Jump to content

Photo

Sestavine

• This topic is locked This topic is locked
1671 replies to this topic

#1261 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 December 2005 - 05:35 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(DiLeMa)
Tole me še zanima! oops.gif

TIGI Bed Head, After-Party Smoothing Cream

Water, Dimethicone, Cyclomethicone Dimethiconal, Propylene Glycol, Polyacrylamide, Phenyltrimethicone, Dimethicone Copolyol, Panthenol, C13-14 Isoparaffin, Cinnamidopropyltrimonium Chloride, Mica, Sodium PCA, Dimethicone Copolyol Meadowfoamate, Fragrance, Ricinus Communis Seed Oil (Castor), Titanium Dioxide, Bismuth Oxychloride (CI77163), Laureth 7, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Silikonsko, vlažilno. To pa je približno to. Silikone dobiš tudi nekoliko ceneje, kot je ta izdelek. Ni pa slabo in če ti ustreza - go on.

TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Treatment Shampoo

Disodium Oleamido PEG-2 Sulfosuccinate, Ammonium Laureth Sulfate, Cucumis Sativus Fruit Extract (Cucumber), Actinidia Chinensis Fruit Extract (Kiwi), Coriandrum Sativum Extract (Coriander), Jasminum Officinale Extract (Jasmine), Neroli, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifera (Coconut Oil), Gardenia Tahitensis Flower (Gardenia), Santalum Album Oil (Sandalwood), Pogostemon Cablin Oil (Patchouli Oil), Juniperus Communis (Juniper), Cananga Odorata (Ylang Ylang), Aleurites Moluccana Seed Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia Nut Oil), Polyquaternium-11, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Panthenol (Vitamin B-5), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Sodium Hydroxymethylglycinate, Citric Acid, Fragrance

Zanimivo, odlično, nežno, fenomenalno. Uporabljaj brez skrbi. To si moram tudi sama omisliti. Šampona s toliko naravnimi sestavinami še nisem videla. In toliko vitamini. Kolk pa stane?

TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Treatment Conditioner

Water (Aqua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado Fruit Extract), Wheat Amino Acids, Quaternium-79 Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Oat Beta Glucan, Panthenol (Vitamin B5), Tocopherol, Buxus Chinensis (Jojoba Seed Extract), Stearalkonium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Hydroxypropyl Methylcellulose, Butylparaben, Ethylparaben, Cetrimonium Bromide, Fragrance, Mel l Santalum Album (Sandalwood Oil), Pogostemon Cablin (Patchouli Oil), Juniperus Communis, Cananga Odorata (Ylang Ylang)

Tudi zelo super stvar, vredna denarja. Vlažilna, z nekaj vitamini, diši pa verjetno noro.

Hvala! wink.gif

Bom tole na novo stran kopirala, dame ne spregledate. biggrin.gif wink.gif

Vsaka ima svojo obsesijo - tvoja so pa očitno izdelki za nego las. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1262 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 December 2005 - 05:40 PM

QUOTE(lejck)
Revlon new complexion one-step compact puder.

dimethicone, isopropyl isostearate, titanium dioxide, silica, talc, neopentyl glycol dioctanoate, tribehenin, isostearyl behenate, nylon-12, boron nitride, lauroyl lysine, tridecyl trimellitate, myristyl myristate, euphorbia cerifera, polyglyceryl-4 isostearate, sorbitan trioleate, penthydrosqualene, lauryl peg/ppg-18/18 methicone, saccharomyces zinc ferment saccharomyces copper ferment saccharomyces magnese ferment saccharomyces iron ferment saccharomyces silicon ferment saccharomyces potassium ferment cyclomethicone, glycine soja, acacia deal bata, trimethylsiloxysilicate, polyethylene, ethylene/methacrylate copolymer, lecithin, isopropyl titanium, barium sulfate, bhtphenoxyethanol, butylparaben, ethylparaben, methylparaben, propylparaben, isobutylparaben, [+/- mica, ci 7749,ci77492, ci 77499, ci 77891].

Komedogen (precej), zato ni za tiste, ki imajo probleme z mozolji, vsebuje dobro UV zaščito, je pa tudi antioksidanten, čeprav ne ravno pretirano.

eye remover gel:

aqua, peg-200 glyceryl tallowate , peg-150 distearate, propylene glycol, poloxamer 124, peg-40 hydrogenated cator oil, carbomer, peg-7 glyceryl cocoate, peg-8, panthenol, disodium lauroamphodiacetate, peg-25 paba, xanthan gum, sodium chloride, bisabolol, dichlorobenzyl alcohol, glycerhiza glabra, edta, 2-bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, chamomilla recutita.
Tole je pa kot bi brala kitajščino. Cel kup kemije in meni nepoznanih snovi. Tako da o tem pa ne bom povedala nič, ker ne poznam. Vem samo to, da je precej vlažilen, verjetno tudi nežen do kože.

• 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1263 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 December 2005 - 05:47 PM

.

Oatmeal&Honey Shampoo stane 2.600sit - 350ml
Oatmeal&Honey Conditioner pa stane 3.950sit - 250 ml (tega sem imela, je res super zadeva in res noro diši - edino cena je malo manj privlačna)

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1264 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 December 2005 - 05:48 PM

Ja, Sonchika, zdej si me pa razkrinkala ... res sem dobesedno obsedena s preparati za nego las. biggrin.gif

Kar se pa tiče tistega Tigijevega šampona in balzama ... gre baje za blazno dobro zadevo, saj sem glede teh dveh proizvodov slišala res že ogromno pohval, češ da sta pravi presežek itd. Kolegica ima blazno suhe in uničene lase, ker si dobesedno vsak mesec menja barvo las in si jih tudi vsak dan (!!) lika in je rekla, da ji je šampon dobesedno rešil lase, tako da sem valjda cela navdušena tudi jaz. biggrin.gif Šampon sem že povonjala in diši (tako kot tudi balzam) heavenly božansko, pa tudi embalaža je ful lepa.

Cene so pa takšne (vsaj tako piše na njihovi strani):

TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Treatment Shampoo

350 mL - 2.500 SIT

TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Treatment Conditioner

250 mL - 3.800 SIT

Sicer zadevi ne spadata med najcenejše ampak sta baje vredni vsakega centa, poleg tega se ju baje tudi zelo malo porabi tako da dolgo trajata. Jaz grem v ponedeljek 100% v nabavko in ti lahko poročam, kako bom zadovoljna z rezultati. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1265 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 December 2005 - 05:50 PM

Ja, dej. Morda si tudi sama omislim kakšno to stvar, ker se mi zdita res presežka.
  • 0

#1266 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 December 2005 - 05:52 PM

.

Haha, zaj sta me opet zmešali. Namreč, čez nekaj minut grem s tipom k frizerju. Ga moram naštimat. biggrin.gif Upam, da imajo Tigi izdelke v salonu MarkoMatjaž. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1267 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 December 2005 - 05:55 PM

Mene pa skrbi da bom prišla v frizerski salon v ponedeljek cela naspidirana in skeširana biggrin.gif in mi bodo rekli da nimajo zadev na zalogi ali kej podobnega ... jim direkt cel salon razstrelim ker me že ful prsti srbijo ... I want the stuff!!!

Aja Jenna ti si rekla da si imela Oatmeal & Honey Conditioner ... a je res fajn? Vreden denarja? Pa zanima me, če se ga velik ponuca ker jst sm slišala, da ga ni treba velik dozirat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1268 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 December 2005 - 07:48 PM

uf,kok bo jenna jezna,k v MM nau tigi izdelkov!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dilema,a k si govorila o šamponu&balzamu,k ga tvoja kolegica uporablja,k ji je full laske popravu,tos i mislla tega?Oatmeal & Honey Treatment ???
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1269 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 December 2005 - 07:51 PM

Ja, ta šampon in balzam Oatmeal & Honey sem mislila ... komaj čakam, da bosta moja!! biggrin.gif
  • 0

#1270 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 December 2005 - 07:55 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ja, ta šampon in balzam Oatmeal & Honey sem mislila ... komaj čakam, da bosta moja!! biggrin.gif

jz bom tud si nabavla to2je!!! pa še neki za likanje biggrin.gif
a pa mislš,da je bolši ta oatmeal kokr un multiviti?!??!
  • 0

#1271 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 December 2005 - 07:58 PM

Po sestavinah je boljši, ja ... sem primerjala. Bolj naraven in bolj negovalen.

Glej tle maš sestavine 'multivitija' oz. kot se mu pravilno reče:

Self Absorbed Shampoo:

Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamide MEA, Fragrance, Phytantriol, Tocopheryl Acetate, Corn Oil, Retinyl Palmitate, Cholecalciferol, Riboflavin, Panthenol, Allantoin, Glycerin, Glycol Stearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, FD&C Yellow 6, FD&C Red 40

Self Absorbed Conditioner:

Deionized Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Trimethylsilyamodimethicone, Octoxynol-40, Isolaureth-6, Cetyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Dicetyldimonium Chloride, Stearyl Alcohol, Fragrance, Cetrimonium Chloride, Aloe Barbadensis Gel, Retinyl Palmitate, Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Ergocalciferol (Vitamin D), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Panthenol (Vitamin cool.gif, Cyclomethicone, Dimethiconol, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Disodium EDTA, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, FD&C Yellow 5, FD&C Red 40

Sicer je moje znanje kar se tiče preverjanja sestavin zelo omejeno, ampak se mi zdi Oatmeal & Honey kolekcija občutno boljša. Kaj več ti lahko pa Sonchika pove.
  • 0

#1272 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 December 2005 - 09:15 PM

QUOTE(rea)
uf,kok bo jenna jezna,k v MM nau tigi izdelkov!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

IPB Image RES JE!!! Nimajo jih. Bedniki evil.gif
  • 0

#1273 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 December 2005 - 09:23 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(rea)
uf,kok bo jenna jezna,k v MM nau tigi izdelkov!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

IPB Image RES JE!!! Nimajo jih. Bedniki evil.gif

OT: jenna, a so ti saj dečka v redu ošišal? biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1274 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 December 2005 - 09:45 PM

[quote=Špela][quote=Jenna][quote=rea]uf,kok bo jenna jezna,k v MM nau tigi izdelkov!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [/quote]
IPB Image RES JE!!! Nimajo jih. Bedniki evil.gif[/quote]
OT: jenna, a so ti saj dečka v redu ošišal?
Tako - tako. Šla sva na Resljevo, pobarvali in ostrigli so ga solidno (saj striženja itak ni blo kaj dosti - malo ga je z mašinco ob straneh in zadaj in to je to v bistvu) - ampak se mi pa zdi, da je pretirano skeširal - 7k. blink.gif Pa tudi salon se mi je zdel precej češki. Ne vem no.
  • 0

#1275 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 08 December 2005 - 10:05 PM

Jenna tele tvoji odgovori so godni za "kaj je me je danes spravilo ob živce" biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#1276 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 December 2005 - 10:06 PM

.

Točno..... se grem kuj potožit! twisted.gif

.
  • 0

#1277 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 09 December 2005 - 02:13 AM

Čaki...na resljevi je MM?A Resljeva je vse tja do zmajskega mosta al kako?
Moj brt žvi na R. pa je čist na vrh,tm pr železniški...tko,da mi je kr mau čudn!!!A strigu ga je prou Marko Matjaž,da je blo 7K????????
  • 0

#1278 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2005 - 02:16 AM

.

Ja, na Resljevi. Resljeva je vse do zmajskega mosta in še naprej. Strigla (v bistvu z mašinco malo ob straneh, TO JE VSE) in barvala ga je ena baba pač. Pa je 7k plačal. Meni se to zdi ogromno, no. blink.gif

.
  • 0

#1279 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 09 December 2005 - 02:19 AM

aha.ena baba,full čudn no,jz sm plačala 4500 za striženje,pa mi je bla ok...čeprou,če ga je še barvala,sj je to pol normalna cena.

ok...sonchika,dj še povej ker se ti zdi bolši šampon al oatmeal al un multiviti,k je dielma sestavine nalepla!!!
Dilema a se tista ''bomba'' za lase spere?!
  • 0

#1280 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 December 2005 - 08:40 AM

Oatmeal.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users