mah, vem da ma težave s službo ( sicer dela prkeo študenta, sma pač ma svoje gospodinjstvo s tipom in zato stroške.. ) in je pač mal deprasta zarad tega, sam ok kurac, štekam da si mal tak cunjast pa brez prave volje, pa sm zato še strpna, kar pa ob enem ne pomen, da lahko zarad tega skoz sam o seb govori mene pa nikol niti nč ne vpraša ma magar sam ej kva pa ti kej dons- sj ni treba da jo zanima kako sm ( že to je dost bedn ampak recimo, da bi štekala )... ma ne, ona raj o seb pove kok dobre palačinke z ajdovo moko in nastrgano 70% čokolado s pomarančastami delci in mletimi orehi je vmešala v filo in potem je blo MMMMMMMMMMMMMMMM

tko skoz nekak zgleda.
Pol po tem pa, ej a veš dans sm pa tekla tm pa tm pa tm, pol sm pa šla nazaj tm pa tm pa tm, wtf.
Pol pa utihne ... in pol k jo jz kej vprašam je tko čist zdolgočaseno -aaaaajaaa- mhhmmmmm, maaa neee, ma neee vem.
:/
pa k jo mam rada sam k mi gre pač mal na živce, pr nobeni se mi še ni to zgodil, če se mi je kej na tak način zgodil z Ž pa A je čist drgač, ne vem kako, ampak je.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram