Đizus Fluffy, kaj res še nisi gledala??
Komentarji / naše recenzije FILMOV
Posted 30 August 2008 - 08:41 PM
Đizus Fluffy, kaj res še nisi gledala??
Posted 30 August 2008 - 08:45 PM
(najbolj se mi je zameril Mr. Big, saj je imel tako "pusi" vlogo, da je bilo prav brez veze - samo NJO hoče, vse bo naredil, kar bo ONA želela; tip je v nasprotju z nadaljevanko izgubil vsa "jajca" - torej brez veze). Samantha je pa itak zmagovalka na celi liniji!!!!!
To še moram izpostaviti in absolutno prikimati.
Meni je Mr. Big bil kar malo nagravžen s to svojo pusijevsko držo, pa kako se je na koncu smejal.
To NI on.
Mislim, da ne.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 August 2008 - 08:45 PM
Sploh nism opazla, da si narobe napisala.
Ja, Fluffy, kaj ti je?? Hitr gledat, jst sem si ga tut vlečem, ga še nimam zapečenga.
Posted 30 August 2008 - 08:47 PM
Bom pogledala takoj (ampak res takoj, ne "sopranovski takoj", hehe), ko mi zloada.
Obožujem srhljive trilerje!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 August 2008 - 08:47 PM
Posted 30 August 2008 - 08:48 PM
Mi, ki smo kul, smo se vrgli na nadaljevanke in nanizanke, a ne Frida.
Posted 30 August 2008 - 08:49 PM
Posted 30 August 2008 - 08:49 PM
Frida, lajk za 7 let si mim usekala. 1990 je.
Kaj pa The Stepford Wives je gledala ktera?
Posted 30 August 2008 - 08:50 PM
Ja, ta novejšo verzijo, stare ne. ;-)
Film tak no... s sporočilom. ;p
Posted 30 August 2008 - 08:52 PM
Ja Flafi, toto z Nikol Kidman. Bom zdej en dan pogledala.
Posted 30 August 2008 - 09:05 PM
Pablo Picasso
Posted 31 August 2008 - 11:55 AM
Son of Rambow (2007)

Vesela sem, da sem slučajno naletela na ta film, ki je eden izmed tistih 'feel good' filmov (ga dajem v kategorijo Juno in Little Miss Sunshine). Čudovita zgodba o dveh prijateljih, ki snemata svoj film o Rambu. Lep vpogled v osemdeseta, super zgodba in nekaj nadvse smešnih trenutkov. Pristen film. Ocenjujem z dobro 8/10.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 August 2008 - 02:33 PM
Jst pa ravno za tega že ene dva tedna študiram al si ga naj dol potegnem, al ne. Sem mela filing, da je bolj otroški.
Zdej ga grem pa kr dol dat.
Posted 31 August 2008 - 03:48 PM
No, mi mamo v bloku eno žensko k je ISTA kt ta iz misery, vsj men
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 August 2008 - 04:49 PM
Posted 31 August 2008 - 10:48 PM
Son of Rambow
Made of honor
Posted 01 September 2008 - 08:19 AM
A ne Dragica, da je Son of Rambow kul film....prav tak nedeljski 'feel good' film. Popolnoma neznana zasedba (tamala 2 sta fenomenalno odigrala), pristna in precej preprosta zgodba, ampak povedana na takšen prisrčen način.....lepo.
The Forbidden Kingdom (2008)

And yet another Jackie Chan movie.
Film ima nekaj precej všečnih scen bojevanja (Jackie Chan, le kaj drugega smo sploh pričakovali?), overall me je pa malo razočaral, ker vsebuje ogromno stereotipov, neprimernih humorističnih vložkov, fotografija je siccer lepa (snemali na Kitajskem). Zgodba ima potencial: pač enega ameriškega mozoljatega najstnika, obsedenega s kung fujem, usoda popelje na Kitajsko, misija: osvoboditi Opičjega kralja.
Ocenjujem s 6/10.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 01 September 2008 - 09:22 AM
Ja, midva sva tut oba rekla kok sta fenomenalno špilala tamala dva, kapo dol. Jst mam rada mal take "posebne" malo drugačne filme.
Pa un french kid, kak je bil.
Posted 01 September 2008 - 10:20 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users