Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#1241 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 26 December 2020 - 11:08 AM

Mi smo dobili palacinke in miške takoj na zalogo, hahaha. Pa vinjeto!
  • 0

#1242 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 01 December 2021 - 08:54 PM

Spet smo pri decembrskih darilih... Ste že nakupile?
Pri nas in pri mojih bo Miklavž za K. precej radodaren, K.potem dobi Božička pri sestri in Dedka Mraza pri tašči & svaku.
Midva se ne obdarujeva (čeprav sem mu danes spotoma v Hoferju vzela neko čokolado z whiskeyem), sem pa sama sebi za BF kar nekaj nabavila, haha.
  • 0

#1243 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 01 December 2021 - 09:08 PM

Ja, bolj kot ne imava ze vse. Samo za moza in babico in dedka se moram nekaj nabavit. Pa dvignit kuhinjo, ki smo jo dobili za tocke zvestobe ob nakupih plenic v lokalni trgovini in bo kot dodatno darilo darilo za P. Pa vse skupaj zavit in drzat pesti, da spet ne uvedejo kaksnih karanten in bomo sploh lahko sli za praznike v Slovenijo.
  • 0

#1244 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 02 December 2021 - 07:12 AM

Jaz nimam še nič, samo za mamo vem kaj bom. Nimam pa pojma kaj bi nabavila za sestro in očeta. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1245 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 02 December 2021 - 05:36 PM

Jaz imam samo za hčerki, sploh ne vem kako mi bo letos to uspelo...

Ker novoletna darila mi je pa res muka naročat preko spleta + neumno mi je za vsako malenkost plačevati strošek poštnine
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1246 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 02 December 2021 - 09:52 PM

Jaz tudi že imam kar nekaj, nekaj še naročim online, pomoje mi po fizičnih trgovinah ne bo treba več, kar mi je najpomembneje. Komaj čakam lučke in kuhano vino!

Za starša bom spet vzela en teran od kolegov s Krasa, sta ga vedno zelo vesela, ampak ni še nared. Menda bo do konca decembra. : )~
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1247 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 03 December 2021 - 08:50 AM

Jaz imam samo za tamalo za Miklavža. Za Božička pa imam za ostale samo tiste podolgovate Lindt čokolade in nekaj alkohola, drugega še nič.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1248 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 03 December 2021 - 09:00 AM

Jaz še nič nimam, imam pa približno že seznam narejen za vse. Sam lotit se moram klikanja.

• 0

#1249 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 16 November 2022 - 09:05 AM

Za miklavza dobita:

Pri babi B finger skateboard z rampo, I Minnie mouse telefoncek s karticama (te shopping plasticne ker se gre skoz trgovino plus obsedena je z misko in....ma ne da se mi razlagat)

Doma B minecraft denarnico plus dodatnih 15 nacrtov za Lego boost
I LCD tablico za risanje plus top model stickers

Pri mami:
B breakdance majico in dnevnik, I Hello Kitty torbico in se en stickers album

Za mojega za NY: organizing/docking station za telefon, kljuce, denarnico, ure....da lahko ima vse na enem mestu v pisarni.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1250 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 16 November 2022 - 09:46 AM

Jaz imam nekaj že doma, tako da bo za vse pod smrekico kaj sladkega oz. slastnega, potem pa za naju nogavice, gel za tuširanje, copati in šal, za K. imam pa en mikrofon z USB povezavo, samolepilne uhančke (ko sem to videla v Mullerju, sem takoj kupila ene tri pakete), elastike za lase, zobno ščetko, pa še kaj za oblečt najbrž.

Moja starša ji bosta kupila spalno vrečo, pri sestri dobi kakšne puzzle in sladkarije. 

Za mamo in sestro bom v Bottega verde kupila kakšen uporaben kozmetični komplet in dodala čaj ali kapučino, čokolado. 

Za nečake imam pa Dedoles nogavice, šalčke, mogoče pa njima vzamem v lekarni tiste uhančke, ki jih prodajajo, nečaku pa en mali Lego komplet. 

Ne bi rada imela preveč stroškov, tako da  bo letos malo manj tega. 

• 0

#1251 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 16 November 2022 - 10:12 AM

Jaz rabim nov fen, S rabi gate. Za punci še nimam pojma. N verjetno nekaj za ustvarjanje, I ....res nimam pojma.

Za obdarovanje domačih bom verjetno vzela Jajoper za moške + neko intimno milo za ženske. :) 

• 0

#1252 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 November 2022 - 10:21 AM

Jaz nimam težav z obdarovanjem, ker dam darila samo BF in tastarima.  BF dobi gel za prhanje in kremo za roke iz L'Occitana, tastaradva pa bone za pedikuro, mami pa še kremo za okoli oči, ker jo glih rabi. 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1253 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 16 November 2022 - 11:30 AM

Mi obdarujemo samo otroke.
Tako da moram se par idej nabrati za NY in bozic.

Za NY B doma dobi 3D pisalo. To je pa tudi vse kar zaenkrat vem, za ostalo se nimam pojma ma bo ze ;)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1254 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 16 November 2022 - 01:44 PM

Veliki P. dobi od naju kolo.
Za malega P. nimam pojma.
Za moza bom verjetno nabavila pizamo ali parfum.
Za babico sem ze narocila set kozarcev.
Tasco in tasta bova pa verjetno poslala nekam na vikend oddih, ker sta zdaj res ful pomagala in tud skrbela za velikega P, pa nista hotela niti slisat, da bi jima povrnila stroske, ko sta sla veckrat namesto najo v trgovino po nakup.

Za ostale nimam pojma.
  • 0

#1255 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 23 November 2022 - 10:22 AM

Naša Z. zelo rada in res veliko riše, zato iščem nasvet za kako dobro skiciro/posebne barvice....? Kami, si ti enkrat kupovala za enega od tvojih?
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1256 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 23 November 2022 - 11:01 AM

Zadnjič sem videla, da imajo v BTC - Hala A spodaj (Levček ali neka ustvarjalna trgovina) lepe skicirke, ampak so precej drage.

Enkrat si je v Mullerju kupila debelejši rokovnik, kjer so samo pike na vsak cm (se mi zdi) in v njega najraje riše (pike so pa za vodilo). 

Barvice sem pa jima v Lidlu kupila, celo "plehnato škatlo" in nista nič rekla, da niso OK. 

Če veliko riše, gre tega toliko, da se po moje ne splača kaj posebnega kupovat. Samo da je čim več barv in da so "mehke" (da se dobro poznajo). 

Rayher v mestu ima tudi spodaj en kup stvari in idej (pa tudi ni poceni). 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1257 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 November 2022 - 11:10 AM

Faber Castell barvice definitivno, kvalitetne, dolgo trajajo, ker se lepo šilijo + dober oprijem v roki.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1258 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 23 November 2022 - 11:23 AM

Meni Faber Castell barvice nikoli niso potegnile (za razliko od njihovih svinčnikov, čeprav mi tudi niso najljubši). Priporočam Derwent, za risalni blok bi ti znali svetovat v art tgovini. Ne rabi nekega profesionalnega papirja, ki je tudi ful drag. Mislim pa tudi, da je dovolj stara za svinčnik kot osnovo, če ji je to zanimivo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1259 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 23 November 2022 - 11:42 AM

Hvala! Jina, a ves za kake dobre tutotiale na Youtube/kak tecaj, kjer bi ji znali predstavit razlicne tehnike?
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1260 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 23 November 2022 - 11:50 AM

Joj, to pa ne vem. Takrat tega še ni bilo, kasneje pa tudi nisem posebej raziskovala. Jaz sem poleg likovne vzgoje hodila na likovni krožek, ampak to šele od 4. razreda naprej, prej niti nismo imeli.

Tako majhnih pri risanju v nobenem smislu ne bi omejevala. O. niti ne opominjam, če gre pri pobarvankah čez črto, pa naj gre. :)

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users