši pevki. Tu bo hud boj. Meni sta obe super, da ne bo pomote samo ljudje jaz vam povem, da če mi Prekmurci pri glasovanju skupaj stopimo je Nika zmagovalka. To vam garantiram. Je pa res, da sta obe zelo sproščeni in vsaka po svoje ve uživat. Res ju je lepo gledat.

Kak sem se smejal iz Klemenovih for, ko je oponašal one glasove od politikov. biggrin.gif
Še vedno ne razumem Jonasovega obnašanja oz. komentiranja. Zakaj skoz nekaj momlja namesto, da bi enostavno povedal jasno in glasno kaj si misli. Prav težko in zoprno ga je poslušat.

• 0

#1275 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 19 December 2011 - 08:27 PM

QUOTE(Ana @ 18. 12. 2011 - 23:03) View Post

Jaz sem bila za dvojčici, ker se mi zdi Manuela še ena izmed teh lepih punc, ki lepo pojejo. Boring. Eva Boto in tista druga, ne spomnim se zdaj imena, pa sta mi anti.

QUOTE(Ana @ 19. 12. 2011 - 10:32) View Post

Ja seveda, ampak vse te tri ženske so zelo karizmatične in imajo neko prezenco ko jih poslušaš izven odra. Ta Eva Boto pa je taka medla brezveznica.
Jaz sem bila za Manuelo Brečko.

V bistvu ne preferiram dvojčic, da ne bo kdo narobe razumel, se strinjam da sta glasovno pod vsemi, ki so trenutno še v igri. Ampak teh drugih dveh pa tudi ne maram. Sploh pa ne Nike Zorjan, ker zgleda kot ena ogromna hinavka.

Za katero si bla torej? laugh.gif
  • 0

#1276 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 December 2011 - 08:34 PM

laugh.gif

Med Manuelo in dvojčicama sem za dvojčici, ker mi je Manuela lepa punca, ki lepo poje. Med temi tremi ki so lepe in lepo pojejo (Manuela, Eva, Nika) pa sem za Manuelo, ker sta mi onidve antipatični.

Mi pa v tej igri ni nihče tak, da bi rekla da bi ga takoj poslala na evrovizijski oder. Dvojčici sta mi všeč, ampak sta glasovno šibki, Eva Boto je brezvezna, Nika pa mi deluje hinavsko.

• 0
Viens, reste ici!

#1277 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 19 December 2011 - 11:41 PM

Meni je Manuele skoda, bi raje videla, da bi poslali dvojcici domov.

Sicer pa zanimivo, kako Nika vsem deluje enako antipaticno, meni tudi, me zanima, kaksna je v resnici.

Darja je spet imela super pricesko!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1278 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 21 December 2011 - 12:24 PM

Men je Nika tudi ful anti, tak agresivna mi deluje. Navijam seveda za Evo Boto, ker najboljše funkcionira na odru. Čeprav se mi pa vse zdijo premlade za Eurosong.
  • 0

#1279 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 December 2011 - 12:33 PM

Mlade so pa vse, ja; kar pa ni nujno slabo.

Evo: mlada, lepa punca + preprost, a lep komad s sporočilom = uspeh

http://www.youtube.c...feature=related

Še nemščina zveni lepo, kar je kar malo presenetljivo. wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 21 December 2011 - 08:43 PM

Ta komad je meni na top 3 najrepulzivnejših komadov vseh časov. Zraven so še I believe in angels in pa Have you ever really loved a woman. laugh.gif tongue.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users