Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1241 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 08 January 2009 - 09:12 PM

Z familijo smo prespali pri babici v mestu, zraven je bila pa še ena kolegica. Ob desetih zvečer pa se jaz spomnim da sm mobitel pustla doma in sm po vsej sili htela po njega. Vzela kolegico in sm se mogla domov peljati z našim velikim Fordom mondeotom. Ful se spomnim kako sem si nastavljala sedež in da sem se vozila po eni ulici okateri sma z mamo debatirali popoldne. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1242 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 14 January 2009 - 07:06 PM

Sama imam prav defektne sanje včasih - ki nimajo nobene veze z mojim resničnim življenjem.

Sanjala sem, da sem nekemu moškemu tožila, da se mi povešajo prsi. Nakar on reče: "Ja, ženske. Povešajo se vam zato, ker čutijo, da z njimi niste prijazne, da jih ne marate. Če bi čutile ljubeč odnos z vaše strani, se vam ne bi povešale."

hmm.gif
  • 0

#1243 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 14 January 2009 - 07:15 PM

hahaha biggrin.gif mogoče je pa celo res tongue.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1244 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 January 2009 - 07:19 PM

Sanjalo se mi je, da sem se mečkala z Barackom Obamo cool.gif biggrin.gif . Neke sma se lupčakala pa božala. Ful je blo lepo in polno erotične napetosti oops.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1245 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 27 January 2009 - 12:46 PM

Sanjalo se mi je o izpitu iz umetnostne zgo., ki ga imam jutri. Vglavnem, šla sem na izpit, najprej nisem našla učilnice oz. kabineta. Potem le najdem, je bla ful gužva, naka rugotovim da sem pozabla indeks in list z oceno seminarske. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1246 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 January 2009 - 04:26 PM

Grozne sanje. Mora. En duševo moteno človek (ki naj bi bil daleč nazaj eden boljših prijatelj starega ata) je prišel pobit mojo sestrično, teto ter stričevo ženo (vsi živijo en drug drugega). cry.gif "Moški del" je bil ves odsoten, ker je bil kao na nekem sestanku. Sestrično mu je uspelo zabost, ampak potem kar noben ni govoril o temu. Mene je pa skos skrbelo zanjo in za njeno 2mesečno hčerko. Pa vidla sem jo ko je tko ležala, bleda, pa za prsi se je držala, samo krvi ni bilo pa nobene. Vedla sem pa, da so jo zabodl.
Zjutraj, ko sem se zbudila nisem vedla al je blo res al ne. In ta občutek me je spremljal potem še čez cel dan. huh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1247 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 January 2009 - 07:54 PM

Odkar mam izpite mam vsak dan tolk sanj...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1248 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 28 January 2009 - 09:30 PM

Sanjala sem čokolado! Celo noč!
Očitno imam abstinenčno krizo. Pomojm se mi v podzavesti malo blede biggrin.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1249 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 04 February 2009 - 02:18 PM

da sem dobila vabilo na 2. obletnico poroke (bivšega in ene meni neznane), gor je blo pa napisan nekej v zvezi s tem, da mata 2 mejhna fročka pa slikice zraven. se spomnim, da sem bla ful začudena (mal preračunala, ugotovila da sta se poročila par mesecev za tem, ko sva šla mi2 narazen) in bla hkrati fouš, ker sta sicer oba študenta pa že mata familijo pa znata uživat v življenju. seveda sem se odločila, da se slavnostnega dogodka navkljub pobavilu ne bom udeležila (konec koncev - halo, na poroko pa nisem bla povabljena? biggrin.gif).

včeraj se mi je pa sanjalo, da sem mela neko stanovanje v najemu in mojih sostanovalcev ful dostkrat ni blo tam, pa vsakič ko sem mal boljš okrog sebe pogledala je ena stvar v stanovanju začela razpadat al pa se spremenila v staro/obrabljeno/kej v tem stilu.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1250 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 February 2009 - 02:29 PM

grozna noč....sanjala sem da smo bili na maturantskem izletu in da me je fant varal, jaz sem ga iskala on se je pa z drugimi lupčkam..bilo je tako resnično blink.gif hvala bogu da so samo sanje. potem pa nisem mogla zaspati nazaj in mi je šel en izpit po glavi za katerega vem da ga ne bom naredila in tako se je moje dobro jutro spremenilo v nočno moro.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1251 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 February 2009 - 12:54 PM

Mela sem maratonske sanje, pa skor vse se spomnim.

Najprej sem sanjala da sem bla na enem potovanju, najverjetneje nekje po Nemčiji. In sem z ruzakom uletela v nek kafič, ki je bil edina zadeva odprta. In sem dobila mišungo avokadovega in bananinega soka, pa zraven tko ene 4dcl ful hudega kapučina woot.gif .
Pol se spomnim da sem mal lutala po mestu in je zgledal čist kot stari del Kranja blink.gif .

Pol sem uletela na neko razstavo, kjer so mel od arheologije do nekih fosilov. Pol se je počasi ves plac spremenil v mojo OŠ, kjer sem še s tremi puncami tekmovala za naslov najlepše huh.gif , pa Rea je nekaj pomagala dekorirat. No in ker so ble to moje sanje sem seveda pričakovala zmago, pa je nisem odnesla down.gif . Pol sva z Reo morali pospravljat tone nekega razbitega raznobarvnega (rumeno, mordo, zeleno) stekla po tleh, ful čudn, sam se pa nisva porezali.
Pa neki sem šla pol jaz sama nekam v klet OŠ in tam srečala ene "srbske starke", pa so začeli vrtet neko kolo, pa je ena cela v neki narodni noši, začela plesat to kolo pred mano. laugh.gif lol

Pol sem hotela ujet prvi avtobus zjutraj. Pa sem se spomnila da sem identično sceno sanjala že enkrat prej, pa sem točno vedla kaj in kako. Lovila sem pa al 21 al pa 14. Z mano je bla še ena kolegica iz preteklosti in sva laufale okoli, da bi ujele bus, ona vsa presrana da bove zamudile, jst sem se pa nekje na sred spomnila da moram še v trgovino. Pa sem na tak način že v prejšnjih sanjah zamudila bus in sem vedla da ga bom tudi tokrat, but it didn't stop me. biggrin.gif Eni tipi na biciklu so pršli neki gnjavit, pa so naju "spremljali" še v trgovino, kjer jst nisem našla kuskusa, ki sem ga iskala... Pa vse žitarice, ki so jih imeli not, so ble tko ful prepojene z vodo in sem kar stala pred policami pa gledala. Pol sem se naenkrat spomnila da je itak vseeno če zamudim bus, ker pride potem znova (cel genij, ni kaj).

Pol sem pa kr naenkrat preskočla na to, da sem gledala, oz. doživljala en dokumentarec o enem tipu, ki mu je manjkala spodnja čeljust, pa je bil že tko cel deformiran - cela koža mu je visela, ušesa so mu visela v neke gube, pa cel je bil tak temno rjav pa "plesniv". ermm.gif In ta tiop je imel neke čudne proteze iz železa v ustih, skor kot žvale, in jih je moral ročno premikat če je hotel žvečit hrano. No, in pol je nekje sred snemanja in hoje po cesti tip sam rekel:"Umiram" In je padu po tleh.

Nekje med temi sanjami sem imela kar en drug fleš sanj, in sicer (pa isto se je šlo neki o enih ljudeh z roba) sem bla kokr pred hišo enih takih staršev z nekim socialno uničenim otrokom. In so tko imeli ene 10 mačkov pa eno samo muco in je bla čisto zgonjena in ko zombi, ker so jo tisti mački stalno naskakoval. Ej jst sem tuki v sanjah začela jokat, pa bla zgrožena kako da morejo.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1252 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17280 posts

Posted 05 February 2009 - 01:09 PM

Niso moje sanje, ampak je glupo do amena. Sestrična je sanjala, da sem jaz noseča huh.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1253 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 February 2009 - 01:26 PM

Jaz sem pa sanjala, da sem čakala pri zobarju, in pride ženska ven in mi reče, da so ji vsi odpovedali za naslednjih pet ur in naj kar pridem noter, ker mi laho zdej pet ur samo meni dela blink.gif In potem sem bila res pet ur noter pri zobarju, na koncu mi je pa naredila še lepo frizuro.

Potem sem šla ven in tam je bil dirigent od našega orkestra, ki je ravno dobil sina in mi je rekel, naj grem po zobarko, da gremo skupaj v merkator v Šiški, in smo šli z dvemi avti, in potem smo se dobili tam v nekih podzemnih garažah, in sva jaz in dirigent čakala zobarko, ki je nikjer ni blo, in potem se je pripeljala s polnim avtom otrok in rekla, da je niso pustili v garažo, ker ima na strehi surf.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1254 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 05 February 2009 - 09:14 PM

Poročil se je, rekel mi je da zaradi občutka krivde in da si je vedno želel bit z mano. cry.gif
No, pa ni ne poročen ne z mano. laugh.gif
  • 0

#1255 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 February 2009 - 01:18 PM

Po Poreču sem tekla za svojim fantom v najkrajši možni oblekici in podvezicami in v štiklih z 10cm peto. Kao, da bom huda k ga zagledam. Ha! laugh.gif laugh.gif
  • 0

#1256 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 February 2009 - 07:35 PM

O:M:G! laugh.gif

Z "mojim dragim" sva bila v eni temni kopalnici, bila je noč. Vzdušje ULTRA strastno. In me dvigne, porine ob steno, jst sem mu tko migala v naročju, pa tko fajn sva se lubčkala... Joooj, jst bom prov umrla! KOK JE BLO HUDO ČUTIT! Joj, joj, joj, to prov ni več normalno. Ker si ga ne morem izbit iz glave. Prov tok me privlač, da sem samo brez besed ohmy.gif !

Joj, dele ga na eni sliki gledam in bi mu tok ustnico grickala, joooj. Meni se bo utrgal!
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1257 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 17 February 2009 - 08:32 PM

I think that ship has allready sailed laugh.gif

Jst sem pa sanjala, da sem morala hodit na pouk na gimnazijo in potem mi ni bilo jasno, zakaj moram jaz tja hodit, če pa imam maturo že narejeno. huh.gif
  • 0

#1258 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 17 February 2009 - 09:36 PM

Sanjalo se mi je o regradu smile.gif . Nevem od kod to.
  • 0

#1259 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 February 2009 - 09:16 PM

Meni se je sanjalo o enem tipu, ki je tko bil mešanica dveh, ki jih dejansko poznam. Sva bla nekaj skupi in me je ful presenetilo, ker me sicer ni nikoli privlačil. LOL ermm.gif Sam je blo ful realno, pa mi potem zjutraj sploh ni blo jasno, a se je slučajno res kaj dogajalo s kom ali ne...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1260 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 19 February 2009 - 03:08 PM

js sm pa sanjala da smo bli moj brat, njegova punca, J. pa jst pr nas doma. brat pa punca sta šla gor v sobo nek film gledat, J. se pa ni upu prit u mojo sobo, pa ga je moj brat nagovoru. pol sma se pa zaklenla, ulegla v postlo, pa mal cartala pa lupčkala pa kr božu me je vsepousot mmm kak je blo dobr.

ampak nevem zaka se kr vmes zbujam pa spet zaspim pa sanjam naprej itd.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users