EMA
Posted 12 December 2011 - 02:58 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 12 December 2011 - 07:43 PM
Zame in karizmo človek, ki preprosto pride in zavzame oder, povsod ga vidiš, čutiš, četudi se ne spakuje in pobesnelo razmetava po odru.
Medtem ko bi s primernim komadom, stajlingom in koreografijo na odru ESC suvereno lahko stale vse, ki so še ostale, in tudi Flora (malo bi še delala, pa bi bilo).
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 December 2011 - 11:04 PM
Glede Manuele Brečko; ona mi res hudo zgleda, sam s tem stajlingom v zadnji oddaji so pa čist zafušal, sploh tist razporek na obleki mi je bil kar neki - obleka je bla že tako čist kratka in razporek je bil za povrhu na čist čudnem mestu (pri 24. minuti se to zelo dobro vidi). Manuela sama in njen nastop pa sta mi bila všeč.
Eva Boto mi je itak favoritka, do sedaj so mi bili vsi njeni nastopi všeč, plus všeč mi je njen karakter, zelo.
Nika Zorjan mi je nekoliko antipatična, čeprav še sama ne vem zakaj točno.
Dvojčici sta mi všeč samo zaradi energije, ki bi bila na EGS zelo dobrodošla, če ne drugega si te bolj zapomnijo, če pokažeš neko "odštekanost". Sicer pa mislim, da bi jima bolj kot pevska kariera ustrezala gledališka na primer.
Še vedno pa ne morem prebavljati Zlatkota, ki v to oddajo nikakor ne paše, sploh pa ne s svojimi pogostimi neumesnimi komentarji, s katerimi včasih spravi nastopajoče in njihove navijače/spremljevalce v čudno nelagoden položaj, ko sploh ne vedo kaj bi mu odgovorili.
Posted 13 December 2011 - 07:55 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 13 December 2011 - 04:54 PM
Glede izločitve nisem čisto prepričana. Flora mi je bila zelo simpatična pa tudi pela mi ni tako napačno (čeprav je res, da njen glas nima neke polnosti, višinskega razpona itd.). Nika pa daje nek "zajeban"
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 13 December 2011 - 06:10 PM
Maja že v štartu ni podpisala pogodbe, ki b vsebovala to njeno vodenje v zaodrju. V prvi oddaji so ji malo pred začetkov povedali, da bo pa tudi vodila. Ona nima meneđerja in je sama za vse. Njen prvotni namen je bil, da bo vsako oddajo nekaj zapela. No, zdaj se je pač pritožila in so na hiterco poiskali Zlatkota.
Posted 13 December 2011 - 06:57 PM
No, samo Zlatko mi ni dobra izbira. A v sili očitno hudič še muhe žre.
Btw, je katera poslušala njeno novo pesem Ta čas? Meni tudi v ang kar dobro zveni. Melodija mi je všečna (elementi gospela, božičnih klasik in funka), njeno petje pa me občasno malo zmoti (ne znam opisat, ampak tisto "dihajoče petje" na začetku pesmi, če me kdo razume
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 13 December 2011 - 07:34 PM
Posted 13 December 2011 - 07:46 PM
Glede izločitve nisem čisto prepričana. Flora mi je bila zelo simpatična pa tudi pela mi ni tako napačno (čeprav je res, da njen glas nima neke polnosti, višinskega razpona itd.). Nika pa daje nek "zajeban"
Flora je res lepa in simpatična, ampak ko je pela tisto od Neishe, je pa ene dvakrat prav boleče zafušala. Verjetno je bila pač precej nervozna, ampak to se ti na glasu ne sme poznati, če hočeš konkurirati drugim.
Dvojčici mi nista všeč, pojeta zelo povprečno. Pa mogoče sta v tej oddaji nekaj posebnega, ne evrovizijskem odru pa pomoje ne bi ful izstopali. No, to verjetno tudi ostale tekmovalke ne bi, ampak to je že druga zgodba.
Posted 13 December 2011 - 10:01 PM
Posted 14 December 2011 - 08:04 AM
Tudi jaz gledal zadnjo oddajo in sem bil skoraj šokiran nad odločitvijo žirije. Raay se je izdal, da ni bil. Oni ata od Jonasa itak nima pojma o čem se gre, se pravi, da vse kuhata Darja in Tina. Kak sta lahko ona otročaja dobila prednost pred Niko Zorjan. Pa Manuela Brečko tudi navsezadnje. Mislim pa halo. Pa mala je odpela Gunse v nulo. Še Sheryl Crow bi ji čestitala. Pa porkamadona no. Pa kaj pol, če dostim gre v nos. Naj je to kar je. Vsi imamo napake. Glavno je, da je vokalno sposobna plus tega pa je še pokazala energijo na odru.
Meni je bilo žal Florice tudi, ker je res bila najlepša punca tam med vsemi ampak žal lepota tu nima vloge. Slej ko prej bi prišel čas, da bi šla. V finalu vidim Botojevo in Zorjanovo. To je to.
p.s.- končno so Švajgerjevo malo uredli po laseh. Prav 5 let je videti mlajša. Všečno:)
Klemen car!
Posted 14 December 2011 - 09:20 AM
Flora je super punca, ampak ni še dovolj zrela, ne pevsko, ne drugače. Škoda.
Kar me izjemno moti, sem že večkrat napisala, je to, da se dvojčici 'umetno' ohranja v tekmovanju. ZAKAJ??? In ne mi prosim o karizmi, ker je nimata, ali pa ljudje ne vejo, kaj je karizma.
Problem je, ker ju žirija že od prvega nastopa favorizira; že vsaj 2 krat bi morali biti najslabši, ko sta pozabili besedilo, in ko sta peli Gangster's Paradise.
Sicer pa zakaj ni televoting za vse, ne samo za najslabši 2?
Meni tudi. In video. Keuc mi sploh ni vec tako zelo zoprna kot mi je bila vcasih.
Besedilo je tudi zakon!!!
Meni ona ni zoprna, je pa res, da se je malo spremenila, odkar je recimo temu - postala slavna. Ja, komad in spot sta full full dobra. Ta režiser bi moral režirati njen video za na ESC, ne pa da se je šla sramotiti s tistim letanjem po gozdu.
p.s.- končno so Švajgerjevo malo uredli po laseh. Prav 5 let je videti mlajša. Všečno:)
Posted 14 December 2011 - 06:54 PM
Jst sem bla tut ful navdušena nad Darjino frizuro.
Nika je res dobro pela, Eva pa itak.
Dvojčici men nista razposajeni, ampak afnasti. Prvič sta mi bli še všeč, zdej mi gresta vedno bolj na jetra.
Posted 15 December 2011 - 07:35 PM
Kar me izjemno moti, sem že večkrat napisala, je to, da se dvojčici 'umetno' ohranja v tekmovanju.
Besedilo je tudi zakon!!!
+1 Saj jima je Tina to tudi povedala, ni? Se ne spomnim vec njenih besed, ampak je bilo v tej smeri.
Aja, ja, sej pod zakon komad sem imela v mislih predvsem besedilo. : ) Zakon, jp! : )
Darjo so lepo pogladili ehe. : )
Posted 18 December 2011 - 08:48 PM
Posted 18 December 2011 - 09:02 PM
Je pa Eva Boto suverena zmagala prvo rundo.
1. Eva
2. Nika
3. Manuela
4. dvojčici (že 3 nastope nazaj bi ju morali postati domov)
To je moja lestvica po kvaliteti.
Posted 18 December 2011 - 09:06 PM
A ne bi moral bit refren te pesmi, ki jo pojeta dvojčici 'Fuck you'?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users