Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#1261 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 30 August 2008 - 08:41 PM

Kathy ja, ne s C. oops.gif smile.gif

Đizus Fluffy, kaj res še nisi gledala?? blink.gif biggrin.gif
  • 0

#1262 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2008 - 08:45 PM

QUOTE(Kami @ 24. 6. 2008 - 10:59) View Post

(najbolj se mi je zameril Mr. Big, saj je imel tako "pusi" vlogo, da je bilo prav brez veze - samo NJO hoče, vse bo naredil, kar bo ONA želela; tip je v nasprotju z nadaljevanko izgubil vsa "jajca" - torej brez veze). Samantha je pa itak zmagovalka na celi liniji!!!!!

To še moram izpostaviti in absolutno prikimati.
Meni je Mr. Big bil kar malo nagravžen s to svojo pusijevsko držo, pa kako se je na koncu smejal.
To NI on.

QUOTE(Frida @ 30. 8. 2008 - 21:41) View Post
Đizus Fluffy, kaj res še nisi gledala?? blink.gif biggrin.gif

Mislim, da ne. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1263 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 30 August 2008 - 08:45 PM

Sploh nism opazla, da si narobe napisala. biggrin.gif

Ja, Fluffy, kaj ti je?? Hitr gledat, jst sem si ga tut vlečem, ga še nimam zapečenga.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1264 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2008 - 08:47 PM

Bom pogledala takoj (ampak res takoj, ne "sopranovski takoj", hehe), ko mi zloada.
Obožujem srhljive trilerje!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1265 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 30 August 2008 - 08:47 PM

Jaz nisem tak filmofil kot vidve s Kinky, ampak tale film je res klasika, mislim da je iz leta 1983 (tam nekje no, sem skor ziher da sm sfalila datum, sam se mi ne da it na gugla zdele prevert).
  • 0

#1266 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2008 - 08:48 PM

Mi, ki smo kul, smo se vrgli na nadaljevanke in nanizanke, a ne Frida. closedeyes.gif

• 0

#1267 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 30 August 2008 - 08:49 PM

D'oh, itak! biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
  • 0

#1268 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 30 August 2008 - 08:49 PM

Frida, lajk za 7 let si mim usekala. 1990 je.

Kaj pa The Stepford Wives je gledala ktera?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1269 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2008 - 08:50 PM

Ja, ta novejšo verzijo, stare ne. ;-)
Film tak no... s sporočilom. ;p

• 0

#1270 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 30 August 2008 - 08:51 PM

QUOTE(Dragica @ 30. 8. 2008 - 21:49) View Post

Frida, lajk za 7 let si mim usekala. 1990 je.

Migreno mam, zato aveš. smile.gif

• 0

#1271 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 30 August 2008 - 08:52 PM

Ja Flafi, toto z Nikol Kidman. Bom zdej en dan pogledala.
  • 0

#1272 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27610 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 August 2008 - 09:05 PM

Meni je bil všeč, za se zamislit.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1273 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 August 2008 - 11:55 AM

Zelo všečno:

Son of Rambow (2007)

IPB Image

Vesela sem, da sem slučajno naletela na ta film, ki je eden izmed tistih 'feel good' filmov (ga dajem v kategorijo Juno in Little Miss Sunshine). Čudovita zgodba o dveh prijateljih, ki snemata svoj film o Rambu. Lep vpogled v osemdeseta, super zgodba in nekaj nadvse smešnih trenutkov. Pristen film. Ocenjujem z dobro 8/10.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1274 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 31 August 2008 - 02:33 PM

Jst pa ravno za tega že ene dva tedna študiram al si ga naj dol potegnem, al ne. Sem mela filing, da je bolj otroški.

Zdej ga grem pa kr dol dat. wink.gif
  • 0

#1275 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 August 2008 - 03:48 PM

tale katy je reees grozljiva, pa kako mu noge polom, to je bil moj najljubši film v otroštvu, pa fredi(umor iz ulice brestov).
No, mi mamo v bloku eno žensko k je ISTA kt ta iz misery, vsj men wink.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1276 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 31 August 2008 - 04:49 PM

Men je bla najhujša grozljivka ever Blair Witch Project. Na splošno pa tega žanra ne maram, ker ne uživam v prestrašenosti, nočnih morah in podobnem.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1277 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 31 August 2008 - 10:48 PM

Son of Rambow thumbup.gif

Made of honor bruh.gif
  • 0

#1278 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 September 2008 - 08:19 AM

Moja prva grozljivka je bila The Night of the Living Dead....star, črnobel film o zombijih, ki je pa na mene imel takšen neverjeten učinek, da ga ne bom nikoli pozabila. Prav presunjena sem bila nad tem filmov, sicer sem morala kmali zamenjat gate tisti večer oops.gif , ampak vseeno....sem bila pa še skoraj otrok takrat, sedaj grozljivke drugače dojemam in redko pogledam kakšno....če že raje kakšno psihološko zadevo, zombijev se izogibam od takrat naprej. smile.gif

A ne Dragica, da je Son of Rambow kul film....prav tak nedeljski 'feel good' film. Popolnoma neznana zasedba (tamala 2 sta fenomenalno odigrala), pristna in precej preprosta zgodba, ampak povedana na takšen prisrčen način.....lepo. happy.gif

The Forbidden Kingdom (2008)

IPB Image

And yet another Jackie Chan movie. rolleyes.gif

Film ima nekaj precej všečnih scen bojevanja (Jackie Chan, le kaj drugega smo sploh pričakovali?), overall me je pa malo razočaral, ker vsebuje ogromno stereotipov, neprimernih humorističnih vložkov, fotografija je siccer lepa (snemali na Kitajskem). Zgodba ima potencial: pač enega ameriškega mozoljatega najstnika, obsedenega s kung fujem, usoda popelje na Kitajsko, misija: osvoboditi Opičjega kralja.

Ocenjujem s 6/10.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1279 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 01 September 2008 - 09:22 AM

Ja, midva sva tut oba rekla kok sta fenomenalno špilala tamala dva, kapo dol. Jst mam rada mal take "posebne" malo drugačne filme.

Pa un french kid, kak je bil. laugh.gif

• 0

#1280 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 September 2008 - 10:20 AM

Ja, uni je zmagal, Didier. happy.gif Sem prebrala, da so ga zanalašč tako prikazali, da je to gibanje 80h (glasba, moda) izpadlo absurdno (kakršno je bilo za tedajšnje čase). smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users