Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1261 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 April 2008 - 05:22 PM

Sm vedla, da sm neki pozabla naročit, skoooos sm mela tak feeling. slap.gif Pozabla sm čistilno masko za faco, pa sm rekla, da bom vzela globinsko čistilno Mask Of Magnaminty, pa sm direkt pozabla. Včasih bi samo sebe premlatla, ker zdej ne bom ene pol leta več naročala pri Lushu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1262 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 April 2008 - 05:26 PM

A Herbalism je maska za obraz? huh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1263 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12039 posts

Posted 22 April 2008 - 05:27 PM

Ni glih maska tongue.gif Je pa mehka žajfica oz. čistilo za obraz.
  • 0

#1264 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 April 2008 - 05:29 PM

Kokr js vem, ne. Herbalism je neke vrste trdo milo v kosu, pač za umivanje in piling obraza, ni to standardna maska.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1265 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 April 2008 - 05:42 PM

Aha, to pa ja. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1266 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 April 2008 - 06:05 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 4. 2008 - 16:20) View Post

Zgordnjem. laugh.gif tongue.gif kakšno galerijo imate to?
Sem popravila biggrin.gif
Galerija v smislu, da zgornje nadstropje hiše ni čisto zaprto, pač pa je le čez del hiše. Drugi del je prost, tako, da se vidi čisto do strehe.
V bistvu je to odprt prostor v veži, kjer do prvega nadstropja, ki deluje kot balkon, vodijo stopnice. Iz tam potem vidiš vse: strop in vhodna vrata.
Upam, da si veš predstavljat.
No, in ena ogromna površina prostora je dišala po tejle ploščici Nutts.

Malo prej prišla domov z Jungle oops.gif Še malo in si grem prat glavo.

Povonjala sem Mange too, ki res noro dobro diši po vanilijevem pudingu! hooray.gif Ne ono osladni vaniliji, pač pa mlečni. Resnični must have, četudi niste ljubitelji te rastline (sama premočne ne prenašam!).
Sigurno bo moj naslednji nakup, takoj ko porabim vse tri ploščice. To bo...še kar lep čas ne wacko.gif

Povonjala sem tudi Therapy s sivko, ki je resnično blagega vonja po njej. Meni osebno brezvezna. Nisem sicer neka ljubiteljica te zadeve, a kot ploščica sama mi ni pretirano všeč, ke rje taka neizrazita. To je le moje mnenje. Kogar zanima, naj le gre in si svojega ustvari.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1267 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 06:14 PM

Naj samo ponosno povem, da me je Adriane nesramno skušala zvabiti v skušnjavo, a sem se ji strumno uprla. Kdo je karakter, ha!!!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1268 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 22 April 2008 - 06:16 PM

jungle je tudi meni ful všeč, lasje taki svileni postanejo, nič nasršeni povsod naokrog, kar je običajno efekt balzamov na mojih laseh. zadovoljna biggrin.gif
pohvalit morm tudi trichomania šampon
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1269 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 April 2008 - 06:26 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 4. 2008 - 19:14) View Post

Naj samo ponosno povem, da me je Adriane nesramno skušala zvabiti v skušnjavo, a sem se ji strumno uprla.
Oh ti prokleta lož! closedeyes.gif Ponavadi kloniš, a tokrat res nisi IPB Image
Modro si se odločila. Jaz sem si ga lahko privoščila, ker nimam tako lepih nohtov kot ti closedeyes.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1270 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 April 2008 - 07:10 PM

Fluffy je bila v Lushu in ni kupila POPOLNOMA nič? ohmy.gif Sem brez besed.

Punce, NUJNO naj mi ena pove, kako je z nanosom Jungla. Mislim, a se zelo topi? Ker kot veste, jaz regeneratorje nanašam na ZELO ožete in sfrotirane lase (napol suhe) in sumim, da pri Jungle regeneratorju to ne bo mogoče oz. da bodo morali bit lasje ob nanosu ful mokri.

P.S. Vidim, da vas veliko uporablja Jungle, punce dejte pisat ocene, lepo prosim!
  • 0

#1271 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12039 posts

Posted 22 April 2008 - 07:29 PM

DiLeMa, sproti moči Jungle, pa bo. Druge možnosti glih ne vidim.
  • 0

#1272 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 April 2008 - 07:30 PM

Sem ravno prišla sem, da povprašam o tem.
Nimam namreč pojma, koliko ga nanesti. Kar drgnem po laseh dokler niso mehki.
Jaz sem zmočla kar kocko samo. Bom videla, kako bo, ko se mi posušijo. Sedaj nimam pojma ali sem naredila prav ali ne.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1273 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 22 April 2008 - 07:31 PM

A ta Jungle obteži lase? Ker to ful ne maram
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1274 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 April 2008 - 07:33 PM

Jaz sem študirala, da bi nardila vodno kopel in pol v posodici stopila košček tega Jungla, pa dala zraven par kapljic vode in dobro premešala, potem pa dala na lase.
  • 0

#1275 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 22 April 2008 - 07:38 PM

js to kr lepo direkt s kocko, gre čisto ok. všeč mi je tudi to, da se niti šampon, niti balzam pol ure ne spirata, ampak gre ful hitro vse dol.

frčica, meni nič ne obteži las
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1276 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12039 posts

Posted 22 April 2008 - 07:42 PM

Ma to, da bi ga topila v vodi...kaj pa vem no, ful bi blo dela. Najbolj izi je direktno po laseh mazat.
Adriane, po šamponiranju si lepo namaži z Junglom in speri. Spira se lepo.
Meni las nič ne obteži.
  • 0

#1277 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 22 April 2008 - 07:43 PM

Pinga&Frida hvala kiss1.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1278 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Frčica, uporabnice drugih forumov pravijo isto.

Dilema, poskusi jo naribat, če je nimaš še na glavi. Se ti bo lažje topila. Meni se ni dalo s tem ubadat.
Mogoče bo sčasoma, v notranjosti, bolj topna.
Tudi sedaj ni slabo, a je drugačen od ostalih, kjer si navajen, da si stisneš poc v roko in dejansko vidiš, kako se nanaša na lase. Pri Junglu opazisiš le mehkobo, nič kaj bolj oprijemljivega.
Drugi način, pač.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1279 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Frida, kako dolgo ga pa pustiš učinkovat - ga takoj spereš?
  • 0

#1280 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12039 posts

Posted 22 April 2008 - 07:44 PM

To je normalen balzam za lase, samo v drugačno obliki, kot smo vajeni v tekoči obliki v flaški.
EDIT: namažem, pustim manj kot minutko in sperem. Jaz imam take lahke lase, zato ne puščam gor dlje časa. Ti boš pa pomoje pustila par minut dlje, ker imaš ful močne lase.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users