LUSH
Posted 22 April 2008 - 05:22 PM

Posted 22 April 2008 - 05:26 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 April 2008 - 05:27 PM

Posted 22 April 2008 - 05:29 PM
Posted 22 April 2008 - 05:42 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 April 2008 - 06:05 PM
Zgordnjem.

Galerija v smislu, da zgornje nadstropje hiše ni čisto zaprto, pač pa je le čez del hiše. Drugi del je prost, tako, da se vidi čisto do strehe.
V bistvu je to odprt prostor v veži, kjer do prvega nadstropja, ki deluje kot balkon, vodijo stopnice. Iz tam potem vidiš vse: strop in vhodna vrata.
Upam, da si veš predstavljat.
No, in ena ogromna površina prostora je dišala po tejle ploščici Nutts.
Malo prej prišla domov z Jungle

Povonjala sem Mange too, ki res noro dobro diši po vanilijevem pudingu!

Sigurno bo moj naslednji nakup, takoj ko porabim vse tri ploščice. To bo...še kar lep čas ne

Povonjala sem tudi Therapy s sivko, ki je resnično blagega vonja po njej. Meni osebno brezvezna. Nisem sicer neka ljubiteljica te zadeve, a kot ploščica sama mi ni pretirano všeč, ke rje taka neizrazita. To je le moje mnenje. Kogar zanima, naj le gre in si svojega ustvari.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 22 April 2008 - 06:14 PM
Naj samo ponosno povem, da me je Adriane nesramno skušala zvabiti v skušnjavo, a sem se ji strumno uprla. Kdo je karakter, ha!!!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 April 2008 - 06:16 PM

pohvalit morm tudi trichomania šampon
Posted 22 April 2008 - 06:26 PM
Naj samo ponosno povem, da me je Adriane nesramno skušala zvabiti v skušnjavo, a sem se ji strumno uprla.

Modro si se odločila. Jaz sem si ga lahko privoščila, ker nimam tako lepih nohtov kot ti

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 22 April 2008 - 07:10 PM

Punce, NUJNO naj mi ena pove, kako je z nanosom Jungla. Mislim, a se zelo topi? Ker kot veste, jaz regeneratorje nanašam na ZELO ožete in sfrotirane lase (napol suhe) in sumim, da pri Jungle regeneratorju to ne bo mogoče oz. da bodo morali bit lasje ob nanosu ful mokri.
P.S. Vidim, da vas veliko uporablja Jungle, punce dejte pisat ocene, lepo prosim!
Posted 22 April 2008 - 07:29 PM
Posted 22 April 2008 - 07:30 PM
Nimam namreč pojma, koliko ga nanesti. Kar drgnem po laseh dokler niso mehki.
Jaz sem zmočla kar kocko samo. Bom videla, kako bo, ko se mi posušijo. Sedaj nimam pojma ali sem naredila prav ali ne.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 22 April 2008 - 07:31 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 April 2008 - 07:33 PM
Posted 22 April 2008 - 07:38 PM
frčica, meni nič ne obteži las
Posted 22 April 2008 - 07:42 PM
Adriane, po šamponiranju si lepo namaži z Junglom in speri. Spira se lepo.
Meni las nič ne obteži.
Posted 22 April 2008 - 07:43 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Dilema, poskusi jo naribat, če je nimaš še na glavi. Se ti bo lažje topila. Meni se ni dalo s tem ubadat.
Mogoče bo sčasoma, v notranjosti, bolj topna.
Tudi sedaj ni slabo, a je drugačen od ostalih, kjer si navajen, da si stisneš poc v roko in dejansko vidiš, kako se nanaša na lase. Pri Junglu opazisiš le mehkobo, nič kaj bolj oprijemljivega.
Drugi način, pač.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 22 April 2008 - 07:44 PM
EDIT: namažem, pustim manj kot minutko in sperem. Jaz imam take lahke lase, zato ne puščam gor dlje časa. Ti boš pa pomoje pustila par minut dlje, ker imaš ful močne lase.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users