Pudri
Posted 15 January 2007 - 09:49 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 January 2007 - 09:51 PM
Ja to je pa res zanimivo. Sem mislila, da svetlejši sploh ne obstaja v Sloveniji. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 January 2007 - 09:52 PM

Črna-svetljši od muf?kako?jaz sem zadnjič gledala in so bili čisto vsi pudri kot čokolada...
WINK (fake one)

Posted 15 January 2007 - 09:55 PM
Mah, jaz se od Lancomeja ne ločim več. Preprosto si ne znam predstavljati, da bi lahko obstajalo kaj boljšega.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 15 January 2007 - 09:57 PM
vuelvo a vos,
Posted 15 January 2007 - 11:56 PM

Glede prodajalk v Limoniju pa... mislim da jim je delodajalec plačal celo kakšen tečaj ličenja in zato so se zdaj same sposobne lepo naličit, mi se pa počutimo "bad" k pridemo tja med tako brezhibno naličene punce...

Kar se garderob tiče pa ... no comment.. res je grozno k se gledaš v ogledalo in vidiš tisto kar ne bi nikoli rada vidla.. potem kar izgubim voljo do nakupovanja oblek

Posted 16 January 2007 - 07:07 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2007 - 12:49 PM
...probaj pa boš vidla kak ti odgovarja, prosi testerček az adomov...
Posted 17 January 2007 - 03:03 PM
Mah, jaz se od Lancomeja ne ločim več. Preprosto si ne znam predstavljati, da bi lahko obstajalo kaj boljšega.

Predvidevam, da si ze imela kaksenga od Revlonovih pudrov? Lahko prosim primerjas? Obstojnost, prekrivnost ipd.
Hvala najlepsa

Posted 17 January 2007 - 08:39 PM

― V. Van Gogh
Posted 19 January 2007 - 12:44 AM

Sicer pa rešujem problem s suho kožo že s kremo Garnier Total Comfort (pozimi), poleti še ne vem katero bom uporabljala. Tako da mi ni pomembno ali je puder za mastno/mešano/suho kožo, čeprav mi je ena izmed prodajalk rekla da si s kremo s časom "zapacaš" kožo in da je boljše če maš puder za tvoj tip kože. Me je pa prodajalka v neki drugi trgovini "posvarila", da to sploh ne drži in da je poglavitno, da imaš kremo, puder pa ni tak važen. Zdej sem pa čisto zmedena in ne vem katerega naj izberem?!

Do zdaj sem uporabljala L'Oreal Ideal Balance, ki je, kakor vem, namenjen mešani oz. mastni koži... jst mam pa suho, a mi je vseeno odgovarjal. Sicer poleti se problem dehidriranosti kože ne kaže toliko, a pozimi je pa res kriza

Prosim za nasvete...
Posted 19 January 2007 - 07:34 AM

Izberi tisti puder, katerega odtenek ti ustreza. Če ti bolj Revlon, ga vzami. Revlon so zelo dobri pudri (če nimaš problemov s titanijevim dioksidom).
Posted 19 January 2007 - 12:45 PM
Hvala.
Posted 19 January 2007 - 01:37 PM
Posted 19 January 2007 - 01:48 PM
Po moje je tudi primeren, ker matira, ne vsebuje olj - ni masten.
V bistvu je namenjen bolj mešanim in mastnim kožam.
Posted 19 January 2007 - 01:50 PM
Joj, ne spomnim se kej več okoli MUF pudrov, ker je res že kar nekaj nazaj kar sem jih sprobavala - in kot rečeno, ni izključeno da so spreminjali odtenke. Zakaj se mi puder ni zdel primeren za mastno kožo - mislim da sem sprobavala enkrat proti koncu poletja, vglavnem vem da je blo še kar toplo/vroče in da mi je bil na koži malo težek (pa recimo da imam poleti normalno kožo, pozimi šele suho). Ne vem pa če imajo variante za suho in mastno kožo; že nekaj časa nisem gledala pudrov.
Naya, ej ful podobno situacijo sem imela jaz; nekje jeseni sem nabavila nov puder in sem lih po nakupu sicer nekega drugega odkrila Revlonov, ki mi je bil ful bolj všeč kot Lancome, tako odtenek, kot cena

Bi rekla da je vseeno bolj pomembno kakšno kremo uporabljaš, puder je konec koncev le dekorativa; osebno bi ti svetovala da izbereš dobro kremo in da jo razvajaš s kako dobro masko (jaz si čez noč mažem medeno/mlečno od Balee), jasno je fajn da spiješ dovolj vode.
vuelvo a vos,
Posted 20 January 2007 - 07:45 PM
A katera ve, če imajo Clinique, Bourjois in IsaDora svetle odtenke?

― V. Van Gogh
Posted 20 January 2007 - 09:53 PM
WINK (fake one)

Posted 20 January 2007 - 11:40 PM
vuelvo a vos,
Posted 21 January 2007 - 03:11 PM

Nikjer ne najdem sestavin za te Clinique-ov puder.

Repairwear Anti-Aging Makeup SPF 15

― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users