Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1261 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 27 November 2018 - 11:45 AM

Ce ga v knjiznico vclanis, lahko preko PressReaderja zastonj dostopa do Dnevnika, Nedeljskega in Vecera. Sem mislila, da je Delo tudi vmes, pa mi ga ne pokaze med publikacijami, tako da ocitno ni. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1262 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 27 November 2018 - 11:47 AM

Kupi mu protiurezne rokavice za zaščito pri sekanju drv :) To smo mi očetu kupili, ker je imel že nekaj obiskov urgenc zaradi tega.

• 0

#1263 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 27 November 2018 - 12:08 PM

kaj pa če mu kupiš kakšen dober tedenski časopis … ali celo mesečni.

Moj je bil navdušen nad History illustrated. Ni tako drago.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1264 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 27 November 2018 - 01:52 PM

Ta z rokavicami mi je pa res dobra ideja, bom pogledala. On ima najrajši te politične časopise, prebira delo ipd tako da ostale ne vem če bi prišlo v poštev, v knjižnico ga sigurno ne spravim, ker to on prebira v kleti medtem ko kuri :wink1: 

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1265 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 27 November 2018 - 02:03 PM

Za PR ne rabi bit v knjiznici, to lahko doma na racunalniku, tablici ali telefonu pogleda. Pa tujih casopisov in revij je tudi ogromno gor (ampak spet ne vse, tako da moras malo preklikat). Sem cez vikend ravno brskala za praznicnimi recepti - letos ima par razlicnih revij (recimo foodies, bbc good food) veganske menije med vsebinami :) Pa "Raise Vegan" je tudi gor, sem jo ze dodala med favorite, da jo ob priliki preberem. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1266 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 29 November 2018 - 06:32 PM

moj predlog je doživetje samo za njiju (terme, savne, vikend paket ...) zraven pa "kupon" za čuvanje otrok čez vikend, da bosta lahko uživala :D

Ta kupon je res dobra ideja za foro, o tem sva itak ze govorili po tem, ko je umrla njena tasca - ce bi bila jaz kdaj pripravljena popazit necakinji, pa me zaenkrat tega se ni prosila.
Se nas je zmenilo vec skupaj in se jima bo dalo bon za Vecerjo na zajli, 100€ pride za dva.
Rabimo pa se nekaj v vrednosti do 50€, ce ima kdo konkretno idejo?

edit: Terme Olimia ima bon za 50€, a so kul?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1267 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 29 November 2018 - 06:47 PM

A terme? Ja, ampak meni je všeč samo Orhidelija. Termalija mi ful ni.
  • 0

#1268 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 29 November 2018 - 06:53 PM

A si ze bila? Zakaj ti ni? Meni so bile to vcasih najljubse terme, v novem pa se nisem bila.
Pomojem boljsih zdaj pri nas ni.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1269 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 29 November 2018 - 07:13 PM

Sem bila v obeh. Drugace ne bi komentirala.😉
Orhidelija mi je top. Nikoli, ko sem bila ni bilo gnece, tak prijeten vibe je, fajn savne, dovolj prostora za relaksacijo, lepo in urejeno, cisto, mirno. Termalija pa je sicer ok, ampak je bila vedno znatno vecja gneca, drugacna klientela, v hladnejsih mesecih me je vedno zeblo, pa tud zob casa se je pocasi pricel poznat (ne vem pa ce so od mojega zadnjega obiska kaj obnavljali, ker odkar sem sprobala Orhidelijo, ne hodim vec v Termalijo). Je pa res, da je Orhidelija drazja, ampak zame, ki ne hodim pogosto v terme, mi tistih 1x na leto, ko grem ni skoda odstet teh nekaj Eur vec.
  • 0

#1270 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 29 November 2018 - 08:00 PM

Sem mislila, da si bila v novih in da ti ni. Je par mesecev staro, v stilu Orhidelie. Zato pravim, da tok top term trenutno ni pri nas.
Rimske so lepe, ampak majhne in hrana je obupna (vse ocvrto).
Moja starsa sta vsaj 1x na mesec v toplicah in so jima kul se Dolenjske in Habakuk. Ampak pomojem bolj storitev in hrano isceta, ne bazenov :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1271 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 29 November 2018 - 08:09 PM

Kaksna ideja za univerzalna darilca do 15 e po darilu? S tem da bo vsako darilo za par. Sem mislila kaj kar se poje, popije...jaz imam to se najrajsi.
Bi pa kaj zdravega, ne bi alkohola in piskotov.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1272 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 29 November 2018 - 08:11 PM

Cakaj, kaj mislis z novi? Da so Termalijo so obnovili al so zgradili se tretji del? 🤔

Fiona, morda kak caj, med, steklenicka boljsega bucnega/olivnega olja, balzamicnega kisa, čilijeve omake, ipd.?
  • 0

#1273 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 November 2018 - 08:18 PM

Med z oreščki, štumfi, šalce, kakšne fensi marmelade / namazi, košarica mešane (trajne) hrane, bon za kino karte, zeliščne mešanice / soli ...

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1274 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 29 November 2018 - 08:21 PM

Nekaj v tej smeri bo treba ja :) si bom malo ideje zapisala. Ima kera iz glave kaksno stran kjer se da kar narociti? Ena mi pade na pamet - zlata pticka. Se kaksna?

:) hvala!
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1275 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 29 November 2018 - 08:25 PM

Kalypso, cisto obnovili, mogoce se kaj dogradili, ne vem. Skratka izgleda res super, je pa res, da oglasujejo kot Family del :)
  • 0

Tumblr

#1276 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 29 November 2018 - 08:33 PM

Aja, mi nic ni blo jasno heheh. Nisem vedla. Good to know. 😀

Fiona, jaz sem nabirala te stvari po craft sejmih, ki jih zdaj kar mrgoli. Moja starsa pa sta kar nista pridelala/skuhala/izdelala sama (zeliscni caj, cokoladni liker, snops & marmelada) navadno kupila pri lokalnih pridelovalcih. Ne vprasaj pa katerih, ker imata svoje kanale kjer kupujeta.
  • 0

#1277 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 29 November 2018 - 09:18 PM

Mogoče še kakšen kos trdega mila ali mazilo za ustnice, krema za roke...? Kakšno malo bolj posebno, pri nas recimo ena to sama izdeluje in je postala precej znana in mislim, da tudi uspešna, sem sprobala par izdelkov in sem ful zadovoljna (naturalina)
  • 0

#1278 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 30 November 2018 - 10:01 AM

Jaz še nimam pojma. Bom pa samo za nekaj kolegov in kolegic kupila, ostalih ne obdarujem. Všeč so mi tiste vroče čokolade na lesenih žličkah, sem ravno včeraj videla ene lične z malo bolj posebnimi okusi, ampak ravno razmišljam, če nisem že lani podarjala teh čokolad na palčkah. :D Nimam neke volje, mogoče bom kakšne tople nogavice tudi.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1279 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 30 November 2018 - 10:07 AM

Drugače so mi pa za "rezervo" všeč tudi velika pakiranja Merci čokoladic, ki jih imajo npr. v Hoferju ali Sparu in stanejo okrog 8 € (lahko, d aje bila akcija in je redna cena  10 €, nisem prepričana)

• 0

#1280 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 06 December 2018 - 08:54 AM

Jaz sem bolj ali manj naštudirala darila, zdaj moram to samo še realizirat. Fant dobi en kulturen spodnji del trenerke, mama komplet za utrjevanje nohtov + bio olje za nohte, sestra Harry Potter obarvane lučke in Intimissimi gate, kolegici isto bio olje za nohte in še neko malenkost. Za atija še edino ne vem. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users