Jump to content

Photo

ASOS

• Please log in to reply
1926 replies to this topic

#1261 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 November 2012 - 07:54 AM

Ja, tudi meni je lepa ta torba, ora, ampak saj vidiš na sliki, da se ne da spreminjati ročajev.

Jaz tudi ne naročam več nič iz Asosa ali kje drugje, Asos me je razočaral, ko sem naročila usnjeno torbo, ki je bila na sliki prelepa,
potem v resnici pa popolnoma drugačna.

Naročila bom mogoče še kdaj, ampak samo artikel, ki ga bom v živo videla, poskusila, in če bo - teoretično - cenejši na ASOSU (ali kje drugje). :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1262 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 07 November 2012 - 07:56 AM

Veš, da nisem na sliki niti pogledala, ko sem naročala. Pa tudi sicer je ta ročaj čisto tak tanek in itak ne bi zdržal pri meni :) Drugače je pa čisto solidna videt :)
  • 0

#1263 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 November 2012 - 08:22 AM

Jaz ne naročam več ASOS cunj, ker so obupne kvalitete. Naročam kakšne torbice, pasove in podobno (drugih znamk), pa sem bila do sedaj vedno zadovoljna, sploh s torbicami.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1264 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 07 November 2012 - 08:50 AM

Jaz na asosu naročam več ali manj od istih znamk -very vero moda, river island, vila, oasis, pa kakšne dražje reči, ko so večji popusti, ali pa kode (dagmar in zdaj prvič french connection). Včasih sem diesel kupovala, sedaj ne več.

Čevljev in torbic nisem nikoli kupovala.

Včasih vzamem kakšen MU (Jemma kidd) in pa bižuterijo.

Je pa res, da veliko stvari tudi vrnem, ker v živo niso tako lepe, kot na netu. Pa veliko oblekc/kril mi je zelo kratkih, tako da s tem nimam kaj delat in roma nazaj. :P
  • 0

#1265 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 November 2012 - 10:38 AM

ACE25, koda za -25%

:D
  • 0
Viens, reste ici!

#1266 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 November 2012 - 01:24 PM

Meni ne dela. Najbrž je spet samo za tiste, ki so dobili preko e-maila :(.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1267 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 November 2012 - 06:28 PM

Ja, najbrž. :/
  • 0
Viens, reste ici!

#1268 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2012 - 06:31 PM

Jaz pa še nisem dobila paketa! Ö

Drugače pa tudi jaz le redko naročam še kaj z Asosa, samo kakšne žabe in to je to.
Pogosto pa na Espritu (ta me sploh ne razočara, kvaliteta izdelkov je nad pričakovanji), občasno Lindex
(tu pa kvaliteta čedalje bolj peša ... izdelki se po nekaj pranjih in nošnjah začnejo parati).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1269 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 November 2012 - 06:44 PM

Meni pa je to ful fascinantno, kako ene pišete, da se vam stvari tako hitro uničujejo, razparajo, ena je enkrat napisala, da se ji obleke, kupljene v HM, po dveh pranjih "ponucajo", wow. Ne vem kako ve to perete, ampak meni se še v lajfu ni nobena stvar razparala ali se uničla po par pranjih. V bistvu se mi še nikoli nobena ni uničila - seveda je govora o nekem normalnem časovnem obdobju, ne 20 letih. Tako da mi je res zanimivo to, ni kaj :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1270 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2012 - 06:47 PM

Meni je pa zanimivo, da se tebi ne. :D Ne vem, obične bombažne sp. hlače in pa sp. majice se meni kar hitro razparajo,
verjetno ima svoj davek tudi to, da jih redno sušim v sušilcu. Pri Lindex sp. majici se mi je pri prvi nošnji začel parati rob.
Tudi pri Intimissimi sp. majicah se mi to dogaja, edino pri Espritovih ne (ne sp. majicah in ne sp. hlačah).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1271 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 November 2012 - 06:50 PM

Ja zanimivo, očitno jih jaz bolj "čuvam" ali pa kaj, ne vem. Ali pa je res krivo to, da vsakič uporabiš sušilec, jaz ga ne, samo izjemoma, ko je grdo vreme. Ampak itak ni samo na tebe letelo, že ogromno krat sem tukaj naletela da se majica "razpara po 3 nošnjah", da "zbledi po 2 pranjih", etc . Mah, misterij. :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1272 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2012 - 06:58 PM

Sušilec res uničuje tkanine (tanjša, itd.). Saj čedalje manj sušim, se bom omejila le še na posteljnino in brisače.
To glede bledenja po dveh nošnjah tudi meni ni najbolj jasno, razumem v primeru, da gre za neko škart robo.
  • 0

#1273 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 07 November 2012 - 07:17 PM

Jaz sem pri Asosu naročila le enkrat, poleti ene Asos sandale in sem celo zadela številko. Kupila sem zato, ker so bili zelo poceni, tukaj za tako ceno ne dobiš skoraj nič. Sem zadovoljna z njimi, moti me edino pasek, ki nima luknjic in sponke za zategnit, ampak je zadaj nad gležnjem elastika in mi seveda pasek pri hoji zleze dol. Bom naročila še kdaj kakšne čevlje ali pa kakšen pas. Oblačil pa ne, dvomim. Pri oblačilih je še večja loterija glede velikosti. Glede čevljev se lahko posvetuješ na forumu in se mi zdi lažje zadet pravo velikost.

Sarah, meni se tudi cunje ne uničijo, pa kupujem več ali manj v H&M, C&A in podobno. Letos se je pa tudi meni prvič zgodilo, pa so se stvari strgale po prvem pranju/nošenju. V Hoferju sem kupila komplet 4 spodnjih hlač (2 sive in 2 črne) in pri obeh sivih so se mi strgali šivi na elastiki, ko sem jih prvič oblekla! Črne pa so še zdaj super. Zelo mi je čudno, ker so vse enak model. Potem pa sem kupila se 2 različna kompleta spodnjih hlač Mercatorjeve znamke in so se mi dvojne po prvem pranju strgale na šivu.
Je pa res, da se mi je čez nekaj časa naredila kakšna luknjica na kakšni pletenini iz H&M ali New Yorkerja, ampak si zašijem in je.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1274 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32294 posts

Posted 07 November 2012 - 07:47 PM

Midva imava oba spodnje hlače skoraj samo še Skinny znamke in se zlepa ne uničijo, res. Edino barva zbledi, to pa res po kakšnem letu, kar je sploh opazno, ko kupim potem novo zalogo :P
Asos pa včasih prečekiram in skoraj ne najdem ene stvari, da bi mi bila všeč. Mogoče edino kakšna torbica, cunje so mi pa vse kr neki, pač niso po mojem okusu.
  • 0

#1275 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2012 - 07:48 PM

Jaz pa sem si pred časom kupila od Skinyja kar nekaj sp. hlač in so se mi kmalu uničile (spet razparale po robovih). :s
Je pa res, da sem jih redno v sušilcu sušila in so se prav na otip stanjšale. So pa noro udobne. Ful smo OT. :woot:
  • 0

#1276 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 November 2012 - 08:50 PM

Da še jaz dodam piskerček, Etam ima ful kvalitetno spodnje perilo, jaz imam še vedno gate iz 8. razreda in so kvečjemu malo zbledele; ene malo bolj 'fine' take res ultra tanke pa so se mi lani strgale. Jaz si na razprodajah naredim zaloge in imam mir za najmanj 5,6 let.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1277 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 08 November 2012 - 03:29 AM

Meni pa je to ful fascinantno, kako ene pišete, da se vam stvari tako hitro uničujejo, razparajo, ena je enkrat napisala, da se ji obleke, kupljene v HM, po dveh pranjih "ponucajo", wow. Ne vem kako ve to perete, ampak meni se še v lajfu ni nobena stvar razparala ali se uničla po par pranjih. V bistvu se mi še nikoli nobena ni uničila - seveda je govora o nekem normalnem časovnem obdobju, ne 20 letih. Tako da mi je res zanimivo to, ni kaj :D

Enako, meni se kvečjemu zmucka kdaj kaj, strga ali zbledi pa ne.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1278 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 November 2012 - 08:23 AM

Enako. Ampak nič ne sušim v sušilcu. :) Edino včasih se mi kaj po nekaj časa po šivih razpara, ampak to ni panike, se komot zašije. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1279 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 November 2012 - 08:35 AM

Jaz pa imam z določenimi kosi oblačil smolo. Ene kavbojke so se sumljivo hitro zlizale, ene so puščale barvo, ena srajca se je na rokavih hitro obšlesala,...K sreči sem se lahko zmenila za vračilo denarja, ker sem uveljavljala stvarno napako. je šlo za malo dražje kose. Posledično sem postala skeptik, kar se tiče dražjih oblačil.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1280 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 08 November 2012 - 09:25 AM

Jaz sem rekla za majico od HM, in v mislih imam tisto s kratkimi rokavi - zgoraj čipka, spodaj blago. Mislim da je bila par centov manj od 10€. Pri čipki so povsod elastike ven zlezle. Po celi majici. Pač, še enih 10€ vrženih stran. Vseeno bi rada imela majico za več kot 3x.
Pa to o luknjicah, to sem tudi opazila, tako na mojih cunjah, kot na otroških, par pranj, pa je luknjica, kar nekje ne sredini. :confused:

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users