Nega mešane in / ali mastne kože
Posted 04 April 2016 - 09:29 PM
[Napoleon]
Posted 05 April 2016 - 02:29 AM
Ni treba opustiti razen če se ne misliš mazat z UV zaščito. Kar v nobenem primeru ni priporočljivo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 April 2016 - 07:06 AM
Se mi zdi da sem skozi brala, da punce to čez poletje opustijo, za vsak slučaj. UV pa zaščite vsekakor ne mislim opustit. Trenutno imam spet masaker na koži in ne vem čemu ga pripisat, ker v kozmetiki nisem nič spreminjala. :AJEBEŠ:
[Napoleon]
Posted 05 April 2016 - 03:55 PM
Ta je tako nežem, da ne rabiš opustiti. Za krotitev hormonov pa topičnega ni ničesar, kar ne bi bilo vsaj malo problematično poleti. Od vsega pa res še najmanj beta kisline.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 April 2016 - 06:06 PM
A res, jaz sem tudi mislila čez poletje opustiti vse kisline. Imam tudi jaz zdaj Cosrx BHA. Kaj pa Cosrx AHA je tudi varnost čez poletje uporabljati zvečer? Seveda ob zaščiti čez dan.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 April 2017 - 11:23 AM
A obstaja kakšna preverjena metoda za trajno odstranitev ogrcev in zmanjšanje por?
Imam mešano kožo, v T-zone pa zelo mastno. In karkoli sem do sedaj poskusila, ne deluje.
Včasih me ni tako zelo motilo, ker sem pač uporabila bolj prekrivni puder, zdaj si pa želim izboljšati svojo kožo, da bi lahko kdaj bila tudi brez pudra, pa bi še vseeno izgledala ok. Da ne omenjam, da se začnem "svetit" že po parih urah...
Za ogrce sem preizkusila razne tonike, čistila, maske, tudi tiste obliže... ki so mi sicer mehanično res odstranili ogrce, ampak kaj, ko se vsa stvar potem ponovi.
Bom hvaležna za predloge, nasvete... preizkušene stvari... ki so vam pomagale. Hvala.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 April 2017 - 11:54 AM
Ok, mogoce ce gres k dermatologu na kaksen laser, radiofrekvenco, kemicni piling itd. Pore so, kakrsne so. Ce so stalno zamasene se vecajo in ce so ciste, bodo IZGLEDALE manjse. Doma pa se je tega nemogoce znebiti.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 April 2017 - 12:01 PM
Meni je Belakne ful zmanjšal pore. Lahko da ima še kaj drugega v moji negi vlogo, težko rečem. Tudi pri dovolj navlaženi koži izgledajo pore manjše. Stiskanje ogrcev (sem spadajo tudi črne maske in trakovi) pa jih nepopravljivo poškoduje in s tem poveča.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 April 2017 - 12:52 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 April 2017 - 07:59 PM
Stiskanje ogrcev (sem spadajo tudi črne maske in trakovi) pa jih nepopravljivo poškoduje in s tem poveča.
Potem dejansko ne morem čisto nič?
Posted 22 April 2017 - 10:36 PM
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2017 - 12:03 AM
Hvala.
Posted 23 April 2017 - 12:06 AM
Če misliš tistih nebroj po nosu, bradi in čelu v vsaki pori, to niso ogrci, ampak sabaceous filaments. Tam notri bo vedno svinjarija.
Omg, to ja! A to dejansko niso ogrci?!
Posted 23 April 2017 - 12:28 AM

― V. Van Gogh
Posted 12 May 2017 - 06:52 AM
Jao, ko je bilo tako lepo vreme sem nehala z uporabo AHA, in imam spet celo veselico na čelu. Tale BHA pa je res nek blažev žegn.
[Napoleon]
Posted 12 June 2017 - 07:03 AM
Zdaj imam The Ordinary Natural Moisturising Factors + HA. Sem skoraj porabila prvo tubo in mi je bila zelo všeč, zadnja 2 tedna recimo pa še mi je pojavilo kar nekaj mozoljev in ne vem, ali je od te kreme mogoče ali ne. Bi poskusila s kakšno drugo kremo.
Posted 12 June 2017 - 08:28 AM
Imam normalno do mešano kožo, masten T predel z razširjenimi porami.
Posted 12 June 2017 - 08:34 AM
Huh Meni pašejo lahke kreme, tako da te, so res lahke. Jaz imam trenutno tole Mixa in Vichy Idealia in mi je v oboje redu, sploh sladnja:
Sem pa zadnjič gledala te nove L'oreal, bom pomoje to naslenjo probala. Zadnje čase pa sem ful navdušena nad Vichy, kar sem do zdaj probala njihovega mi je ful odgovarjalo vse.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 June 2017 - 10:54 AM
Nuxe kreme so meni preveč odišavljene, to me moti. Bom šla vprašat za kakšen tester Vichyjevih krem.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users