Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#1261 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 27 October 2007 - 09:15 AM

zanima me, če ima katera te želeje za prhanje od avona? razmišljam da bi si kupla kakega. a kerga posebi priporočate?
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#1262 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 October 2007 - 09:48 AM

Jaz sem imela mango. So precej zahtevni za uporabo. Moraš imeti gobico za tuširanje, sicer ni variante, da žele razmažeš po telesu. Se pa zelo peni.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1263 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 October 2007 - 10:03 AM

QUOTE(Anja88 @ 21. 6. 2007 - 17:42) View Post

Oj! Mogoče katera ve koliko ponavadi stane losjon za telo SOS hair minimising lotion..sedaj je v paketu z gelom za britje 4.60€ oops.gif

Kolkr se spomnim, sem dala, ko sem ga naročala okoli 4€. Nisem pa čist prepričana. hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1264 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 January 2008 - 09:55 PM

Punce, a se maske za lase iz Naturals linije ne dobi več? Mislim tisto s papajo in kivijem, 150ml. Naročila sem jo zadnjič skupaj s še dvema njihovima maskama, pa sta tisti dve prišli, tale Naturals pa ne. cry.gif Zdej pa gledam novi katalog (kampanja 03) in te maske sploh ni več notr. A je ni več za dobit? Ful bi jo imela, ker baje blaaazno diši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1265 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 January 2008 - 09:58 PM

Dilema, pomojem se jo da še dobit, samo je tako, da ni vsak mesec vse, kar majo v prodaji v katalogu. Mogoč bo pa pol v 4. kampanji spet. Drugače pa pokliči pa vpraši. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1266 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 January 2008 - 12:57 PM

Vem da je ta maska v 2. katalogu, ki velja od 22.1. do 7.2. tako, da mislim da bi se jo dalo še dobiti. Sicer pa res noro diši, samo mene moti, da je tako zelo tekoča smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1267 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 January 2008 - 01:06 PM

Meni je že ona predhodnica s sojinim mlekom totalno dišala in sm bla kr mal žalostna, ko je šla iz prodaje, zato bi res rada še tole sprobala. Sicer ne gre za kakšno intenzivno masko, ker je po sestavi zelo lahka in bolj kot kakšen detangling daily use balzam, ampak vonju se pa ne da upret in če bo dišala vsaj pol tolk, kot njena predhodnica, then I'm hooked. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1268 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 January 2008 - 01:29 PM

Toda kljub temu, da je lahka in ne ravno intenzivna meni naredi lepe svilnate lase, kar se čuti že med spiranjem smile.gif vonj je pa res tak sladek, saden... da bi jo kar malo pojedel tongue.gif
  • 0

#1269 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 01 February 2008 - 06:52 PM

V 03 še ni šla ven, samo ni med popusti. Če si jo kljub neznižanju želiš kupiti, jo lahko še vedno kupiš po originalni ceni. Glede na 03 naročilnico, ima kodo 25486, stane pa 3,2 evra. Zakaj je nisi sedaj dobila, ti pa itak piše na računu....verjetno je trenutno zmanjkalo zaloge?

Jaz sem imela že obe, prejšnjo makadamijo in tole. Tista je bila piškotkasta, ta je pa osvežujoča. Meni diši po papaja sorbetu. Tudi vonj je zelo močan. Če si povonjala reklamno stran za šampone- diši enako kot šampon. Porabiš jo pa lih v 2 poskusih (če imaš dolge lase), ker ni preveč kompaktna in malo jo je notri.
  • 0

#1270 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 February 2008 - 05:06 PM

Mogoče kera ve če je oz. bo v katalogu 03 Anew retexturiting peel - tiste blazinice, ker v 02 katalogu jih ni bilo sad.gif
  • 0

#1271 češnja

češnja

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 18 February 2008 - 11:18 PM

QUOTE(tyasa @ 7. 2. 2008 - 17:06) View Post

Mogoče kera ve če je oz. bo v katalogu 03 Anew retexturiting peel - tiste blazinice, ker v 02 katalogu jih ni bilo sad.gif

Jaz jih sicer ne najdem se jih pa verjetno da še dobit.
  • 0

#1272 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 19 February 2008 - 03:22 PM

Sem dobila katalog pa so notri, tako da sem jih že naročila smile.gif
  • 0

#1273 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 04 March 2008 - 09:00 AM

Odločam se, da bi naročila nekaj stvari od Avona:
*Superfull maskara za volumen
*Lip gloss z oljem jojobe
*Tretma za pedikuro stopal v 1 koraku
*Naturals gel za prhanje vanilija
*Naturals balzam za ustnice vanilija

Zdaj pa bi vas prosila za kakšne informacije glede teh izdelkov, da vem, če se bom prav odločila. biggrin.gif
  • 0

#1274 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 05 March 2008 - 11:00 AM

Maskara je super, moja stalnica. Vendar ne pričakovat ne vem kakega volumna, ker ga ne da. Lepo loči in povdari ter podaljša trepalnice. Jaz imam že po naravi dolge in goste trepalnice, moja cimra ima bolj redke in nad njo ni bila ravno navdušena.
Gel za tuširanje vanilija je kar ok, meni ni izsuševal kože in krasno diši, pudingasto.
Balzam za ustnice meni ni bil ok, lepo diši, to je pa vse.
Ostalega pa ne poznam.
  • 0

#1275 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 March 2008 - 12:34 PM

Po dolgem času mi je v roke spet prišel Avonov katalog, pa malo gledam. A je katera že probala tale vijola četvorček? A je za kaj, so barve tudi dejansko kej temne ali vse bolj medle? Kaj pa ta highlighter je katera že poskusila?

IPB ImageIPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 08 March 2008 - 01:03 PM

Jaz sem glih predvčerajšnjim dobila tale četvorček. Barve so na sliki kar realne, edinole shimra jim manjka. Vsaj po mojem okusu, no.
Drugače so pa kvalitetne senčke. Dobro mlete, solidno pigmentirane, za obstojnost ne morem rečt, ker jih še nisem imela namazane cel dan, ampak imam občutek, da z dobro podlago ne bi smelo bit problemov.
Barve so tudi dost temne. Se bom tud namazala, pa poslikala.
V glavnem, meni so všeč, edino shimraste niso dovolj.
  • 0

#1277 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 March 2008 - 01:04 PM

U hvala! Kolko je temna naprimer ona najtemnejša skrajno desna? Tako približno. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 08 March 2008 - 01:15 PM

Taka temno modra izpade z malo viola shimra. Zelo temna je. A ti swatche naredim? Kolk kmal bi pa rabla to? Ker ponavad slikam na mob, pa mal traja, da dost slik naredim, da se splača dol vlečt.

Edit: Če bi bla bliz mene doma, bi lahk pršla probat smile.gif
  • 0

#1279 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 March 2008 - 03:44 PM

Hvala ti, ma ni potrebno. Sem že naročila, ah, sej za 6€ ni neke panike tudi če ne bojo ok. biggrin.gif Čeprav si me malo presenetla zdaj ko si rekla da je bolj modra, ne maram modrih senčk. No bomo vidli. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 08 March 2008 - 04:43 PM

Ok, pol. Sej lahk, da se mogoče teb ne bo zdela tolk plava barva. Sej ni uno modra modra. Ampak meni se zdi, da ma ful modrega podtona. Pa poročaj, kake se tebi zdijo. smile.gif
Pa kako sliko nalimi.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users