Kontracepcijske tablete
Posted 17 November 2007 - 11:39 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 November 2007 - 11:43 AM

Pa v bistvu imaš prav, kar oboje je fajn imet, je bolj za ziher, če dva testa narediš.

Sarah, tale za 18€ je kar za skoz se mi zdi, nisem ziher.

Posted 17 November 2007 - 11:48 AM

Posted 17 November 2007 - 11:52 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 November 2007 - 11:54 AM

Aja, pa tale tema je sicer o tabletkah ... Mogoče bi bilo fajn odpreti še kakšno o kontracepciji nasploh (kjer bi se lahko pisalo tudi o drugih oblikah zaščite itd.). Tudi kondomi recimo niso vsi isti, pred kratkim sem v tujini našla ene, ki so res super (še fant se ni mogel načuditi, kako so fajn), pri nas jih pa žal še nisem zasledila.

Posted 17 November 2007 - 12:01 PM
Kar se pa Persone tice, ni blema.Vceraj sem brskala po ebayu in sem se odlocla pogledat, kaj prodajajo dekleta in tako sem to sled dobila.

Posted 17 November 2007 - 12:06 PM

Posted 17 November 2007 - 12:17 PM

Lahko debato o testih in kondomih iz teme TABLETKE prestavite sem.
Zanima me, če ima kdo izkušnje s katerimi od teh kondomov.

Kakšne pa drugače uporabljate? Meni so do zdaj bili najboljši LifeStyles Ultra Thin, samo jih še nisem videla pri nas. Imajo pa notri deklaracijo tudi v slovenskem jeziku, tako da bi jih morali prodajati. Jih je že kdo zasledil?

Posted 17 November 2007 - 03:52 PM
Posted 17 November 2007 - 04:34 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 November 2007 - 05:19 PM
js sm tut opravla s tabletami. že en čs nazaj. sm jih sicer pogrešala, ker meso je le meso

Uuu, pinga, šele zdaj sem videla tvoj post. Kje kupuješ lifestyles kondome?

Posted 17 November 2007 - 06:21 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 17 November 2007 - 07:16 PM
Uporabljam izključno Durex Sensitive in Durex Love. Pri meni nimajo konkurence.
Posted 17 November 2007 - 09:02 PM
Uuu, pinga, šele zdaj sem videla tvoj post. Kje kupuješ lifestyles kondome?

če ti čist po pravic povem, nimam pojma. kupuje jih tip bolj ali manj. ga bom vprašala.
edit: zdejle sm gledala po netu slikce od teh kondomov in moji niso taki

Posted 17 November 2007 - 11:04 PM
Pinga, bi bila zelo vesela vsakršne informacije!

Dragica, black_sweety, zakaj so vama kul Durex love?

Posted 18 November 2007 - 08:14 AM

Posted 18 November 2007 - 09:35 AM
Posted 18 November 2007 - 10:53 AM
Mela sva tud že sadne (totalno bedni) in rebraste (meni niso najbolj kul, tak čuden feeling mi je, pretesno al kok bi rekla, kr tišči me) pa mela sva ene kao toplotni feeling in mi tud niso bli všeč, sam tisto vročino sm čutla, prevroč je blo (sploh če je ornk divji sex in ti tak lulo zahajca, da je že neprijetno in preveč pekoče), mam raj normalno lulčkasto temperaturo.
Bova ostala kr pri Durex Sensitive. Drgač pa men je brez kondoma vseen boljši feeling, fantu tudi. Sva leto pa pol skos ohne kondom sexala, zdej pa s kondomom (nisem več na KT) in na začetku nama je blo baaaad, zdej sva se pa že nekak navadla in je kul. Sva pa dost kondomov sprobala, da sva ugotovila, kteri nama najbolj ustrezajo.
Sally, kaj misliš s tem, da ne moreta pacat s spermo naokol? Sej pač fantu lahk pride vate in si ti pol podložiš kak robček da ven steče oz. se itak greš po sexu umit (če ne pri njemu pa takrat ko domov prideš), al pa lahko on tud tko nardi da mu kam nate pride in pol obrišeta al pa magat da si nastavi en robec in tja notr pač žvrcne. Midva mava in sva vedno mela vlažilne intimne robčke zraven postle in pač se temeljito obrišeš, on si obriše lulčija in tak. Men se to ne zdi packanje, sej menda ne šprica po zavesah, posteljnini, preprogi. =)
BTW, ima katera izkušnje z Masculan kondomi? Tle vidim zdej v lekarnarju, da so pocen (2,64€ za 10 kondomov), jih je že ktera sprobala? Pa kakšna je razlika med Masculan1, Masculan2, Masculan3 in Masculan4?
http://www.lekarnar....e...0&image.y=5
Posted 18 November 2007 - 11:13 AM
Nila ne vem kaj naj ti rečem, preprosto fuuuul so mi fajni durex love.
Sally si sigurna, da imata durex love, kajti jaz še nikoli nisem zasledila pakunge z osemnajstimi. Mislim, da jih je največ 6 skupaj.

Posted 18 November 2007 - 11:13 AM
Men se to ne zdi packanje, sej menda ne šprica po zavesah, posteljnini, preprogi. =)
Zelo hitro se sicer lahko zgodi, da steče po posteljnini (se mal premakneš, pa je), pa to še ni ne vem kako hudo packanje - isto z navlaženim robčkom mal popivnaš, da gre ven in potem še s suhim pobrišeš, pa je stvar rešena.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users