Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1241 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 25 November 2018 - 09:50 PM

Mami dobi nekaj negovalne in dekorativne kozmetike, ki si jo je mislila sama kupit, tako da ne bo presenecenje. Fotr pa tiskalnik/skener, da mu ne bo treba vec k nama hodit za vsak print, in kaksno dobro cokolado. Skupaj dobita se luc za nad vhodna vrata in kaksno okvirjeno sliko z najinega nosecniskega fotografiranja.

Moz dobi sina, dost ma. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1242 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 25 November 2018 - 10:30 PM

😂😂

Najini bodo dobili personalizirane Cuckoo cups loncke, cokolado in vsak se eno malenkost. Mami, foter, tasca in tast vsi nekaj za oblečt (že imava nakupljeno), brat denar (ker varčuje in mu to v tem trenutku vsak cent pride prav), babica, dedek in moževa babica pa se tud dobijo neko malenkost, ampak se ne vem kaj.
Za babi sem na Black friday narocila parfum, pa mi prasci danes skenslali narocilo, pa ceprav je parfum 5 min po prejeti stornacini se vedno na voljo. Razlika je le, da ne vec po akcijski, ampak kar po redni ceni. 👎
Za moza pa nimam pojma kaj mu naj kupim.
  • 0

#1243 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 25 November 2018 - 11:11 PM

Moz dobi sina, dost ma. :D

Hahaha, zakon! : )))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1244 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 26 November 2018 - 08:32 AM

Sestra dobi  neke lučke, ki si jih je zaželela pa vrjetno še komplet gat, mama olje za nohte in kakšno malenkost, za očeta in fanta pa pe ne vem. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1245 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 26 November 2018 - 09:01 AM

Zdaj sem nastudirala da bi dvema paroma s katerimi se najvec druzimo kupila yankee candle in lush snow fairy tus gel, se mi zdi, da bi bilo obema vsec samo se S vprasam ce se strinja. Mali bom copatke verjetno pri U.Na narocila morava tudi skupaj vzorec izbrat :) pa a katera ve kje bi imeli kake lepe jutranke za tamale?
  • 0

#1246 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 26 November 2018 - 09:33 AM

Otroka bosta dobila družabno igro od mojih; jaz sem jima kupila za ustvarjat (sine dobi maketo vojaške ladje, gospodična vazo, ki jo bo sama pobarvala).

Brat dobi rakijo in kakšne začimbe iz 1001 dar.

Za starša še ne vem, saj ima mami takoj januarja 70 let.

Za D bi se najraje potuhnila, saj pojma nimam. Verjetno dobi kakšno sladkarijo.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1247 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 26 November 2018 - 10:00 AM

Mi smo ravno to soboto žrebali za secret santa in sem že drugo leto zapored dobila tasta ki sem si ga najmanj želela :P  Že lani sem ukradla D idejo ki mi jo je prej povedal, letos razmišljam da bi mu kupila letno naročnino za Delo (moram še preverit če se to da, predvidevam da ne bo problem), ker je nor na te časopise

Za ostale pa še pojma nimam, za BF pomojem kakšne štumfke iz Calzedonije ki je zadnjič jamrala da jih nič nima, za brata najbrž knjigo, mami kakšna kozmetika... to se enkrat spravim v šoping in potem kar nekako pridejo ideje. Pa za nečaka nimam pojma kaj bi letos, ker mu itak vsi kupujejo te Lego kocke in jih ima že za odvoz, lani sva mu kupila eno družabno igro letos pa se mi niti sanja ne kaj bi :confused:

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1248 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 26 November 2018 - 10:04 AM

Sem na hitro zračunala, da bi to prišlo več 100€ :o

Evo, sem preverila zate, ker me je res zanimalo :P 370 ali 300 brez sobotnega. 

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1249 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 26 November 2018 - 10:29 AM

Bah, jaz imam kmalu se rojstni dan in se zase nimam nekih idej, kaj sele za druge :D Mami me je tako dolgo sprasevala, da sem ji rekla za kaksne simpaticne nogavice in spodnje majice (eno v kozni barvi, eno v crni), to je pa tudi to. Pricakujem paket enkrat te dni in me prav firbec matra, kaksne vse je nasla. 

Razmisljam, da bi edino mami vzela komplet kuhinjskih loncev za indukcijo, ker ji je vedno skoda zase zapravljat, medtem ko ji za ostale nikoli ni skoda dat. Pa enkrat si bo res morala omislit novo kuhinjo, ki si jo ze tako dolgo zeli. Bi res rada to naredila zanjo enkrat, ker vem, da bi ji ogromno pomenilo (pa konec konca vsi bliznji profitirajo od tega, ker zelo rada kuha in pece).

Ostali pa ze tako imajo vse, kar si jim je srce zazelelo tekom leta - sva razmisljala, da se bo mogoce s prazniki poklopila oznanitev nosecnosti, ampak menstrualni krci kricijo ne, tako da mogoce drugo leto :P. Drugace bova pa nadgradila Netflix racun, da ga bodo lahko vsi koristili, pa par zanimivih e-knjig bom zbrala na kup za tasta, ki je bolj svetovljan. Za tasco pa res ne vem, ker imava cisto razlicen okus, bom najbrz fantu prepustila to dilemo. Pa piskote bova spekla. 

• 1
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1250 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 November 2018 - 10:36 AM

Jaz staršema že med letom kaj dražjega kupim, kar potrebujeta, tako da familija ne dobi nič.  Sem že povedala, da mi lahko onadva podarita bon za 10€ za Supernovo za RD, več ne rabim.  Z bratom se ne obdarujeva.  En del mojega darila za B.-jevo tamalo je že odkrila, ker on ne zna skrivat :D, za fanta bo on kupil, ker jaz pojma nimam. Kupila sem ji Hurraw! balzam za ustnice in gel za tuširanje, en ful kul zvezek s samorogom na platnici in kuglo za kopanje, verjetno dobi še kapo.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1251 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 26 November 2018 - 11:35 AM

Sestra in njen mož za vikend oba praznujeta 40 let (sta 2 meseca narazen) pa nimam pojma, kaj bi jima s fantom podarila. Materialno imata vsega dovolj in dosti specifičen okus, tako da ne bi kakih personaliziranih lončkov itd. Imata pa še hčerki - 10 in 8 let, tako da morda kak bon za doživetje cele družine, ali pa samo zanju. Kakšne ideje?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1252 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 26 November 2018 - 11:58 AM

moj predlog je doživetje samo za njiju (terme, savne, vikend paket ...) zraven pa "kupon" za čuvanje otrok čez vikend, da bosta lahko uživala :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1253 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 26 November 2018 - 01:36 PM

Oh jaaa, se strinjam! Jaz tudi iščem nekaj za naju zdej decembra, ko bo K prespala pri sestri v LJ, midva bi se šla pa mal romantiko, haha :whistling:  :D 

Poglej na megabonu, nekaj sem na hitro videla za Kempinski hotel v Portorožu...

• 0

#1254 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 26 November 2018 - 02:05 PM

Matilda, ce se prav spomnim je tvoja sestra z druzino zivela v tujini. Ce je se vedno tako, potem previdno pri nakupu bonov za dozivetja v Sloveniji. Ko imas na voljo omejen cas, jih je vcasih tezko izkoristit. Midva sva mogla eno leto predat bone za kopanje v termah naprej tasci in tastu, ker se nama ni izslo, da bi jih koristila.

Pa ce nisi 100% preprican, da oseba hodi v terme/savne, je to lahko ful zgreseno darilo. Moje mami recimo ne spravis v toplice.
  • 0

#1255 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 26 November 2018 - 02:22 PM

Druga sestra :D Hvala.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1256 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 26 November 2018 - 03:31 PM

A, nisem vedla, da imas dve sestri. No, pol pa tak kul. 😀
  • 0

#1257 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 26 November 2018 - 07:51 PM

Joj jaz pa spet ne vem kaj kupit tastu za rojstni dan. Fant itak nič ne ve, jaz pa se na trepalnice postavljam, ker je brez hobijev, gleda sam TV, čez 14 dni bo šel v penzijo, s športi se ne ukvarja. Sem mu hotela kupit knjigo o sudoku, pa v Mladinski knjigi niso imeli nič. Edino kaj še je, da rad je in spije kako dobro vino, sam flaša vina mi je premalo. Lani smo mu cel pršut kupili, več pa glede hrane tudi nimam ideje. Je pa bolj kot ne zapečkar, nikamor noče it tako da tudi kakšne večerje, izleti itd odpadejo. 

• 0

#1258 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 26 November 2018 - 09:11 PM

Mogoče kakšna knjiga? Bralna lučka? Na pamet mi pade še kakšno udobno oblačilo, mogoče kakšna boljša trenirka, pulover? Odeja za na kavč? :-)
Veš, kaj imata moja starša ful rada pozimi, tak fajn mehek in udoben brezrokavnik, lahko je bombažen ali iz flisa, nonstop ga imata gor!
  • 0

#1259 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 26 November 2018 - 09:21 PM

Gleda filme in nadaljevanke? Ce ja, potem morda boni za Netflix?
  • 0

#1260 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 27 November 2018 - 11:39 AM

Jaz imam isti problem za darilo za secret santa za tasta, šla sem gledat letno naročilo za Delo pa me je vrglo na rit kakšna je cena tako, da to odpade in sem spet na nuli... Enako nikamor ne gre, pred časom je edino dobil veselje za kolesarjenje pa smo potem takoj vsi navalili in mu kupili vse kar je možno za kolesarjenje :P

Najrajši je doma, na kavču, da seka drva in kuri peč, tako da jeeeej :wallbash:

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users