Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12681 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 01 October 2009 - 01:53 PM

Režiserja biggrin.gif

Ful sem jezna na eno nevljudno babico, mislim, ženska pridivja do mene, se dere Gospodična, gospodična! Jo pogledam in mi začne pred nos tiščat mobitel dejte mi napisat sms, dejte mi napisat sms. Okej, vsaj ni zahtevala mojega telefona alpa kej. Mi narekuje kaj nej napišem, na kero cifro naj pošljem, na koncu pa pogleda če je poslalo, se obrnme in gre stran. Nič HVALA al pa kej mad.gif In potem smo kao mi mladi nevzgojeni, ja rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#12682 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 01 October 2009 - 02:19 PM

Ah, jezna sem, ker se mi prekriva lih eno dobro predavanje z enim obveznim bednim seminarjem sad.gif
Pa lih u tisto uro so ga mogli stlačit...ehh verymad.gif
  • 0

#12683 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 October 2009 - 02:23 PM

Nincha, take stvari se ves čas dogajajo; tudi sama sem s strani starejših že nekajkrat dobila za moje pojme totalno neprimerno in nekulturno obnašanje.
  • 0

#12684 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28085 posts

Posted 01 October 2009 - 03:03 PM

LOL a mi napisete SMS pol pa zgine. Evil momma.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12685 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 October 2009 - 03:48 PM

JOJ

se

mi

ne

da

it

na

inštrukcije.

cry.gif

Rajši bi gnoj zdaj kidala, prisežem.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12686 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28085 posts

Posted 01 October 2009 - 04:10 PM

Kinky, daj, pojdi, te bo kaksna prijazna gospa spet obdarila in povabila na kavo, lepo bo. ;)
  • 0

#12687 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17144 posts

Posted 01 October 2009 - 04:32 PM

Kaj bi se najraje zaj nabutala. Spet sem si cel obraz razmrcvarla. Pa sej ne da grem zdaj na en sestanek, zvečer pa še v Mb. Ras bravo meni. :walbash: butl.gif mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12688 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28085 posts

Posted 01 October 2009 - 04:50 PM

^^

Tašika, ce ves, da bos moral nekam iti in vsaj priblizno lepo izgledati, je tovrstno pocetje se bolj vznemirljivo. I do it all the time. butl.gif dry.gif
  • 0

#12689 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 01 October 2009 - 05:48 PM

dobila sem osebno izkaznico, s svetlobno hitrostjo thumbup.gif , kar ne morem verjet in zdaj sem uradno gospa LOL laugh.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#12690 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28085 posts

Posted 01 October 2009 - 06:26 PM

Chandra imas kaj fotk za deliti z nami? biggrin.gif
  • 0

#12691 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32736 posts

Posted 01 October 2009 - 07:04 PM

Da v tem momentu (oz. že nekaj časa pač) ne vem, kolk mam spoh keša na računu. Pogledat si pa tud ne upam oops.gif , hehe... Jutri moram.
  • 0

#12692 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 October 2009 - 07:15 PM

Jezna na poba, ker mu moram spet pisat nalogo slash zapiske, ceprav je DOBRO vedel, da jih bo nucal, vceraj pa delal spet vse drugo. Njegov izgovor bo, da pac hoce cimvec casa z mano bit, ampak ko js pisem iz knjige snov, ki je nic ne stekam in ne vem sploh kaj najbolj nuca na testu, se mi lih ne zdi kvaliteten skupaj prezivet cas, sploh ker sedaj laufa naokrog po drugih opravkih.

Sej zdejle bentim, ker mi ni jasno, kaj naj prepisujem in bo pol okej, ampak to se je zdejle ze tretjic naredilo, tretjic pa zadnjic. Mam sicer slabo vest, ker je tudi on meni veliko pomagal poleti, ko sem jst zakljucevala svoje obveznosti na faksu.. ampak ce ves, da mas neki za nardit.. sej se je lustno crkljat, sam tole me pa razpisdee.

Pa da bi mi vsaj prej rekel. Madona.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#12693 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86839 posts

Posted 01 October 2009 - 07:36 PM

QUOTE(Sinnaia @ 1. 10. 2009 - 13:23) View Post
Nincha, take stvari se ves čas dogajajo; tudi sama sem s strani starejših že nekajkrat dobila za moje pojme totalno neprimerno in nekulturno obnašanje.

Indeed, sploh na busih se dogajajo čudne reči. huh.gif Recimo na nabito polnem stojiš pri vratih, te naderejo, kaj delaš tam, če nimaš namena it dol, in malo manj kot pretepejo, ko hočejo izstopit. Enkrat sem eno bakico poslala nekam, po celodnevnem faksu mi je pač film počil.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12694 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 October 2009 - 07:38 PM

Bolijo me vse mišice....Blo je supr oops.gif smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#12695 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 October 2009 - 07:39 PM

Drog? Tell us more!
  • 0

#12696 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 October 2009 - 11:27 PM

Moja prjatlca je tko dolgočasna cry.gif pa sam še o tem kok je kej pretekla zna povedat, pa o tem kaj si je zdravga skuhala.
Tud jz športam, tud jz jem isto hrnao kt ona, sam koji kurac koga briga a sm pojedla 3 kalčke al eno bučko po tem k sm 63,55 minnut pretekla, dj... chill....
Nikol me nč ne vpraša kaj pa ti, taka je že kak mesec, prou bruhalno je trenutno
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12697 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86839 posts

Posted 01 October 2009 - 11:30 PM

^^Pa si ji kaj rekla? huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12698 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 October 2009 - 11:47 PM

mah, vem da ma težave s službo ( sicer dela prkeo študenta, sma pač ma svoje gospodinjstvo s tipom in zato stroške.. ) in je pač mal deprasta zarad tega, sam ok kurac, štekam da si mal tak cunjast pa brez prave volje, pa sm zato še strpna, kar pa ob enem ne pomen, da lahko zarad tega skoz sam o seb govori mene pa nikol niti nč ne vpraša ma magar sam ej kva pa ti kej dons- sj ni treba da jo zanima kako sm ( že to je dost bedn ampak recimo, da bi štekala )... ma ne, ona raj o seb pove kok dobre palačinke z ajdovo moko in nastrgano 70% čokolado s pomarančastami delci in mletimi orehi je vmešala v filo in potem je blo MMMMMMMMMMMMMMMM blink.gif tko skoz nekak zgleda.
Pol po tem pa, ej a veš dans sm pa tekla tm pa tm pa tm, pol sm pa šla nazaj tm pa tm pa tm, wtf.
Pol pa utihne ... in pol k jo jz kej vprašam je tko čist zdolgočaseno -aaaaajaaa- mhhmmmmm, maaa neee, ma neee vem.
:/
pa k jo mam rada sam k mi gre pač mal na živce, pr nobeni se mi še ni to zgodil, če se mi je kej na tak način zgodil z Ž pa A je čist drgač, ne vem kako, ampak je.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12699 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28085 posts

Posted 02 October 2009 - 09:54 AM

Rea, to je pac taksen folk, moj poba bi rekel, mora lajati, da ga sploh kdo povoha. Sem ze par kao prijateljic zaradi tega postavila na hladno. Najprej ene parkrat povedala, da me moti, potem pa ciao adijo, ne rabim jaz tega, naj si svoj ego pumpa kje drugje, ne na meni, zame ni prijateljstvo, da vsakic, ko se z nekom dobis, se oni hiti "hvaliti" s tem in onim, ti pa lahko samo vdano kimas. wallbash.gif
  • 0

#12700 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 02 October 2009 - 10:11 AM

hehe, moj dragi ma tut enga takega prijatelja in meni je grozno, ker vsakic k gremo na pijačo, ta tip dobesedno mojega prekine preden reče mu in začne svoje čebljat in to vedno vedno vedno. In pol zadnjič svojemu rečem, če ga nič ne moti, da v celi uri ni uspel niti enga stavka dokončat...pa je rekel, da ne, da ta prijatu tak pač je, da če mu to ful pomeni, da o sebi tok govori, pa naj. Zanimivo je da ga tut moj velikrat pokliče na pijačo in ga očitno to res ne moti. S tem da ma ta prijatu še en kup enih forih, recimo, da si kar neki zmisli, vse ful prenapihne, recimo, da je bla kava v celju 2,5evra, kar ene bedastoče si izmišluje, ampak mojemu dragemu ni mar, sej ve, da se sm pa tja kaj zmisl ampak on ga sprejema, prav da tak pač je, da je pa drugač ful dobr človk po srcu in vedno pripravljen pomagat.

Jaz pa ne bi zdržala v takem odnosu, da sam o se seb govori, mogoče še neki časa, ampak da me pa še prekine vsakič... mad.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users