Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1241 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 April 2008 - 02:33 PM

Kok ste smešne, norice laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1242 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 02:34 PM

Nič bolj sicer, kot ti... laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1243 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 22 April 2008 - 02:42 PM

DiLeMa, ni zakej. wink1.gif
Zvečer bom mela spet celo nego - Jasmine&Henna Fluff Eaze in Jungle. Komi čakam, noro.
  • 0

#1244 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 April 2008 - 02:44 PM

Joooj, JAHFE je meni noooor, res ima tak neverjeten jasminast vonj. Ful mi je boljši, kot HSWH. Retread mi je pa tudi krasen, naredi mi nadbožanske lase, pa taaaaako lepo se nanaša, še lepše, kot Tigi OH.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1245 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 April 2008 - 02:44 PM

Okej, ve ste nore. smile.gif Čisto ste me obsedle s temi ploščicami. Fever sem že probala in je super, tudi Wiccy sem imela pa sploh ni imela vonja po mentolu. laugh.gif Pač taka cimetasta je bila, meni ne preveč všečna. Sem jo kr hitro mami dala. oops.gif Zdaj pa že pišem seznam, kaj bo treba kupit. oops.gif Ojoj.
  • 0

#1246 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 02:46 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 4. 2008 - 15:44) View Post

Joooj, JAHFE je meni noooor, res ima tak neverjeten jasminast vonj.

Trpim.
TRPIM!!!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1247 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 April 2008 - 02:46 PM

LaLa, kupi:

Nutts
Soft Coeur
Mange Too
Each Peach

sleep.gif

Jenna, ti NUJNO potrebuješ JAHFE. S tem se sploh ni za zafrkavat, gre namreč za tvojo usodo. Brez JAHFE boš pogubljena.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1248 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 02:48 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 4. 2008 - 15:46) View Post
ti NUJNO potrebuješ JAHFE. S tem se sploh ni za zafrkavat, gre namreč za tvojo usodo. Brez JAHFE boš pogubljena.

I hate you... IPB Image

• 0

#1249 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 22 April 2008 - 02:48 PM

DiLeMa - dons bom prvič probala Jasmin & Henna in komaj čakam. Ko sem ga povohala v trgovini, mi je smrdel, ampak zdej ko sem ga povohala doma - to je noro!!! Men je H'Suan sicer zakon, od vonja do kvalitete, bom vidla danes, kako bo s tem yahoo.gif Pa še Jungle, veš kako bo to dišalo, men se kr meša. laugh.gif
  • 0

#1250 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 April 2008 - 02:49 PM

Dilema, ravno te imam v načrtu. oops.gif Potem pa še NUJNO ( laugh.gif ) Jungle regenerator, pa tisto svežo masko za obraz & SFTS. Zdaj grem prvo v Avstrijo, pol pa bom še sigurno keri kaj gnjavila, da naj mi kaj iz Lj pošlje. oops.gif
  • 0

#1251 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 April 2008 - 02:49 PM

laugh.gif

Mislim, da bom jutri kupila Jungle oops.gif sej v bistvu morm neki kupit ker mi zmanjkuje balzamov.....
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1252 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 April 2008 - 02:50 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 4. 2008 - 15:48) View Post

I hate you... IPB Image

Lulam. biggrin.gif biggrin.gif Ne, ne sovražiš me, admit it. oops.gif Sicer pa res, upoštevaj me, če nočeš biti pogubljena v večnih loviščih. Ko sem jaz nazadnje uporabila JAHFE, fant ponoči skorajda ni mogel spat, ker je rekel, da je blo ko bi spal na cvetočem travniku. Jaz sem si celo noč snifala lase, tolk da si jih nisem permanentno zatlačla notr v nosnice. Komaj čakam Jungle.
  • 0

#1253 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 April 2008 - 02:50 PM

Frida, čisto si nas obsedla s tem Jungle balzamom. tongue.gif
  • 0

#1254 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 22 April 2008 - 02:51 PM

Če je pa res kul! thumbup.gif
  • 0

#1255 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 April 2008 - 02:55 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 4. 2008 - 15:50) View Post
Ko sem jaz nazadnje uporabila JAHFE, fant ponoči skorajda ni mogel spat, ker je rekel, da je blo ko bi spal na cvetočem travniku.

IPB Image

• 0

#1256 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 April 2008 - 02:58 PM

Sam ne se fentat, we need you. =)

BTW, a se še kteri zdi vonj masažke Nutts nenormalno obstojen? Jaz sem se namazala in se potem za kakšni dve uri oblekla v kopalni plašč, zdej pa je od tega že dva dni in kopalni plašč še vedno tako močno diši po Nutts, da je odišavljena cela kopalnica. hmm.gif
  • 0

#1257 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 April 2008 - 03:07 PM

Pri nas je dišala cela kopalnica, hodnik, galerija! Pol bajte skoraj, ko se je mati namazala. In še to mislim, da samo po zgornjem delu telesa. love.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1258 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 April 2008 - 03:20 PM

Zgordnjem. laugh.gif tongue.gif kakšno galerijo imate to?
  • 0

#1259 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 April 2008 - 04:05 PM

Katera čistilna maska za obraz je v Lushu najboljša ?
  • 0

#1260 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 22 April 2008 - 04:15 PM

Lala, men je Herbalism ful všeč. To je še piling zraven, ampak je po njem koža mehka, gladka in nič izsušena.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users