Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1241 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 January 2007 - 09:49 PM

Svetlejši je stoposto, ker ko si odtenka (torej Lancome in MUF, vemokatera) namažem na dlan se ful opazi razlika, na dnevni svetlobi pa manj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1242 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2007 - 09:51 PM

Ja to je pa res zanimivo. Sem mislila, da svetlejši sploh ne obstaja v Sloveniji. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1243 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 15 January 2007 - 09:52 PM

ta z robčkom je kar padla z neba laugh.gif ,z kinderjajčkom bom letala po mullerju,pol bom šele sumljiva laugh.gif .Ja ja bom jaz vzela pravico v svoje roke,oz. robček.
Črna-svetljši od muf?kako?jaz sem zadnjič gledala in so bili čisto vsi pudri kot čokolada...
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#1244 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2007 - 09:55 PM

Mah, jaz se od Lancomeja ne ločim več. Preprosto si ne znam predstavljati, da bi lahko obstajalo kaj boljšega. IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1245 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 January 2007 - 09:57 PM

Joj lej, jst sem MUF sprobavala nekje poleti in je bil njihov najsvetlejši (tam na najnižji polički) puder ful svetel, če so pa kej prenavljali odtenke vmes (pomoje niso no) pa res ne vem.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1246 naya

naya

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 15 January 2007 - 11:56 PM

Jst mam drugače lepo kožo brez mozoljev. Vsake toliko se mi sicer pojavi kakšen sem ter tja a ni panike. Vseeno pa uporabljam puder, saj rada prekrijem podočnjake in rahlo rdečico na ličkih, tko da je potem ves obraz enakomerno obarvan. Našla pa bi rada tak puder, ki je dokaj obstojen in se ne razmaže že takoj ko te fant poboža po obrazu, takega, ki ne daje vtisa maske a še zmeraj takega po katerem je obraz enakomerno obarvan. Ali je to mogoče doseči doma ali je treba it k vizažistki? hmm.gif

Glede prodajalk v Limoniju pa... mislim da jim je delodajalec plačal celo kakšen tečaj ličenja in zato so se zdaj same sposobne lepo naličit, mi se pa počutimo "bad" k pridemo tja med tako brezhibno naličene punce... ermm.gif

Kar se garderob tiče pa ... no comment.. res je grozno k se gledaš v ogledalo in vidiš tisto kar ne bi nikoli rada vidla.. potem kar izgubim voljo do nakupovanja oblek cry.gif
  • 0

#1247 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 16 January 2007 - 07:07 PM

Crna, kako to, da se ti ne zdi MUF-ov primeren za mastno kožo? Saj ni masten. hmm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1248 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 17 January 2007 - 12:49 PM

jaz mislim da bi lahko bil ok na mastni koži, jaz mam suho pa si moram pred nanosom pudra namazati ful bogato kremo ker se drugače vidijo luskice

...probaj pa boš vidla kak ti odgovarja, prosi testerček az adomov...
  • 0

#1249 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 17 January 2007 - 03:03 PM

QUOTE(Jenna @ 15. 1. 2007 - 21:55) View Post

Mah, jaz se od Lancomeja ne ločim več. Preprosto si ne znam predstavljati, da bi lahko obstajalo kaj boljšega. IPB Image

Predvidevam, da si ze imela kaksenga od Revlonovih pudrov? Lahko prosim primerjas? Obstojnost, prekrivnost ipd.
Hvala najlepsa smile.gif
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

#1250 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 17 January 2007 - 08:39 PM

Jaz sem šla danes gledat tega MUF-jevega. Sploh ni tko svetel, pa ful na rumeno vleče. mad.gif Bom verjetno kar pri Niveinem ostala.
  • 0

― V. Van Gogh

#1251 naya

naya

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 19 January 2007 - 12:44 AM

Sem šla malo po naših drogerijah in se pozanimala glede dveh pudrov. Revlon Color Stay Natural Make-up in Lancome teint idole. Razlika v ceni je precejšnja. Revlon stane 11 €, Lancome pa 40 €. Prodajalka mi je sicer svetovala naj vzamem Lancome Color ID Makeup SPF 8, saj naj bi bil ta najprimernejši za suho kožo. Zdej pa ne vem za katerega naj se odločim? Ali imate ve kakšne izkušnje z omenjenimi pudri? ermm.gif

Sicer pa rešujem problem s suho kožo že s kremo Garnier Total Comfort (pozimi), poleti še ne vem katero bom uporabljala. Tako da mi ni pomembno ali je puder za mastno/mešano/suho kožo, čeprav mi je ena izmed prodajalk rekla da si s kremo s časom "zapacaš" kožo in da je boljše če maš puder za tvoj tip kože. Me je pa prodajalka v neki drugi trgovini "posvarila", da to sploh ne drži in da je poglavitno, da imaš kremo, puder pa ni tak važen. Zdej sem pa čisto zmedena in ne vem katerega naj izberem?! confused.gif

Do zdaj sem uporabljala L'Oreal Ideal Balance, ki je, kakor vem, namenjen mešani oz. mastni koži... jst mam pa suho, a mi je vseeno odgovarjal. Sicer poleti se problem dehidriranosti kože ne kaže toliko, a pozimi je pa res kriza rolleyes.gif Mogoče mam pa res mešano kožo blink.gif

Prosim za nasvete...
  • 0

#1252 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 January 2007 - 07:34 AM

Zapacaš kožo. wacko.gif Seveda, če uporabljaš K pudre in imaš mozolje. Takrat sigurno, sicer ne. Sama vedno uporabljam puder za mastno kožo, pa imam vse prej kot mastno.
Izberi tisti puder, katerega odtenek ti ustreza. Če ti bolj Revlon, ga vzami. Revlon so zelo dobri pudri (če nimaš problemov s titanijevim dioksidom).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1253 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 19 January 2007 - 12:45 PM

Aja, pa še to. A je Lancome TI Ultra primeren za mešano kožo? Ker ne bi rada dala toliko za puder, potem pa ugotovila, da mi ne ustreza.
Hvala.
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

#1254 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 19 January 2007 - 01:37 PM

Jaz imam mešano/mastno kožo in mi je Lancomov TI Ultra fenomenalen.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#1255 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2007 - 01:48 PM

Po moje je tudi primeren, ker matira, ne vsebuje olj - ni masten.
V bistvu je namenjen bolj mešanim in mastnim kožam.
  • 0

#1256 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 19 January 2007 - 01:50 PM

Jinadaze:
Joj, ne spomnim se kej več okoli MUF pudrov, ker je res že kar nekaj nazaj kar sem jih sprobavala - in kot rečeno, ni izključeno da so spreminjali odtenke. Zakaj se mi puder ni zdel primeren za mastno kožo - mislim da sem sprobavala enkrat proti koncu poletja, vglavnem vem da je blo še kar toplo/vroče in da mi je bil na koži malo težek (pa recimo da imam poleti normalno kožo, pozimi šele suho). Ne vem pa če imajo variante za suho in mastno kožo; že nekaj časa nisem gledala pudrov.

Naya, ej ful podobno situacijo sem imela jaz; nekje jeseni sem nabavila nov puder in sem lih po nakupu sicer nekega drugega odkrila Revlonov, ki mi je bil ful bolj všeč kot Lancome, tako odtenek, kot cena smile.gif .
Bi rekla da je vseeno bolj pomembno kakšno kremo uporabljaš, puder je konec koncev le dekorativa; osebno bi ti svetovala da izbereš dobro kremo in da jo razvajaš s kako dobro masko (jaz si čez noč mažem medeno/mlečno od Balee), jasno je fajn da spiješ dovolj vode.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1257 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 20 January 2007 - 07:45 PM

Grem drug teden pogledat še Gosh (Light Wear).

A katera ve, če imajo Clinique, Bourjois in IsaDora svetle odtenke? hmm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#1258 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 20 January 2007 - 09:53 PM

Isadora ma same dokaj temne (razen velvet touch puder v kamnu-transparenten),no od nekje srednje temnih do temnih,clinique ma nekaj dokaj svetlih.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#1259 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 20 January 2007 - 11:40 PM

Ja, Isadora ima temne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1260 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 21 January 2007 - 03:11 PM

Hvala obema. smile.gif

Nikjer ne najdem sestavin za te Clinique-ov puder. mad.gif

Repairwear Anti-Aging Makeup SPF 15
IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users