krilo z našitimi rožami, Igla
3x Intimissimi čipkast nepodložen modrček (kožen, petrolej in v barvi smetane) in po 3x pripadajoče brazilke
(za boga milega nikjer ne najdem običnih normalnih črnih majičk z dolgimi rokavi )
Posted 12 September 2015 - 03:47 PM
krilo z našitimi rožami, Igla
3x Intimissimi čipkast nepodložen modrček (kožen, petrolej in v barvi smetane) in po 3x pripadajoče brazilke
(za boga milega nikjer ne najdem običnih normalnih črnih majičk z dolgimi rokavi )
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 September 2015 - 03:53 PM
Špela, H&M premium cotton. Jaz imam njihovo belo, živela bi v tem. Čisto navadne so, dolgi rokavi, telirane, stanejo malo pod 20eur. Ful kvalitetne in super za nosit.
Posted 12 September 2015 - 04:28 PM
Hvala, Ana, bom naslednjič bolj pozorna v H&M.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 September 2015 - 05:25 PM
A so v vsakem H&M, al je tko kot npr. Divided, ki ni povsod?
Posted 12 September 2015 - 06:08 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 September 2015 - 07:56 PM
Immortelle jaz sem si tudi te kupila prejšnji teden. Res so fine za nosit. Drugače pa so meni te premium cotton majčke iz H&M-a krasne. Edino pogrešam te bombažne majčke s tričetrt rokavi, ki so imele ladijski izrez. Mi je prodajalka rekla, da jih že nekaj časa ne dobivajo več.
Posted 12 September 2015 - 07:59 PM
Od kje pa so te hlače, HM?
Posted 12 September 2015 - 08:51 PM
Posted 12 September 2015 - 10:02 PM
A so v vsakem H&M, al je tko kot npr. Divided, ki ni povsod?
Ne znam ti povedat , ne vem.
Posted 13 September 2015 - 08:05 PM
Dobila (enaka, kot imam zapestnico)
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 September 2015 - 11:38 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 September 2015 - 01:39 PM
^ Se ti zdijo trde? Meni so se zdele ful trde, kot da imam oklep na sprednjem delu, pod gležnjm pa ful nizke, mi je noga kar lezla ven.
Posted 14 September 2015 - 01:46 PM
Ne. Sicer teh nisem še dobila, ampak prejšnje Superstarke so kot copatke. Razen, če so kaj spreminjali, bomo videli.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 September 2015 - 08:36 AM
Že kakšno leto se odločam zanj, pa se mi zdijo absolutno predragi. Zdaj imajo 15% popust, pa zastonj poštnino, pa sem si ga privoščila.
Posted 15 September 2015 - 12:13 PM
Posted 16 September 2015 - 07:57 PM
Posted 21 September 2015 - 10:58 AM
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 21 September 2015 - 11:30 AM
Eno krilo
2 srajci
2 obleki
Mož: 3 srajce
1 pulover
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 September 2015 - 05:18 PM
ZARA skinny jeans
Terranova 2x brazilke
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 September 2015 - 12:26 PM
hlače
0 members, 0 guests, 0 anonymous users