Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1261 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 February 2009 - 03:49 PM

Sanjala sem, da sem bivšemu poslala sms z vsebino "Katere izbirne predmete imaš letos?" in on mi je odgovoril tako, da mi je poslal filmček s svojo novo frizuro, ampak v filmčku sta bla dva ful podobna tipa in jaz nisem vedela, kateri je on.
To je to.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1262 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 February 2009 - 03:55 PM

Čist nč se ne spomnem, že par dni.
  • 0

#1263 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 19 February 2009 - 03:59 PM

Niso moje sanje ampak od sestre. Je sanjala, da je bila v nekem mestu v neki kavarni. Potem sta pa prišla dean in sam iz supernaturala in ker ni bilo nobene mize več frej, sta se usedla poleg nje, ker je sedela sama. Nato so se neki zgovarjal....kar naenkrat pa so želi bili na poti moto.gif in raziskovali nek primer 2guns.gif . Nisem zvedela kaj se je zgodila do konca, ker se je že prej zbudila. Men je blo tok smešno ko mi je to zjutraj govorila, da sem se morala usest. Pomojem že tok pogreša supernatural pa deana. Že mene je najbolj not potegnil njo pa še 2345678xbolj.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1264 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 February 2009 - 04:12 PM

Jz sm tut Deana enkrat sanjala, oh yeah cool.gif . Pa se ne bi branila, če bi ga vsako noč, sploh če bi ble še kšne perverzije zraven vključene.
  • 0

#1265 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 19 February 2009 - 04:49 PM

Ni blo dons, je blo pa pred parimi dnevi. Sanjala sem, da sem najdla mačka, telo je mel od mladiča, glava pa je bila odrasla, črn, brez repa, s tremi očesi, pa ful velike zobe in iz ust mu je tekla kri. Pa ga nisem mogla ujet, da bi ga pelala h veterinarju, ker mi je bežal.Čist sem bla panična, ker se mi je tok smilu, jaz ga pa nisem mogla ujet. Nazadnje se spomnim je zbežal v eno grmovje potem sem se pa zbudila. Omg laugh.gif so bile pa ful žive sanje.
  • 0

#1266 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 20 February 2009 - 09:07 AM

s sestro in mami smo se sprehajale - menda po ljubljani, ampak ni zgledalo nič kot ljubljana -, mračno vreme, mal je šlo na dež. in vidim tam en avto parkiran, not pa c biggrin.gif je bil na telefonu z ne-vem-kom-že-nekej-poslovnega, in si pomahava, ampak js grem pol kr s sestro in mamo naprej, ne da bi šla do njega, ker sem tok živčna. wtf biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1267 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 20 February 2009 - 11:26 AM

js sm pa sanjala da sm šla z bivšim u lj v šoping (vedno je rat z mano nakupvau cotke) in da sm iskala oblekce pa čevlčke sam ni blo nč pametnga sad.gif pol sm se pa sred trgovine z eno trgovko, ki je bla povrh vsega še hrvatica, na smrt skregala sad.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1268 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 21 February 2009 - 07:45 AM

mami pride do mene in me vpraša, kaj bom oblekla naslednji dan. jaz jo začudeno pogledam pa rečem, ja to kot ponavadi, kavbojke pa kakšen pulover. pa ona nazaj: ja pa valda ne boš tega oblekla za na lastno poroko. huh.gif blink.gif blink.gif
pograbim pod roko 2 prijateljici, letimo v BTC iskat neko belo bluzico (pa je ne najdemo, zato imam pol na koncu nekaj rdečega pripravljenega), nakar se začnejo pri nas doma nabirat ljudje. in jaz v šoku, pol ljudi nisem poznala ohmy.gif in ugotovim, da so mi nastavli poroko z enim sicer kul ampak totalno neodločnim tipom, ki pač ni mogu rečt ne laugh.gif in zgrožena pomislim, kakšna sramota me/ga čaka, odpoved poroke v zadnjem momentu al pa cel kup problemov s papirji pa razlaganjem, hahaha.

goin' nuts wacko.gif sem se zbudila sredi noči in še ene 2 uri tuhtala, kako sem jezna na mamo, da je kaj takega naredila laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1269 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 21 February 2009 - 02:57 PM

starša sta pršla iz smučanja en dan prej k bi mogla, js pa od prejšnega večera nism pospravla martinija, jegra, vina in neki hrane ko so bli J. njegov bratranc in brat p men doma. no ko sm se zbudila, sm pršla dol, viidim mami čist objokano-se meni po telefonu. ko se neha ment, me kr ignorira js pa gledam če bo kej povedla... strah me je je blo k hudiča, da nebi kej pizdila zarat J. (misla sm da vse ve kje sm bla pa to). sploh se ni hotla pogovarjat z mano

ko sm se zbudila, sm šla hitr dol pogledat če sta res pršla, pa nista biggrin.gif pjača pa hrana so bli še kr na tistem mestu, hit sm pospravla ostanke da nebi kej pogruntala ko prideta danes ob 8 domov.

btw. J. pa njegov bratranc sta bla res pr nas in res smo pil in jedl in pustil svinjarijo za sabo biggrin.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1270 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 01 March 2009 - 11:35 AM

Da sem bila z Goddess v Londonu in je imel OPI tam tako huuuuuge trgovino, res MILIJON lakov, raj!! In ena prodajalka je bila Slovenka lol.
V drugem delu sanj sem bila pa v Bruslju z enim hudim tipom, hoho, make it true. biggrin.gif
  • 0

#1271 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 01 March 2009 - 01:30 PM

da je bila sestra pri 16ih noseča.

zadnje čase se ful spomnim sanj ... pa ful dost se mi o enem xy sanja :S. go figure.
  • 0

#1272 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 01 March 2009 - 02:00 PM

QUOTE(Freya_ @ 1. 3. 2009 - 11:35) View Post

Da sem bila z Goddess v Londonu in je imel OPI tam tako huuuuuge trgovino, res MILIJON lakov, raj!! In ena prodajalka je bila Slovenka lol.

Kaj ti to resno laugh.gif ? Sem kar mal počaščena, da se ti še sanja o meni tongue.gif .

• 0

#1273 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 March 2009 - 07:37 AM

Ja. biggrin.gif Fak, očitno moram začet malo kenslat forum, preživim preveč časa tu. oops.gif
  • 0

#1274 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 03 March 2009 - 07:40 AM

mhm! biggrin.gif Si se včeraj potem kaj naučila? tongue.gif
  • 0

#1275 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18458 posts

Posted 03 March 2009 - 08:05 AM

QUOTE(Frčica @ 4. 1. 2009 - 14:47) View Post

u, moje tudi.
Sem sanjala da sem se meckala z ene 3 tipi, zenim je bilo ful hudo. oops.gif

Would you care to elaborate a bit more on this. tongue.gif

Tole me je mal spravilo v boljšo voljo. Ker to noč sem sanjal zoprno reč v zvwezi z mojim pokojnim praslovanom. I wasn't amused at all. dry.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1276 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 March 2009 - 08:35 AM

Bila sem z bivšim na postaji Zoo. On je grdo pogledal enega đankija,in potem je več đankijov prišlo po njega in ga odpeljalo,da bi ga kaznovali ker jih je grdo pogledal laugh.gif
Mene so pa lovili po vseh podzemnih v Berlinu đankiji ampak sem jim zmir za las ušla.
Aja,izgledala sva zaljubljeno in se držala za roke,tudi filing je bil tak....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1277 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 03 March 2009 - 12:21 PM

To noč me je tlačila prava nočna mora - sanjala sem, da mi je umrl fant, da sem seveda bila čisto iz sebe, nakar sem srečala neko staro klapo (ki se jim je pridružilo par novih nebodijihtreba) in me je eden posilil. Potem sem bila ujeta v tem nekem centru, pa sem komaj pobegnila - sem se plazila po blatu in skrivala ... nazadnje sem pa bila v neki sobi z več puncami (ne vem, če je bila psihiatrija ali kak drug zavod), bile smo kao cimre, vsaka je imela svojo posteljo, v tem kompleksu pa je bilo več takih sob ... pa bilo me je grozno strah in skoz sem jokala.

Can it get worse? cry.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1278 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 March 2009 - 05:28 PM

Ne vem če ni bilo morda celo res, ampak sanjala sem, da se je cimra celo noč šetala po hodniku, se pogovarjala po telefonu in rožljala s ključi.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1279 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 04 March 2009 - 07:42 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 3. 3. 2009 - 7:40) View Post

mhm! biggrin.gif Si se včeraj potem kaj naučila? tongue.gif

Sem, sem bila ful pridna! Čeprav je toliko snovi, da mislim da ne bom šla danes pisat, ampak drugi teden. :/
  • 0

#1280 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 31 March 2009 - 05:54 PM

Da sva se po skoraj enem letu srečala zvečer pred enim majhnim Merkatorjem, je blo ful malo ljudi in sva se kar objela, pa bila spet skupaj in še mami sem mu obenem predstavila. cry.gif

Tok se bedno počutim. Dej, kok časa je že to nazaj, a bi lahko mal bolj pozabila?!
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users