Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1261 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 18 June 2008 - 02:12 PM

oops.gif Mene tudi za vse vas zanima, kakšne mate v tem trenutku ...

Ampak kaj lahko kdaj drugič, ko bojo malo daljši , pa predvsem lepše barve (zdaj mam glih obdobje ko se zaradi zdravja las se ne barvam več praktično nič in imam ne tič ne miš barvo oops.gif Mam pa raje grdo barvo kot skurjene lase. Ker bi me kregale zarad grde barve! biggrin.gif
  • 0

#1262 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 18 June 2008 - 02:18 PM

Le kvaliteta las nas zanima, da dejansko vidimo, kaj dela Joico cool.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1263 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 18 June 2008 - 02:28 PM

Ok. V kratkem si grem dat en blag preliv gor da ne bom s to brezvezno sprano rjavo hodila okoli (čeprav ne vem, kaj je s temi prelivi, koliko škodijo???) pa se takrat pofotkam - se bom potrudila dati še eno fotko za primerjavo, kako skurjeni so bili ene 8 mescev nazaj.

Drugače pa sem jaz začela Joico uporabljati šele takrat, ko so v bistvu moji lasje že zdavnaj bili izven najhujšega in so bili že v zelo zadovoljivem stanju - saj mam sicer malo suhe, ampak še zdaleč niso več neka neobvladljiva katastrofa kot so bili.
  • 0

#1264 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 18 June 2008 - 02:31 PM

Ok smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1265 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 18 June 2008 - 02:42 PM

QUOTE(reddish ancha @ 18. 6. 2008 - 15:12) View Post

oops.gif Mene tudi za vse vas zanima, kakšne mate v tem trenutku ...

Ta čast laugh.gif pa te bo doletela, ko boš pridna in imela nad 1000 objav...potem se boš lahku naužila vseh naglavnih krasot forumašic
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1266 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 June 2008 - 02:58 PM

Ancha, jaz imam tudi ful šekasto barvo las, pa me ni nobena kregala, ko sem limala slike. tongue.gif Pač hočem da mi prerastejo in valda si jih ne bom barvala. Kokr bi začela dajat gor prelive in podobne fore, že ne bi bilo več enako. Treba je met trdno voljo in res pusti lase rast, četudi so šekasti - ko bodo prerastli, si bom pa hvaležna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1267 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 June 2008 - 04:03 PM

Js sem si pa ravnokar naredila zelo zelo goste za tri odtenke svetlejše pramene od mojih las(barvanih itak).
Pa ful lepo zgleda, prav lepa topla rjava(kolkor sem lahko vidla na sprednjih lasih ki so seže posušili).
Upam da bo okej.(vse skupaj).

• 0

#1268 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 June 2008 - 04:46 PM

Pokaži woot.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1269 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 June 2008 - 05:14 PM

Čaki da se zadeva posuši biggrin.gif
Ubistvu se sploh ne vidi da so pramni...zgleda kot bi si kar vse pobarvala(no nebom nč rekla...čakamo biggrin.gif )

No evo:

Prej:
IPB Image

Zdej(ne mi govorit kk sm skuštrana, glih sem posušila lase laugh.gif ):
IPB Image
IPB Image
  • 0

#1270 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17436 posts

Posted 18 June 2008 - 06:43 PM

Evo sem še jaz poslikala svoje nove pramene down.gif Lase imam pa pretežno suhe (zaenkrat.. delam na tem) pa ful veliko imam majhnih, novih laskov, ki mi štrlijo vsepovsod.

Prej:
IPB Image

Potem:
IPB Image

Slika stara ene 4 leta, ki jo enostavno moram deliti z vami cool.gif :
IPB Image

p.s. Zdaj, ko gledam te slike, se mi pa nova barva zdi prav super. Tule sta sicer malo različni svetlobi, zato so prvi bolj rumeni. Ampak vseeno je sprememba na bolje.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1271 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 June 2008 - 06:47 PM

Lepša barva kot prej ; )

Tale rdeča je pa čist NORA! biggrin.gif
  • 0

#1272 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 June 2008 - 07:47 PM

rain, oboje mi je ful všeč! Prva barva mogoče celo malo bolj hmm.gif Pa nič ne zgledaš skuštrana. Zgledajo mi celo temnejši lasje na "potem" sliki. Kak pa si to izvedla?

Podgana, kaj ti maš odspodaj temnejše lase? Joj, rdeča pa mi ni všeč. Premočna!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1273 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17436 posts

Posted 18 June 2008 - 10:41 PM

Ja, moji naravni so nekak sivkasto rjavi. Taka nedoločljiva barva. Si ne moreš misliti kako grozna je bila rdeča potem ko se je spirala. Obup! Nikoli več (tole rdečo sem si fliknila na peroksidno blond, zato je tako močna - mladost je norost biggrin.gif ).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1274 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 19 June 2008 - 08:13 AM

Sade saj je drugače v resnici za kakšen odtenek svetlejša barva(pač fotoaparat vse pokvari).Razlika je v tem da je ona vlekla bolj na bakreno ta vleče bolj na zlato.
  • 0

#1275 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 June 2008 - 10:51 AM

Meni sta obe after barvi zelo všeč, pa obe imata goste, močne lase, kolikor vidim s slike.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1276 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 19 June 2008 - 12:08 PM

november rain, točno tako rjavo kot jo maš (si jo imela)na prvi slikci bi jaz ful mela cry.gif No, še rajš rdečo (ker mi vsi pravijo, da mi je najbolj pasala in tud sama se najboljše počutim v njej) - ampak žal, je ful neobstojna cry.gif
  • 0

#1277 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 19 June 2008 - 12:17 PM

Ka pa Keune?

Keune so frizerske in fuuul obstojne barve.Tud rdeče.

Edit:Pa če si kupiš kak obarvan šampon za rdeče lase...al pa balzam, masko?

• 0

#1278 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 June 2008 - 12:22 PM

Malo že pomaga, ampak ne pa zelo, rdeča se v vsakem primeru zelo spira. Jaz še vedno mislim, da bi morala Ancha pustit, da ji lasje popolnoma prerastejo, pa če bi potem še hotela it na rdečo, bo vsaj to nardila z zdravo osnovo, kar je 100x bolje, ko pa da se gre barvat na že načete lase. Revlon Professional ima tudi barvne regeneratorje (sem že itak pisala o tem), v kar veliko odtenkih in baje res vidno osvežijo barvo, ob enem pa so negovalni.
  • 0

#1279 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 19 June 2008 - 12:26 PM

Ja js sem ga že dolgo nmazaj mela.manjšo embalažo.

P a biopoint ma tut.moja teta ma rdeče lase pa ji je zelo osvežilo barvo.Zgleda kot da bi se pobarvala

• 0

#1280 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 19 June 2008 - 12:53 PM

Js mislim, da je malo tudi od strukture las odvisno, koliko se ti barva spira ... Npr. moja mama ima rdečo in je lepa barva tudi do več mesecev, ker nima tako suhih in poroznih in odprtih las . Jaz pa imam še zmeraj malo suhe in mi gre hitro ven. Ampak nič hudega - po eni strani prav nič ne pogrešam te rdečke, lahko komot živim tud brez nje tongue.gif Bom že počakala.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users