Ravno tja gresta
Ne poznam ničesar, kar si napisala.
Posted 16 June 2022 - 11:40 AM
Ravno tja gresta
Ne poznam ničesar, kar si napisala.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 June 2022 - 02:12 PM
Posted 16 June 2022 - 02:34 PM
Posted 16 June 2022 - 02:36 PM
Tašika, 10 minut z avtom stran je Zbiljsko jezero.
Posted 16 June 2022 - 02:42 PM
Posted 16 June 2022 - 02:50 PM
Posted 16 June 2022 - 03:05 PM
Posted 16 June 2022 - 03:25 PM
Res, ampak res ne morem razumeti, da folk v celem letu in pol oz. dveh letih ni zmogel porabiti bonov. Sori, morala sem, haha.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 June 2022 - 03:27 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 June 2022 - 12:43 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 June 2022 - 02:39 PM
Nimam pojma
boš zdaj izvedela in še nam poročala
Jaz tudi nisem vedela za ta sloves in sem nama hotela rezervirat privat savno in se moj začne smejat, da ni vedel, da sem odprta za take fore in ali lahko on izbere kako bo izgledala ta dotična +1. Najprej sem čukasto gledala, potem sem pa le seštela. Nekako je mnenja, da je dodatna gospodična kar vljučena v ceno rezervacije
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 June 2022 - 02:45 PM
― V. Van Gogh
Posted 23 June 2022 - 08:12 AM
potem pa seveda jaz izbiram
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 June 2022 - 06:06 AM
Vas moram razočarat, da ni bilo nobene dodatne družbe, da je vse delovalo zelo normalno. Bilo je kar nekaj gostov, med drugim tudi italijanski kajakaši. V savni sva bili sami, soba je bila celo suita, tako da je bila precej velika in z večjim balkonom, edino zajtrk je bil bolj skromen oz zelo osnoven. Pa tako sva bolj ali manj samo šli spat v sobo.
Posted 27 June 2022 - 06:56 AM
Se čudiš, da sta bile same v savni v tem času?
Posted 27 June 2022 - 07:16 AM
Niti ne, čeprav v soboto zvečer pa jih je bilo baje kar nekaj, zato sva tudi prestavili termin na nedeljo zjutraj.
Posted 27 June 2022 - 07:34 AM
Bill Bullard
Posted 27 June 2022 - 09:12 AM
V Hiši posebne sorte sva se midva poročila, res so prijazni in prilagodljivi. Me veseli, da je še vedno isto.
Posted 27 June 2022 - 10:32 AM
Kakšne so pa cene za poroke? (V zadnjih 2 letih so adijo pamet, bi se človek šel najraje samo podpisat in gotovo. )
Posted 27 June 2022 - 10:53 AM
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users