TIGI
Posted 06 April 2007 - 12:43 PM

Posted 06 April 2007 - 01:24 PM

Posted 06 April 2007 - 01:43 PM
Np

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 April 2007 - 05:22 PM
Posted 06 April 2007 - 06:35 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 April 2007 - 08:09 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 April 2007 - 08:18 AM
Adriane ne kenjaj ker se mi res ne da s takimi debilnimi posti ukvarjat
Potem pa predlagam, da jih preprosto ignoriraš. Boš še na srcu zbolela. Pa kaj ti misliš, da bom pa kar pod mizo zlezla, ko se boš oglasla, ali kaj? Malo morgen... ajde
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 April 2007 - 08:30 AM
Posted 07 April 2007 - 04:48 PM
Katera ve, če so v Srbiji TiGi proizvodi kaj cenejši? Ako mi spomin ne peša so saloni z njihovimi proizvodi le v Beogradu, ta je pa "drag". Ste že kaj kupile v tujini?
Ponavljam vprašanje.
vuelvo a vos,
Posted 07 April 2007 - 04:55 PM
Jaz nimam pojma!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 April 2007 - 06:35 PM

vuelvo a vos,
Posted 07 April 2007 - 06:41 PM

Pablo Picasso
Posted 11 April 2007 - 07:55 PM
Potrebujem pomoč. Jaz imam precej čudne lase, namreč ob kakem gibanju, telovadbi, ko švicam ali pa včasih tudi kar tako, ko lase dobi vlaga - mi kar skravžljani začnejo štrlet po celi glavi 5 cm stran v zrak. Saj si predstavljate, ne? Pa bi zdej rada neki, da bi preprečila to nezaželeno 'štrlenje od glave' + da las ne bi otežila, zmastila in se ne bi videlo da mam kaj gor.
A je Root Boost tapravo?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 April 2007 - 08:06 PM
RB je namenjen izjemoma pumpanju frizure. Se pa to dogaja vsm, bodi ponosna na svoje kravžlje

vuelvo a vos,
Posted 11 April 2007 - 09:15 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 11 April 2007 - 09:45 PM
Posted 11 April 2007 - 09:49 PM

Celia, kje pa se da to dobit? Cena pribl.? A je potem to delovalo kot lak za lase al je čist tko vplival na lase, da so bili manj frfotajočkasti no.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 April 2007 - 09:55 PM
MateYa,
mislim, da bi pri tebi prišli v poštev bolj tile Tigi izdelki (sama bi največ šans dala zadnji peni):
Camera Ready (razpršilo za sijaj in razelektritev)

After Party (krema za zgladitev in lesk las)

Control Freak Serum (gel za ravnanje in zgladitev las)

Control Freak Extra Extra (pena za ravnanje las)

Posted 11 April 2007 - 10:20 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users