Moz dobi sina, dost ma.

Posted 25 November 2018 - 09:50 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2018 - 10:30 PM
Posted 25 November 2018 - 11:11 PM
Hahaha, zakon! : )))Moz dobi sina, dost ma.
Posted 26 November 2018 - 08:32 AM
Sestra dobi neke lučke, ki si jih je zaželela pa vrjetno še komplet gat, mama olje za nohte in kakšno malenkost, za očeta in fanta pa pe ne vem.
Posted 26 November 2018 - 09:01 AM
Posted 26 November 2018 - 09:33 AM
Otroka bosta dobila družabno igro od mojih; jaz sem jima kupila za ustvarjat (sine dobi maketo vojaške ladje, gospodična vazo, ki jo bo sama pobarvala).
Brat dobi rakijo in kakšne začimbe iz 1001 dar.
Za starša še ne vem, saj ima mami takoj januarja 70 let.
Za D bi se najraje potuhnila, saj pojma nimam. Verjetno dobi kakšno sladkarijo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 November 2018 - 10:00 AM
Mi smo ravno to soboto žrebali za secret santa in sem že drugo leto zapored dobila tasta ki sem si ga najmanj želela Že lani sem ukradla D idejo ki mi jo je prej povedal, letos razmišljam da bi mu kupila letno naročnino za Delo (moram še preverit če se to da, predvidevam da ne bo problem), ker je nor na te časopise
Za ostale pa še pojma nimam, za BF pomojem kakšne štumfke iz Calzedonije ki je zadnjič jamrala da jih nič nima, za brata najbrž knjigo, mami kakšna kozmetika... to se enkrat spravim v šoping in potem kar nekako pridejo ideje. Pa za nečaka nimam pojma kaj bi letos, ker mu itak vsi kupujejo te Lego kocke in jih ima že za odvoz, lani sva mu kupila eno družabno igro letos pa se mi niti sanja ne kaj bi
Posted 26 November 2018 - 10:04 AM
Sem na hitro zračunala, da bi to prišlo več 100€
Evo, sem preverila zate, ker me je res zanimalo 370 ali 300 brez sobotnega.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 November 2018 - 10:29 AM
Bah, jaz imam kmalu se rojstni dan in se zase nimam nekih idej, kaj sele za druge Mami me je tako dolgo sprasevala, da sem ji rekla za kaksne simpaticne nogavice in spodnje majice (eno v kozni barvi, eno v crni), to je pa tudi to. Pricakujem paket enkrat te dni in me prav firbec matra, kaksne vse je nasla.
Razmisljam, da bi edino mami vzela komplet kuhinjskih loncev za indukcijo, ker ji je vedno skoda zase zapravljat, medtem ko ji za ostale nikoli ni skoda dat. Pa enkrat si bo res morala omislit novo kuhinjo, ki si jo ze tako dolgo zeli. Bi res rada to naredila zanjo enkrat, ker vem, da bi ji ogromno pomenilo (pa konec konca vsi bliznji profitirajo od tega, ker zelo rada kuha in pece).
Ostali pa ze tako imajo vse, kar si jim je srce zazelelo tekom leta - sva razmisljala, da se bo mogoce s prazniki poklopila oznanitev nosecnosti, ampak menstrualni krci kricijo ne, tako da mogoce drugo leto . Drugace bova pa nadgradila Netflix racun, da ga bodo lahko vsi koristili, pa par zanimivih e-knjig bom zbrala na kup za tasta, ki je bolj svetovljan. Za tasco pa res ne vem, ker imava cisto razlicen okus, bom najbrz fantu prepustila to dilemo. Pa piskote bova spekla.
Posted 26 November 2018 - 10:36 AM
Jaz staršema že med letom kaj dražjega kupim, kar potrebujeta, tako da familija ne dobi nič. Sem že povedala, da mi lahko onadva podarita bon za 10€ za Supernovo za RD, več ne rabim. Z bratom se ne obdarujeva. En del mojega darila za B.-jevo tamalo je že odkrila, ker on ne zna skrivat , za fanta bo on kupil, ker jaz pojma nimam. Kupila sem ji Hurraw! balzam za ustnice in gel za tuširanje, en ful kul zvezek s samorogom na platnici in kuglo za kopanje, verjetno dobi še kapo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 November 2018 - 11:35 AM
Sestra in njen mož za vikend oba praznujeta 40 let (sta 2 meseca narazen) pa nimam pojma, kaj bi jima s fantom podarila. Materialno imata vsega dovolj in dosti specifičen okus, tako da ne bi kakih personaliziranih lončkov itd. Imata pa še hčerki - 10 in 8 let, tako da morda kak bon za doživetje cele družine, ali pa samo zanju. Kakšne ideje?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 November 2018 - 11:58 AM
moj predlog je doživetje samo za njiju (terme, savne, vikend paket ...) zraven pa "kupon" za čuvanje otrok čez vikend, da bosta lahko uživala
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 November 2018 - 01:36 PM
Oh jaaa, se strinjam! Jaz tudi iščem nekaj za naju zdej decembra, ko bo K prespala pri sestri v LJ, midva bi se šla pa mal romantiko, haha
Poglej na megabonu, nekaj sem na hitro videla za Kempinski hotel v Portorožu...
Posted 26 November 2018 - 02:05 PM
Posted 26 November 2018 - 02:22 PM
Druga sestra Hvala.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 November 2018 - 03:31 PM
Posted 26 November 2018 - 07:51 PM
Joj jaz pa spet ne vem kaj kupit tastu za rojstni dan. Fant itak nič ne ve, jaz pa se na trepalnice postavljam, ker je brez hobijev, gleda sam TV, čez 14 dni bo šel v penzijo, s športi se ne ukvarja. Sem mu hotela kupit knjigo o sudoku, pa v Mladinski knjigi niso imeli nič. Edino kaj še je, da rad je in spije kako dobro vino, sam flaša vina mi je premalo. Lani smo mu cel pršut kupili, več pa glede hrane tudi nimam ideje. Je pa bolj kot ne zapečkar, nikamor noče it tako da tudi kakšne večerje, izleti itd odpadejo.
Posted 26 November 2018 - 09:11 PM
Posted 26 November 2018 - 09:21 PM
Posted 27 November 2018 - 11:39 AM
Jaz imam isti problem za darilo za secret santa za tasta, šla sem gledat letno naročilo za Delo pa me je vrglo na rit kakšna je cena tako, da to odpade in sem spet na nuli... Enako nikamor ne gre, pred časom je edino dobil veselje za kolesarjenje pa smo potem takoj vsi navalili in mu kupili vse kar je možno za kolesarjenje
Najrajši je doma, na kavču, da seka drva in kuri peč, tako da jeeeej
0 members, 0 guests, 0 anonymous users