Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1241 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 16 June 2008 - 04:40 PM

Hvala smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1242 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 16 June 2008 - 04:40 PM

Še katera cene ve? hmm.gif

Hevea, če ne pa ti lepo prosim, vprašaj še za Hidrator, koliko stane.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1243 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 16 June 2008 - 07:36 PM

Haha Dilema, sej vem, sam sej jih ne ravnam neki na hard, samo zravnam frfru in potem enkrat potegnem z ravnalcem čist na hitro čez cele lase da se tko mal lepo oblikujejo no nevem haha. Sej pravim da se odvajam in da ne delam več tega tok, sploh pa ne vsak dan. Sem pa glihkar kupla te Joico stvari, samo nisem vzela šampona za poškodovane, je rekla da bi mi ful hitro lase zmastil pa se mi potem ni dal pregovarjat haha laugh.gif

Mam zdei Daily Care Balancing Shampoo for normal hair(bom lepla sestavine v ustrezno temo pol), ta šampon stane 11.10 €, potem regenerator stane 23€ in rekonstruktor 27,16€ smile.gif uglavnem z mami sva skor bankrotirale zato laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1244 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 16 June 2008 - 07:41 PM

Ulala, 60€ verymad.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1245 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 June 2008 - 07:42 PM

Forumašica je kupila zame rekonstruktor 14 dni nazaj in je bil 22€. Čudno, da so take razlike v ceni. Drugače pa jaz imam Daily Care Treatment Shampoo, vsebuje olja in naredi noro mehke lase, sem bla zihr da mi bo mastil lasišče (mam ful hitro mastne), pa mi ne - niti malo, sem bla zelo pozitivno presenečena. Upam, da bo tudi tebi tvoj ustrezal.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1246 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 16 June 2008 - 07:44 PM

Misteriozno! Dilema, lahko morda namigneš kdo ti je kupu rekonstruktor oz. še rajši kje? Jst bi čimbolj poceni skozi prišla...
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1247 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 June 2008 - 07:53 PM

Hevea, pojdi pogledat v najbližji salon, sej ni nujno, da kar kupiš. Lahko tudi pokličeš in vprašaš za cene, to se mi zdi sploh najbolj pametna poteza, pa še pot si prišparaš. Če te bo še kej zanimalo, mi piši na ZS, ni mi zdej tle pisat kdo mi je pošiljal, da se ne bo potem nanjo zgrnil kak oblak prošenj, hehe. wink.gif Aja, kupila mi je v temle salonu:

Tjaša DRAŠLER s.p.
Cesta na Brdo 43
Ljubljana
tel: +386 41 758576
mail: frizerstvo@tjasa.si
web: www.tjasa.si
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1248 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 16 June 2008 - 07:54 PM

Ok, hvala.
  • 0

#1249 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 16 June 2008 - 07:57 PM

Sam tok, jaz sem kupla v Lj., v BTCju v hali A prav v Joico salonu.
  • 0

After all this time?

Always.

#1250 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 16 June 2008 - 08:10 PM

A to obstaja?? Samo je pa čudno, da je glih tam dražje hmm.gif Hvala za informacijo!
  • 0

#1251 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 16 June 2008 - 08:16 PM

Ja, je prav Joico frizerski salon, tam aveš kje je Champion v hali A? No, direkt nasproti. Ampak tut men pa ni jasno zakaj bi blo tam dražje hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1252 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 17 June 2008 - 11:14 AM

Meni Joicov K-PAK šampon prav nič ne zmasti las - itak pa moje lasišče skoraj ne proizvaja maščobe - ta šampon jim podari lep lesk, mehkobo in gladkost in lasje dejansko izgledajo zdravi ... Saj niso poceni te Joico stvari, ampak se splača ker jih imaš dolgo in ker dejansko veliko nardijo za lase - bolje da kupiš enkrat malo dražje kot pa da kupiš več povprečnih stvari od katerih nobena nima pravega haska.
  • 0

#1253 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 17 June 2008 - 11:25 AM

Js sm ga kupla tud v Lj prejšni teden in je bil tud sam 21,5 al 22 evrov!
  • 0
Why so serious?

#1254 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 17 June 2008 - 11:30 AM

Kje, kje si ga kupla biggrin.gif
  • 0

#1255 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 17 June 2008 - 12:13 PM

N frizerski salon
Dunajska 119
01/56 82 588

Pa poklič če ga majo da ne hodiš brezveze, ker gre ful hitro biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#1256 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 17 June 2008 - 05:13 PM

Hvala ti ful!
  • 0

#1257 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 June 2008 - 10:54 AM

QUOTE(Nincha @ 16. 6. 2008 - 20:36) View Post

Haha Dilema, sej vem, sam sej jih ne ravnam neki na hard, samo zravnam frfru in potem enkrat potegnem z ravnalcem čist na hitro čez cele lase da se tko mal lepo oblikujejo no nevem haha. Sej pravim da se odvajam in da ne delam več tega tok, sploh pa ne vsak dan. Sem pa glihkar kupla te Joico stvari, samo nisem vzela šampona za poškodovane, je rekla da bi mi ful hitro lase zmastil pa se mi potem ni dal pregovarjat haha laugh.gif

Mam zdei Daily Care Balancing Shampoo for normal hair(bom lepla sestavine v ustrezno temo pol), ta šampon stane 11.10 €, potem regenerator stane 23€ in rekonstruktor 27,16€ smile.gif uglavnem z mami sva skor bankrotirale zato laugh.gif

27,16? blink.gif blink.gif A ni po vseh salonih enako?
Moj je bil tam nekje 22..21,70€
  • 0

#1258 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 June 2008 - 11:35 AM

reddish ancha, kaj ti si že kdaj prilepila slike svojih las? Me ful zanima kake imaš smile.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1259 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 June 2008 - 01:17 PM

Mene tudi ful zanima, kakšni so. oops.gif
  • 0

#1260 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 18 June 2008 - 01:23 PM

Mene tudi smile.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users