Jump to content

Photo

Najave, izjave ---- smeh

• Please log in to reply
1387 replies to this topic

#1261 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24543 posts

Posted 17 December 2013 - 11:14 AM

Aplikacijo TuneIn sem jaz brala - TUNELN ... kao s spletnim radiem tudi v tunelih ...

mojega sem včeraj precej nasmejala z izjavo

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1262 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 December 2013 - 11:44 AM

:lol: 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1263 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 17 December 2013 - 01:59 PM

Danes si zjutraj na klop pripravim rentgensko sliko, pa jo Maks vidi, vzame, gleda in pravi: " Mami glej, to so pa mnde od krokodila zobi."

• 1
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1264 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 18 December 2013 - 10:37 AM

:lol1:

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1265 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 08 January 2014 - 11:31 PM

:lol1: Dragica jaz sem se zdaj razjokala od smeha hahaha, sem si prav živo predstavljala.

• 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1266 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 May 2014 - 10:14 AM

V volilnih komisijah je sedlo več državljanov kot jih je šlo na volitve

Tadej Toš

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1267 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 June 2014 - 09:39 AM

HRH Prince Philip, a few of his famous quotes:

1) At party in 2004: “Bugger the table plan, give me my dinner!”
2) To a British trekker in Papua New Guinea, 1998: “You managed not to get eaten then?”
3) At a project to protect turtle doves in Anguilla in 1965, he said: “Cats kill far more birds than men. Why don’t you have a slogan: ‘Kill a cat and save a bird?’”
4) To Simon Kelner, republican editor of The Independent, at Windsor Castle reception: “What are you doing here?” “I was invited, sir.” Philip: “Well, you didn’t have to come.”
5) In 1967: “I’d like to go to Russia very much – although the bastards murdered half my family.”
6) On how difficult it is in Britain to get rich: “What about Tom Jones? He’s made a million and he’s a bloody awful singer.”
7) To parents at a previously struggling Sheffield school, 2003: “Were you here in the bad old days? ... That’s why you can’t read and write then!”
8) “People think there’s a rigid class system here, but dukes have even been known to marry chorus girls. Some have even married Americans.” 2000.
9) After hearing President Obama had had breakfast with leaders of the UK, China and Russia, 2010: “Can you tell the difference between them?”
10) On Princess Anne, 1970: “If it doesn’t fart or eat hay, she isn’t interested.”
11) In 1988: “I don’t think a prostitute is more moral than a wife, but they are doing the same thing.”

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1268 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 30 June 2014 - 09:57 PM

Komentator tekme na Itv je ravnokar rekel, da je Aljazeera namesto Algeria. :butl:

• 0

#1269 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 24 July 2014 - 12:32 PM

Na koncertu od Severine v Makarski je bil ful kul vajb, sproščeno in manjši koncert v klubu, Severina je mela ful stika s publiko in čisto ob odru smo bili. In sredi koncerta ji nekdo iz publike porine v roke svoj telefon, da naj naredi enega selfija z njim, da jo bo mel za spomin.

In Severina gleda un telefon, proba ugotovit kaj tip hoče od nje, malo premišluje in potem reče da nazadnje, ko se je snemala, se ni dobro končalo, in mu da telefon nazaj. Folk je znorel, naaajvečji aplavz. :lol: :thumbup:

• 0

After all this time?

Always.

#1270 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24543 posts

Posted 24 July 2014 - 02:05 PM

nazadnje, ko se je snemala, se ni dobro končalo

:hooray:

• 0

Put A Kilt On It!

#1271 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 January 2015 - 01:45 PM

ax2L68Y_460s.jpg

• 0

#1272 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 09 February 2015 - 11:36 PM

Foter je zaspal med smučanjem in ga grem zanalašč vprašat kako je bilo.

Jaz: Kak je bila Tina?

Ata: Ja, hitra je bila na ovinku. xD

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 10 February 2015 - 11:51 AM

Jaz sem pa zadnjič fantu zatežila, naj nekaj pospravi za sabo in ker ima to zoprno navado, da pospravi šele preden gre spat (tako se zgodi tudi, da mi ob 2h zjutraj ropota) sem mu rekla, naj bo najkasneje do polnoči pospravljeno. No minuto čez polnoč on meni izjavi "ej A., nič, dvopijče, nič ena" . Meni nič jasno (pozabila sem na dogovor). Sem mislila, da mi skuša dopovedati za neko foro  :D No in on meni še enkrat "ja poglej ane, 0:01"... Meni še vedno nič jasno in sem to dojela kot da mi zastavlja neko logično uganko, zato sem v Wordov dokument vtipkala 0:01, da bi videla ali je kakšna vizualna fora :butl:    On mene čudno gleda in si začne s prstom tapkati po hrbtni strani zapestja (češ ura), kar sem jaz dojela kot da gre pri tej uganki za neko foro z ritmom, da mi daje takt :butl: Študiram, študiram, še vedno nič jasno in grem v Google vtipkat 0:01, ker sem bila sedaj prepričana, da gre za nekakšno geekovsko foro z binarnim zapisom :lol1: ŠELE POTEM mi kapne, da me je samo želel podražiti, da minuto zamuja s pospravljanjem in da je že minuta čez polnoč :lol1:  :lol1:

• 0

#1274 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24543 posts

Posted 10 February 2015 - 01:41 PM

Mi se velikokrat zezamo, če greš spat, greš v "pančevo".

In zadnjič vprašamo kolega, kje ima svojo in on reče v Pančevu in mi vsi "aha" ... sicer  je bila ura sredi popoldneva, ampak pač JBG, je bila utrujena in zaspala.

Naslednji dan se spet vidimo in jaz "Kje imaš pa Barbi?" in on "Ja v Pančevu, saj sem ti že včeraj povedal" .... jaz nekaj časa butasto gledam, nakar se začne moj smejat "Aja, ona je res v Pančevu - v Srbiji?"

in jaz "V kakšni Srbiji?" ... sploh nisem vedela, da obstaja mesto Pančevo :whistling:

• 0

Put A Kilt On It!

#1275 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27432 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 February 2015 - 03:13 PM

:lol: :lol!:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1276 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18461 posts

Posted 10 February 2015 - 04:13 PM

Kami, ti ga res pihneš. :lol1:

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1277 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 27 February 2015 - 11:32 PM

Ena podobna fora se je zgodila nam, kakih 100 let nazaj, ko sem bila s starši na Pagu. Mi šetamo po Pagu in itak srečamo neke znance. In nas vprašajo, da kje smo in mama odgovori, da v Novalji in vpraša nazaj, kje so pa oni. in ji reče ženska kolani. in mama vpraša, ja kje ste pa bili lani. in una odgovori ma v kolani. in mama še zmeri ni zastopila, in ji spet reče nazaj, da ona pa res ne ve, kje so bili oni lani :) no, v glavnem, potem so ji obrazložili, da je to kraj na pagu :)

• 0

#1278 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 12 May 2015 - 12:20 PM

Maks je za RD dobil zdravniški kovček. Tašči je rekel: Babi uleži se, da ti pregledamo šiško. :)
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1279 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 May 2015 - 01:58 PM

:lol1:

• 0

#1280 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 12 May 2015 - 04:20 PM

Bwahahahaha :lol1: Šiška, to si pa moram zapomnit :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users