Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#1261 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 29 December 2009 - 07:41 PM

aaja, pa kakšna se vam zdi kremica Lush Cosmetic Lad ? Sem prebrala same dobre izkušnje z njo. Mogoče tudi Logona nepozebnik? Hjooo, res ne vem katero... ermm.gif Upam da mi boste lahko pomagale
  • 0
Life is beautiful. You only have to make it beautiful ***

#1262 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 30 December 2009 - 05:31 PM

Jaz imam pa vprašanje glede te čisto navadne Nivea kreme...

Moja mama jo že od nekdaj uporablja za obraz (čiščenje MUja, kot vlažilno kremo...), pa ima še danes čudovito kožo, ki izgleda 10 let mlajša, kot je v resnici.
In ona mi kar naprej pravi, naj jo tudi jaz začnem uporabljat.

Mene pa malo skrbi, če slučajno vsebuje kaj takega, da ni priporočljivo na obraz nanašat...
imam mešano kožo, ki je na nekaterih delih kar precej dehidrirana. Sem dvakrat uporabila tole Niveo, pa se mi je zdelo, da imam res fajn kožo. Ampak a je primerna za pogosto uporabo? hmm.gif

Kaj pravite?

IPB Image

Aqua, Paraffin liquium, cera microristallina, glycerin, lanolin alcohol (eucerit), paraffin, panthenol, decyl oleate, octyldodecanol, aluminum stearates, ceresin, citric acid, magnesium sulfate, magnesium stearate, parfum, limonene, geraniol, hydroxycitronellal, linalool, citronellol, benzyl benzoate, cinnamyl alcohol
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1263 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 30 December 2009 - 10:27 PM

Ti samo uporabljaj, kar ti naredi lepo kožo. Če ti paše, sploh ni problema. Jaz imam Nivea kremo za mazanje rok in odkar se z njo mažem, se mi nohti ne plastijo več. Smešno, pa toliko različnih kremic sem že poiskusila... smile.gif
Na smučanju jo bom definitivno uporabljala za zaščito obraza, za vsak dan pa mi je preveč.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1264 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 06 January 2010 - 05:56 PM

mi nobena ne zna pomagat? sad.gif
  • 0

#1265 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 06 January 2010 - 06:42 PM

Jaz mam tud tako kožo kot ti in trenutno mam Kneipp mandljevo kremo v lončku in sem zadovoljna. smile.gif Je pa težko svetovat nekomu glede kreme, ker ni nujno, da mu pol ustreza, tudi če mata enak tip kože. Tedve, ki si ju omenila sta pa kar pohvaljeni ja, sam bi ju pač mogla sprobat, da vidiš če ti ustrezata.
  • 0

#1266 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 06 January 2010 - 09:06 PM

zaj ob zimskem času imam res grozno kožo, ob nosu se mi kar lušči wacko.gif pol pa še izbruh mozoljčkov, zato iščem bolj vlažilno kremo kot je npr. Garnier Fresh, se mi zdi da mi zdaj v tem času ne nahrani dovolj kože.. pa še krivim jo za izbuh mozoljev. Mogoče pa bi res poskusila tole, pa še cenejša je biggrin.gif
  • 0

#1267 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 06 January 2010 - 09:33 PM

Saj o Cosmerbi je bilo že ful napisano, ampak to je meni ena in edina stvar, po kateri imam popolno kožo. Mam isto suho, in če se ene dva dni ne namažem s kremo mam po čelu ful luske, in takoj ko dam Cosmerbo gor je kul. Pa tut ko sem jo začela uporabljat, sem mela ful mozoljev, pa se mi je hmal vse spucal in mam zdej že ene dve leti lepo kožo. Mogoče probaj s to. Stane pa okrog 25-30€, v Sanolaborju.
  • 0

After all this time?

Always.

#1268 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 07 January 2010 - 08:31 PM

Ta mi je malo predraga wacko.gif iščem tam cenovni razred do 15€, vseeno hvala. thumbup.gif
  • 0

#1269 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 27 January 2010 - 11:15 AM

Dejte mi prosim predlagat eno krem, losion... za obraz, za izrazito suho kožo. Tok mam suho kožo, da mi dobesedno faco kr skup vleče.. Pa z nogami mam isti problem, zgleda tko, kot bi se lušla...

Hvala!

Sem mela že kr neki krem, pa ni bla nobena ok. Zdej pa ne vem več kva nej grem kupit!
  • 0

#1270 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 27 January 2010 - 12:45 PM

QUOTE(sandriee @ 7. 1. 2010 - 20:31) View Post

Ta mi je malo predraga wacko.gif iščem tam cenovni razred do 15€, vseeno hvala. thumbup.gif

Mali lonček (30ml) stane približno 10€. 25€ je 100ml in 45€ 200ml. Mislim, da je za obraz oz. kritične predele mala pakunga povsem dovolj za eno zimo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1271 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 27 January 2010 - 06:23 PM

Ta cena pa mi je všeč biggrin.gif em.. katera pa je najbolj primerna rdeča, zelena ali rjava?
  • 0

#1272 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 27 January 2010 - 07:48 PM

O rjavi govorimo smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1273 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 27 January 2010 - 08:16 PM

Pa nebi bila moji koži pretežka? Ker nimam suhe, ampak normalno, poleti do mešano..
  • 0

#1274 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 27 January 2010 - 08:48 PM

Uporabljaš jo pač tam, kjer imaš suho in se ti lušči in kjer so mozolji. Drugje pa Garnierjevo. Glede na to, da vsebuje glikolno, bo fina za suhe predele in mozolje.
  • 0

Tumblr

#1275 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 27 January 2010 - 10:28 PM

Za mozoljčke zaj uporabljam Garnier Pur Active, mogoče bi izmenično uporabljala. Glede na to da vsebuje glikolno, potem ni primerna za uporabo poleti čez dan?
  • 0

#1276 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 28 January 2010 - 10:53 AM

Ne, to pa zagotovo ne smile.gif Izmenično sounds good.
  • 0

Tumblr

#1277 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 28 January 2010 - 11:12 AM

Sem zdaj brala pohvale za tole kremico. Sem prav navdušena oops.gif zdaj bi še pa potrebovala nekaj za zjutraj.. oh joj! Sem brala nekaj za Vichy Essentielles za suho kožo, da odgovarja tudi tistim z normalno?
  • 0

#1278 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 January 2010 - 04:14 PM

zakaj bi mela pa različni kremi?
recimo, da maš skoz sma cosmerbo?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1279 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27543 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 January 2010 - 05:00 PM

OK, eno vprašanje. Jaz kreme za obraz nisem nikoli uporabljala, ker imam itak mastno in nečisto kožo (razen seveda Exfoliac in Skinoren, ampak to itak ni to), to zimo pa imam kožo na obrazu ful suho. Lička niti ne, tam pod ustnicami, pa imam ful suho, prav rjavkasto-rdeče, razdraženo in luskasto. A je kaka kvalitetna hranilna, vlažilna, kakršna koli krema, ki pa ni premastna in ni K?

Eko, tako nekako:
IPB Image
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1280 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 28 January 2010 - 05:33 PM

QUOTE(rea @ 28. 1. 2010 - 16:14) View Post

zakaj bi mela pa različni kremi?
recimo, da maš skoz sma cosmerbo?

Koliko sem razumela Cosmerba vsebuje glikolno in ni primerna za uporabo zjutraj, predvsem poleti čez dan?
Ne spoznam se na te reči hmm.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users