Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1261 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 07 July 2022 - 06:31 PM

Tako vrecko mas v sparu za 5 e. Edino Mera gor ne pise pa ni pescene barve, uporabna pa glih tok :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1262 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 07 July 2022 - 06:40 PM

Jaz mam neko peščeno, a bi kera mela, če mogoče točno tako išče že pol lajfa?
  • 0

#1263 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 07 July 2022 - 06:54 PM

Tenks Barbarina, jaz imam tudi eno tako peščeno, ampak že pol lajfa.

• 0

#1264 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 07 July 2022 - 06:59 PM

No jaz jo prodam samo za 30€, ampak je res trajnostna. 😂 Majke mi.
  • 0

#1265 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 07 July 2022 - 08:09 PM

Ampak njena ima ročaje ravno prave dolžine. :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1266 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17626 posts

Posted 07 July 2022 - 08:11 PM

Ti ljudje živijo v eni drugi realnosti.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1267 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 July 2022 - 08:34 PM

Sve dok je ovaca... :) Jaz zelo dobro poznam tisto drugo, ki jo je delila v drugem storiju in je tipična potrošnica vsega, kar influenserji plasirajo in dobro zapakirajo in dejansko kupuje vse to, ker denar ni problem, važno, da si ji prodal zgodbo. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1268 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 07 July 2022 - 09:00 PM

Ze dlje casa opazam, da je na IG popularno se hvalit, do kdaj otrok zjutraj spi, sploh med poletnimi pocitnicami (in ga valda tudi specega slikat). To se morajo ob tem super pocutit tiste neprespane mame, ki se jim otroci zbujajo ob 5ih.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1269 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 07 July 2022 - 09:10 PM

Ali na 20 min 😁, ne saj ne da se jaz primerjam z njimi ampak vem kaj mislis, jaz si samo mislim, lej imajo pa kje drugje primanjkljaj 🙂
  • 0

#1270 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25921 posts

Posted 08 July 2022 - 05:44 AM

Ja, je kar fajn, če imaš tak filter v glavi, ampak včasih (sploh z neprespanim glavo), se ta filter ne prižge vedno. Tudi nisi vedno v pravem stanju ali prave volje za bit soočen s takimi vsebinami, ki te trigirajo. Jaz sem parom ljudem takrat odsledila oz. jih dala na Mute, ker mi je bilo too much in sem se res počutila izgubljeno in kot zanič mama, ker je drugim šlo vse "tako gladko" in valjda nihče ne govori o tem, koliko je odvisno tudi od karakterja otroka in da ni vse samo zasluga maminega magičnega dotika ali rutine iz X knjige. Ma ene so bile res in your face smug okrog tega, da sem si prav mislila - zamenjajva otroka za en mesec in da te vidim potem. Kaj sele, ko si eno leto+ v takem zosu, brez konca na vidiku.

Drugače vsem privoščim neproblematične in speče otroke, ma včasih je res tisto, da misery loves company in iščeš bolj take, ki imajo podobne izkušnje in se lahko poistovetijo s tvojimi frustracijami. Samo takih na IG nisem uspela najti prav veliko (je pa tudi res, da na podlagi mojih postov tudi ne bi rekel, kakšna travma je bila to). HB za tisto eno FB skupino, res. 🙌
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1271 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17626 posts

Posted 08 July 2022 - 06:08 AM

Namensko se je dobro potem takim vsebinam izogibat, ker social media je itak raj za hvaljenje. Primerjanje med sabo je pa sploh kontraproduktivno.
Že v skupini nosečnic na FB se mi zdi, da je to nek drug nivo, ki ga nisem navajena in sem notri predvsem zaradi firbca. V glavnem, res je treba bit previden, kje in iz kakšnih vsebin črpaš.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1272 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 08 July 2022 - 06:32 AM

Jaz sem se včlanila takrat v tisto skupino oktrobrčki2018 in se isti dan izpisala, ker ko sem videla objave, me je minilo. Ženske so slikale na kile čokolade, kako to jejo ipd.

• 0

#1273 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 08 July 2022 - 06:55 AM

:D Se spomnim tudi jaz tega. Meni pa slabo, da sem komaj zivela.

Zame je bil glede otrok (tudi na IG) od nekdaj trigger to, koliko varstva imajo nekateri (za prespati ali celo po vec dni). Se mi zdi, da je s tako podporo res neprimerljivo lazje biti stars, kot pa ce imas varstva samo za nekaj ur v kosu.
  • 0

― V. Van Gogh

#1274 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 08 July 2022 - 07:36 AM

Jaz od slovencev spremljam samo Ano, pa se pri njej vedno manj ker ima toliko bullshita da po filtru komaj kaj ostane, pa dva profila ki ju je priporocila Jina, hrana (mislim da) pa los_mosqueros (ziher narobe napisala) :D
Potem se pa konca. Ostalo je pa yoga community.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1275 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 08 July 2022 - 07:38 AM

Ja vsak svoje trigerje imamo, pa ni nujno vedno, da je tistemu enemu lazje zato,ker otrok spi, zato ker je otrok mirnejsi ali zato,ker ima varstva za n ur, ponavadi imajo ti bitke pa drugje, ampak ti v svoji frustraciji itak vidis selektivno,pa ze oni predstavljajo samo kar njim sede. Mene trenutno tako malo trigira bivsa forumasica, s svojimi objavami kao kako the best druzba pri jutranji kavi je tamala, jaz si pa zelim tisto kavo zjutraj spit brez da me kdo kaj sprasuje, gleda,se dotika aki sploh karkoli 😆, ampak vem da je to zgolj in samo v moji glavi in da je ta moj triger ta jutranja kava v miru 😆
  • 0

#1276 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 08 July 2022 - 07:51 AM

Ora, ampak ravno ob daljsem varstvu si odpocijes od otroka, ne glede na to, kaksen ta je, si naberes novih moci in vzames cas zase in za partnerja. Z mojega vidika so ostali dejavniki tu nepomembni. Pac frej si otrok(a) takrat in pika. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#1277 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 08 July 2022 - 07:58 AM

Ja to je tvoje mnenje, ker tebi tega manjka.
  • 0

#1278 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 08 July 2022 - 07:59 AM

Meni se zdi, da je to objektivno dejstvo, kar sem zgoraj napisala. Mogoce se pa nekateri tega ne zavedate oz. vam je samoumevno (ce imas to ze vsa leta na voljo, si verjetno tezko predstavljas brez).
  • 0

― V. Van Gogh

#1279 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 08 July 2022 - 08:07 AM

Itak imas z vsakim bitke. Otrok je ena sama bitka in dajanje pozornosti, tako da je ura neukvarjanja z njim lahko samo plus.
Pac lazje mu je tisto uro, dve :) Ne da mu je lazje generalno.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1280 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 08 July 2022 - 08:10 AM

No jaz sem do 3. leta vsak dan varstva pri babicah obžalovala zaradi njegovega obnašanja po tem...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users