Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#1261 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 November 2007 - 11:39 AM

Za kolko krat pa je teh 18€?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 17 November 2007 - 11:43 AM

Luminelle, ne jemljem tabletk, nikoli jih nisem (samo enkrat "jutranje" in sem skoraj umrla). Ja, za začetek bi tudi jaz nabavila tale test za 18€. Če pa že greš v Avstrijo (in če boš seveda imela čas), bi bila pa zelo vesela, če bi mi potem poročala, koliko Persona stane (napravica) in koliko stane kompletek osmih palčk. Če ni predrago, bi potem enkrat kasneje nabavila (nisem ravno pri denarju trenutno oops.gif).
Pa v bistvu imaš prav, kar oboje je fajn imet, je bolj za ziher, če dva testa narediš. biggrin.gif

Sarah, tale za 18€ je kar za skoz se mi zdi, nisem ziher. hmm.gif
  • 0

#1263 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 17 November 2007 - 11:48 AM

Aaaaaa biggrin.gif Super, bom kr dva imela.Saj tudi jaz nisem pri denarju trenutno ampak rajs stisnem kot pa da dobim malecka. Bom vsekakor porocala. V torek grem 100% vprasat, cimprej tem boljse.. Jaz sem pa tabletke jemala in mi je zal.Pa dobro, zdaj sem dozorela za taksno zadevo, prej nebi tako resno vzela.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#1264 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 November 2007 - 11:52 AM

A res za skozi, aja to je pol prau tista napravica. Fajn, jaz bi tudi to imela. hmm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 17 November 2007 - 11:54 AM

Luminelle, super, hvala ti! smile.gif Ti kar nabavi in poročaj, pomojem je to super. S to kolegico sicer nimam več stikov (se je preselila v tujino, stari mail ne dela več blink.gif itd.) in mi je bilo potem full žal, ko je nisem mogla vprašat, kako se tale aparatek imenuje. Full ti hvala, da si omenila Persono, ker sem se potem takoj spomnila. thumbup.gif

Aja, pa tale tema je sicer o tabletkah ... Mogoče bi bilo fajn odpreti še kakšno o kontracepciji nasploh (kjer bi se lahko pisalo tudi o drugih oblikah zaščite itd.). Tudi kondomi recimo niso vsi isti, pred kratkim sem v tujini našla ene, ki so res super (še fant se ni mogel načuditi, kako so fajn), pri nas jih pa žal še nisem zasledila. sad.gif
  • 0

#1266 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 17 November 2007 - 12:01 PM

Moj se pritozuje da nic ne cuti z kondomi in res,razumem ga.Seks bi naj bil za oba uzitek in je potem prikrajsan.Boscek.Morda ves, kako se ti kondomi imenujejo?Bi kr nabavila potem.Mislim, da dandanes bi se tud brez tabletk dalo preprecit nezeljeno nosecnost.
Kar se pa Persone tice, ni blema.Vceraj sem brskala po ebayu in sem se odlocla pogledat, kaj prodajajo dekleta in tako sem to sled dobila.
laugh.gif Bomo zrihtali wink.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

• Guests

Posted 17 November 2007 - 12:06 PM

Kondomi se imenujejo LifeStyles, različica Ultra Thin - kot da ga ni, res. Moj je rekel, da je filing skoraj tak kot takrat, ko seksava brez. Ja, se strinjam, da ni treba jest vse te kemije. Se splača opremiti z drugačnimi sredstvi. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 17 November 2007 - 12:17 PM

No, pa sem našla temo o različnih vrstah kontracepije. biggrin.gif
Lahko debato o testih in kondomih iz teme TABLETKE prestavite sem.

Zanima me, če ima kdo izkušnje s katerimi od teh kondomov. hmm.gif

Kakšne pa drugače uporabljate? Meni so do zdaj bili najboljši LifeStyles Ultra Thin, samo jih še nisem videla pri nas. Imajo pa notri deklaracijo tudi v slovenskem jeziku, tako da bi jih morali prodajati. Jih je že kdo zasledil? hmm.gif
  • 0

#1269 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 17 November 2007 - 03:52 PM

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Vecinoma to, Durex in Safex.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#1270 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 17 November 2007 - 04:34 PM

Safex so meni obup, najraje imam zelene durex in pa ene iz sex shopa, ne vem kako se imenujejo, so pa v črni škatlici in niso ravno poceni in jih zato redko kupim.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 17 November 2007 - 05:19 PM

QUOTE(pinga @ 22. 1. 2007 - 22:16) View Post

js sm tut opravla s tabletami. že en čs nazaj. sm jih sicer pogrešala, ker meso je le meso oops.gif ampak je tko čist ok, brez tistih nepotrebnih depresij in ostalih klincev palcev. uporabljava pa durex ali naribane lifestyle tongue.gif

Uuu, pinga, šele zdaj sem videla tvoj post. Kje kupuješ lifestyles kondome? w00t2.gif

• 0

#1272 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 November 2007 - 06:21 PM

Jst tud samo Durex. Roza (klik) so kul k majo pikce pa rebrca pa vijolčni k so bolj tanki. Od sadnih pa meta k ma še tak fajn hladiln učinek pa lepo diši kot zeleni orbit zvečilni. smile.gif Aja totalno mimo so pa sivi, kao da podaljšajo čas do orgazma - kr neki. Notr majo eno snov, ki omrtviči luleka. Nevem, kje so pol kaki užitki tle, če gledamo iz moške strani. laugh.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1273 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 17 November 2007 - 07:16 PM

Uporabljam izključno Durex Sensitive in Durex Love. Pri meni nimajo konkurence.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1274 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 17 November 2007 - 09:02 PM

QUOTE(Nila @ 17. 11. 2007 - 17:19) View Post

Uuu, pinga, šele zdaj sem videla tvoj post. Kje kupuješ lifestyles kondome? w00t2.gif

če ti čist po pravic povem, nimam pojma. kupuje jih tip bolj ali manj. ga bom vprašala.

edit: zdejle sm gledala po netu slikce od teh kondomov in moji niso taki hmm.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

• Guests

Posted 17 November 2007 - 11:04 PM

Moji so tudi drugačni, ampak to verjetno zato, ker imajo zdaj novo enbalažo. Samo da je proizvajalec isti, pa je ok.
Pinga, bi bila zelo vesela vsakršne informacije! smile.gif

Dragica, black_sweety, zakaj so vama kul Durex love? hmm.gif (Nisem še probala, pa me mika, da bi jih.)
  • 0

#1276 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 18 November 2007 - 08:14 AM

Midvba midlim da mava tud durex love. Sem jih kupila enrkat v ta ogromni škatli, 18 komadov je not se mi zdi. No drugače so kul in zlo trpežni, fant prav da so mu mau prevelki (sem prvič slišala da so po velikosti,baje je premer napisan zadaj,skratka...nič ne vem o tem). Midva jih mava zato ker ne marava packat s spermo naokrog, jaz sem tud na tabletkah drugače. Meni je filing isti s kondomom ali brez, me tudi ne bi motilo če bi končal brez kondoma ampak on noče ker pravi da je pole vse pocasto. Mislim...meni je kul,kakor hoče biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1277 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 18 November 2007 - 09:35 AM

http://www.zzzs.si/Z...DA?OpenDocument

Tukaj piše da bosta Yasminelle in Yarina na zeleni listi smile.gif .
  • 0

#1278 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 November 2007 - 10:53 AM

Midva sva imela najprej Durex Love, zdej pa skos Durex Sensitive, ker so mi full boljši. Meni in fantu se zdi, da so bolj tanki in je full boljši feeling, pa še lepše grejo gor, kr zdrsnejo. Durex Love je blo kokr da so mu premejhni, se je mogu mejčken pomatrat, da ga je gor dal.

Mela sva tud že sadne (totalno bedni) in rebraste (meni niso najbolj kul, tak čuden feeling mi je, pretesno al kok bi rekla, kr tišči me) pa mela sva ene kao toplotni feeling in mi tud niso bli všeč, sam tisto vročino sm čutla, prevroč je blo (sploh če je ornk divji sex in ti tak lulo zahajca, da je že neprijetno in preveč pekoče), mam raj normalno lulčkasto temperaturo.

Bova ostala kr pri Durex Sensitive. Drgač pa men je brez kondoma vseen boljši feeling, fantu tudi. Sva leto pa pol skos ohne kondom sexala, zdej pa s kondomom (nisem več na KT) in na začetku nama je blo baaaad, zdej sva se pa že nekak navadla in je kul. Sva pa dost kondomov sprobala, da sva ugotovila, kteri nama najbolj ustrezajo.

Sally, kaj misliš s tem, da ne moreta pacat s spermo naokol? Sej pač fantu lahk pride vate in si ti pol podložiš kak robček da ven steče oz. se itak greš po sexu umit (če ne pri njemu pa takrat ko domov prideš), al pa lahko on tud tko nardi da mu kam nate pride in pol obrišeta al pa magat da si nastavi en robec in tja notr pač žvrcne. Midva mava in sva vedno mela vlažilne intimne robčke zraven postle in pač se temeljito obrišeš, on si obriše lulčija in tak. Men se to ne zdi packanje, sej menda ne šprica po zavesah, posteljnini, preprogi. =)

BTW, ima katera izkušnje z Masculan kondomi? Tle vidim zdej v lekarnarju, da so pocen (2,64€ za 10 kondomov), jih je že ktera sprobala? Pa kakšna je razlika med Masculan1, Masculan2, Masculan3 in Masculan4?

http://www.lekarnar....e...0&image.y=5
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1279 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 18 November 2007 - 11:13 AM

Nila ne vem kaj naj ti rečem, preprosto fuuuul so mi fajni durex love.

Sally si sigurna, da imata durex love, kajti jaz še nikoli nisem zasledila pakunge z osemnajstimi. Mislim, da jih je največ 6 skupaj. hmm.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1280 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 November 2007 - 11:13 AM

QUOTE(DiLeMa @ 18. 11. 2007 - 10:53) View Post

Men se to ne zdi packanje, sej menda ne šprica po zavesah, posteljnini, preprogi. =)

Zelo hitro se sicer lahko zgodi, da steče po posteljnini (se mal premakneš, pa je), pa to še ni ne vem kako hudo packanje - isto z navlaženim robčkom mal popivnaš, da gre ven in potem še s suhim pobrišeš, pa je stvar rešena. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users