Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12601 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 September 2009 - 02:42 PM

Popizdla bom. Ne morem verjet, kako je lahko mat tko neverjetno sebična in ignorantska.
  • 0

#12602 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18569 posts

Posted 28 September 2009 - 03:02 PM

Sinnaia, tejk it izi: to je le izraz njene neizmerne ljubezni do tebe. Sigmunda mal poglej in čakaj.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#12603 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 September 2009 - 03:04 PM

Hvala vsem za čestitke, zdej je zmaga še bolj sladka, hehe. kiss3.gif Danes se ga s kolegico tak napijeva, da bom pijana do četrtka.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12604 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 September 2009 - 05:04 PM

Errol, žal ne.
  • 0

#12605 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 September 2009 - 07:06 PM

Desno uho imam spet vneto, že ene desetič letos, popizdla bom. cry.gif Pa vse me boli, že kar vidim, da bom zbolela.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12606 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts

Posted 28 September 2009 - 07:21 PM

Žalostna sem, da bom lihkar jokala (tudi menstro mam). Zadnjič smo bli pri fantovemu bratu in po količini popitega alkohola me je začela njegova sestra dobesedno podjebavat, v smislu kakšen pa je on, pa kako ni nič resen v šoli, pa kako on meni kao laže glede šole (sploh ne vem kako naj bi ona vedla kaj on meni glede faksa govori). Da ne govorim o tem, da me zadnje čase ne pozdravlja, ko pridem k njim. Zadnjič sem jim naredila tiramisu (kljub temu, da mi je res primanjkovalo časa) in potem mi reče ja kdo bo pa to pojedu? Pa, ko je rabla neki za faks sem več ur zabila, da sem ji pomagala, medtem, ko je imela sama čas za vse drugo, pa je bil prvi stavek, ko sem končala, da saj bi lahko tudi sama, ampak bi ji preveč časa vzelo. Pač je imel tud njegov brat pripombe, samo on je že tako ful zajebant in itak nobenmu nič slabega noče, samo meje nima, tako, da mu niti ne zamerim preveč. Razočarana sem ful. Potem sem včeraj malo fantu potožila o vsem tem in je doma se hotu malo pogovorit o tem, jih je še on slišal, češ kakšna sva, da se v družbi vedno zase drživa itd, itd. . . In zdaj se on s svojimi ne pogovarja zaradi tega, noče doma bit kadar so ostali doma, skratka grozno. cry.gif
  • 0

#12607 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 28 September 2009 - 07:45 PM

ora včasih se trudiš in trudiš pa ne pomaga. če človeku neki iz principa ne paše pač nimaš kej. Posebi pri bratih in sestrah je velikokrat tako, da so prec ljubosumni če pride nekdo istega spola v družino.Jst bi ti svetovala, da se ne obremenjuješ preveč. Verjamem da ni težava v tebi, ampak pač ker si za njo bratova punca. Je pa res, da če želiš imet prijateljske stike s njegovo sestro je pa drugo.... ermm.gif smile.gif
Samo ne se sekirat. console.gif

• 0

#12608 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts

Posted 28 September 2009 - 08:10 PM

Očitno misli, da lahko zato ker sem bratova punca z mano počne kar se ji zahoče.
  • 0

#12609 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 September 2009 - 08:16 PM

To je najnižja sorta primitivnih ljudi. Ko brez razloga nekaj podjebavajo in se medtem zihr počutijo strašno poveličane in pomembne, ko lahko nekoga ponižujejo. Pač so bolni in na tak način sproščajo svoje frustracije. Po drugi strani pa jim ni težko prosit za pomoč, ko jo rabijo, na koncu pa dobiš namesto pohvale še brco v rit. Poznam take, zelo dobro, fantova familija ima en prvovrstni primerek, sem izkusla na lastni koži. Takim se je najbolje ognit v čim večjem loku, itak prideš sčasoma do točke, ko vidiš, da so res tako pokvarjeni in nizkotni, da niso vredni tvoje pozornosti in se ti dejansko začnejo smilit. Ora, dej jo na ignore, tega ti pa res ni treba prenašat. Ali pa ji na prefinjen način zabrusi nazaj kej takega, da bo še 5 minut lovila sapo, ker nekatere žal samo to izuči. Verjetno misli, da se ji ne upaš postavit po robu in poskuša do kje lahko gre. Če je fantova sorodnica še ne pomeni, da moraš bit cela ponižna pred njo. Jaz s prasci ne operiram v rokavicah. twisted.gif
  • 0

#12610 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts

Posted 28 September 2009 - 08:24 PM

Zdaj sva se z mamo mal pogovorile in ugotovile, da svoje frustracije očitno znašajo nad mano in Tjem, ker sva pač dva prijazna osebka, ki ne znata rečt ne in sta vedno pripravljena ustreč in pomagat, sej najlažje je.
  • 0

#12611 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29997 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 September 2009 - 08:24 PM

čestitam, DiLeMa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! veselo veseljačenje, torej! hooray.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12612 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 28 September 2009 - 08:49 PM

Babe! Ni nam lahko, res. cry.gif

Jaz sem ze en cas razdrazljiva, tecna, zalostna, brez volje, groza. Sej sem ze pisala o tem, nic posebno narobe, po drugi strani se mi pa zdi, da nikamor ne spadam. Prejsnjo soboto sem se komaj zadrzala, da nisem zabrisala GSMa v steno - je bil ravno pri roki, ko je padla v lonec kaplja cez rob. Skoraj nic nisem spala, skrbelo me je, ker je dec delal vso noc v NM, drugi dan pa vozil domov. V glavnem koncno se ob ene petih zjutraj malo umirim in zatisnem oko, ko mi ob osmih zjutraj (bila je sobota) zvoni GSM, me klicala ena stranka. Nikoli nimam tlf na glas, sedaj sem ga pac imela, ker sem cakala na poba.
Pa ze tako sem kolerik. Pac moram dati vse iz sebe, potem se v trenutku umirim in cez dve minuti pozabim.

Dilema cestitam za vpis!! hooray.gif

Ora to so zaj*bane situacije, sem dala sama skozi leta druzinskih razprtij, po ene 10ih letih sem sicer zmagovalka, sedaj se super razumemo, bilo je pa ... hudo .. pobu, ki je drzal z mano in bil tako proti svojim starsem, jaz, ki res nisem hotela nikomur nic zalega, najbolj na svetu sem si zelela, da bi se razumeli, nisem bila pa seveda zato pripravljena pozreti vsega dreka na svoj racun. Sem pac malo drugacna od ostalih, z malo drugacnimi pogledi na svet, drugimi normami, vrednotami, ampak zato se nisem slaba, halo. cry.gif
Ja in seveda ljudje, ki mislijo, da sonce vzhaja samo zato, da njim osvetljuje pot, ki je of kors edina prava in sprejemljiva.

NI NAM LAHKO!

QUOTE(Adriane @ 26. 9. 2009 - 19:07) View Post

mede, mede, mede, mede butl.gif yahoo.gif non stop bi bla z njim in blazno rada bi se ga dotaknila, a se greva neko hard to get igro, ko pa oba veva kam pes taco moli butl.gif

komaj čakam jutri!!

QUOTE(Jinadaze @ 26. 9. 2009 - 19:44) View Post

The best weekend in a long time. cool.gif En kolega mi je povedal, da se mu zdi, da je "moj" dojel, da mi je všeč, mission accomplished. sleep.gif Drugega niti nočem, dokler ne vidim, kakšna bo situacija z njegovo. V glavnem, v družbi me sploh ne jebe 5 posto (to mi je ful znano rolleyes.gif ), ko sva bla pa sama, je bil pa ves meden, ful je bil vesel darila. smile.gif Pa skupaj sva delala kres, fun fun. laugh.gif

Uzivajta! Obe! Oziroma vsi stirje! ;) love.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12613 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts

Posted 28 September 2009 - 08:53 PM

Res bi se rada razumela z njimi. Samo ne morem, če me pa silijo na dva različna pola.

Sm se razpisala, ampak iz neznanega razloga ni vsega objavlo
  • 0

#12614 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 28 September 2009 - 09:43 PM

Vem, Ora, edini pametni nasvet, ki ti ga lahko dam je, da pusti casu cas, vztrajaj pri svojih temeljih (stvari, v katere verjames in od katerih ne odstopas), lahko nekoliko prilagodis svoje vedenje, ce ves, da je v dolocenih tockah sibko, sicer pa vsakic, ko imas moznost, jasno povej svoje stalisce in tudi jasno povej, da nikomur noces nicesar zalega, ampak, da te pa dolocene stvari prizadenejo in ne mores kar mimo njih kot, da se ni nic zgodilo. Npr. jaz zaradi pomanjkanja samozavesti izpadem kot totalno odljuden clovek, v resnici pa se mi je neprijetno izpostavljati in zato raje izginem kot, da bi recimo stopila pred nekoga in mu dala roko; bolj mi je clovek blizu, slabse se znajdem v custvenih situacijah. Pobovi starsi pa dajo veliko na tovrstne manire, na druzenje s sorodniki ipd. zato smo si bili kar naprej v laseh. Ko sem jaz nekoliko popustila in si rekla halo zenska, ne mores se obnasati kot neandertalec, stopi do cloveka, reci dve besedi, ne bo te ubilo in, ko so oni videli, da se trudim, so zacele stvari iti na bolje (govorim o casovnem obdobju 10ih let). Danes uzivam, ko se dobimo s pobovimi sorodniki, razumemo se, rada se druzim z njimi, pridobila sem doloceno stopnjo socializacije, ki mi je ocitno manjkala (v moji druzini smo vsi bolj antisocial smile.gif) in vsi lazje dihamo.
  • 0

#12615 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27524 posts

Posted 28 September 2009 - 09:58 PM

Pomoje imam isti problem, da pač težko prenašam ogromne skupine ljudi. Oni se pa v večjih grupah bolje počutijo. Zato se na piknikih rada za določen čas umaknem nekam na samo (pa nikom ničesar ne zamerim zaradi tega, niti nič ne rečem), ne igram z njimi raznih igric in podobno. Ampak si nikoli nisem mislima, da bo nastal problem, čeprav to naredim povsem diskretno.
  • 0

#12616 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28083 posts

Posted 28 September 2009 - 10:14 PM

Te zelo razumem in vem, da ljudje to narobe dojemajo - ces kaj se pa gre. :| Kot sem ze rekla, mi je uspelo precej iti cez to. Sem pa tudi nasla eno luknjo v "sistemu" smile.gif - ce se ob zbiranju druzbe pojavim na kraju dogodka, vsakega pozdravim, recem par besed, pocakam, da gre uradni del obeda mimo, lahko potem neopazeno za nekaj casa izginem. biggrin.gif Toliko, da malo zadiham. smile.gif Sej se potem vrnem, nihce ne zameri. smile.gif Eni gredo na cik, jaz grem pac na samoto. smile.gif
Je pa res, da na zacetku tega nisem pocela, sem si rekla, OK bom pac sedela za mizo in poskusala iz tega potegniti najboljse - sem si nasla kaksnega zanimivega sogovornika. Igric ipd. se pa NIKOLI nisem sla, s tem so se morali sprijazniti, not my glass of beer. smile.gif

• 0

#12617 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46184 posts

Posted 28 September 2009 - 10:50 PM

I'm inlove. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
  • 0

#12618 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 September 2009 - 10:53 PM

I'm in the "rape mode". sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12619 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14312 posts

Posted 28 September 2009 - 10:55 PM

Pogrešam ga za znoret cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#12620 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 28 September 2009 - 11:03 PM

Tok je bogi moj fant, dons so mu pulil 8ko, oz. ruval ven, took ga boli, k vidim, pa noče vzet tableta, zatečen je čiist, tok mi ga je težko tko gledat sad.gif Jutri ne grem v šolo ampak k njemu, ko se zbudi. Bošček sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users