Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#1241 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 March 2009 - 02:40 PM

Kolko pa pride tale Too Faced maskara?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1242 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 March 2009 - 02:56 PM

Točne cene se ne spomni, bo verjetno znala Goddes povedat. V grobem pa mislim, da je okoli 15€. Glede na učinek se mi zdi ugodna ...

Goddess, bi lahko ti Dior Iconic primerjala s Hypnose, ali pa mogoče z EFC? Me res zanima, kako se obnese, nisem še nobene ocene prebrala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1243 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 March 2009 - 02:57 PM

Stane 13,60€ (brez poštnine)

Meni je Iconic po efektu zelo podobna Hypnose, samo bolj podaljša, glede volumna se pa obnese skoraj identično, morda ga da malenkost manj. Fora je v tem da jaz krtačko od Iconic malo ''zavrtim'' med nanosom in s tem pridobim ogromno volumna. Je definitivno moja najljubša ever. EFC pa nisem mela.
  • 0

#1244 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 March 2009 - 03:18 PM

Kako zavrtiš? hmm.gif
Mene je malo razočarala. Hočem Maximeyes nazaj sad.gif
  • 0

#1245 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 March 2009 - 03:25 PM

Malo jo zavrtim okrog svoje osi (Lol al ne znam drugače povedat biggrin.gif ).
  • 0

#1246 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 March 2009 - 03:30 PM

Štekam. Ma meni tale Iconic ni neki waaau, predraga za učinek, ki ga naredi.
Tale Too faced me ful mika. A jo ima še katera?
  • 0

#1247 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 11 March 2009 - 10:11 PM

Jaz počasi ugotavljam, da mi ni tako pomembno, katero maskaro imam, temveč tehnika nanosa. Trenutno se kar s tremi namažem za najboljši učinek, lol laugh.gif .

Mi je ful dobro gledati, kako najprej nanašam eno novejšo maskaro, ki odda barvo na trepalnice, učinka ni skoraj nobenega, potem pa s staro krtačko ene druge vse tako razčešem, da nastane uiber volumna in da še trepalnice precej priviham cool.gif . Saj, nimam potem ogromnih pahljač, ampak če primerjam z nenamazanimi, pa je skoraj mali čudež, kakšne nastanejo. smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1248 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 14 March 2009 - 09:50 PM

Jaz pa moram povedat, da mi je nova Make Up Factory Premium Mascara nadfantastična, v vseh pogledih prekosi celo Chanelovi Exceptionnel in Inimitable. cool.gif Za foro sem jo kupila, ko je par tednov nazaj prišla ven, in sem prav šokirana, da je tok dobra. Pa še cena je super - okoli 15€.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1249 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 March 2009 - 09:57 PM

A maš kakšno slikco? Jaz je nikjer na netu ne najdem, še na njihovi spletni strani je ni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1250 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 14 March 2009 - 10:02 PM

Jaz je tut nikjer ne najdem. huh.gif Bom slikala.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1251 Bootylicious

Bootylicious

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 144 posts

Posted 15 March 2009 - 09:56 AM

Jaz sem si kupila false lash effect od MF in je bolj tako. Ni glih slaba pa tudi ne ful dobra. Pač povprečna. Za porabit bo.
Najbrž bo naslednji nakup ta, ki jo je kupila Jinadaze. Sem pred časom imela MUF All in one in mi je bila do sedaj od vseh sprobanih maskar najboljša. Če pa je še ta Premium boljša potem pa itak zmaga thumbup.gif
  • 0

#1252 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 March 2009 - 10:38 AM

Jaz poročam za mojo Diorshow da se je začela grudičit že po enem mescu, pa sem jo pač refreshala s tonikom, sicer je zdaj spet malce suha, samo jo bom še kar osveževala malo, ker mislim da vsebine ima pa še kar.

Se pa res ekspresno hitro suši, že ob nakupu ni bila tisto ful ful mokra, ampak lih prava za uporabo (je pa res da izrecno ne maram mokrih maskar).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 15 March 2009 - 10:43 AM

Meni pa False Lash effect zelo odgovarja. Je pa tudi res, da jaz od maskar nikoli nisem prav hudih stvari pričakovala. smile.gif
  • 0

#1254 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 15 March 2009 - 11:37 AM

QUOTE(crna @ 15. 3. 2009 - 10:38) View Post

Jaz poročam za mojo Diorshow da se je začela grudičit že po enem mescu, pa sem jo pač refreshala s tonikom, sicer je zdaj spet malce suha, samo jo bom še kar osveževala malo, ker mislim da vsebine ima pa še kar.

Se pa res ekspresno hitro suši, že ob nakupu ni bila tisto ful ful mokra, ampak lih prava za uporabo (je pa res da izrecno ne maram mokrih maskar).

Jaz jo imam ziher že nekje 4 mesece pa se mi ne suši prav nič hmm.gif
Meni je fajn da je ravno take prave gostote.Pa nič ni spremenila vonja in nič.Fantastična je thumbup.gif
  • 0

#1255 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 March 2009 - 01:03 PM

Meni se po 4ih mesecih posuši vsaka maskara. Očitno se vi pač mažete z zelo suhimi maskarami, mene pa to pač moti.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1256 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 15 March 2009 - 01:09 PM

meni nobena ne zdrži 4 mesce.
  • 0

#1257 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 15 March 2009 - 01:14 PM

QUOTE(crna @ 15. 3. 2009 - 13:03) View Post

Meni se po 4ih mesecih posuši vsaka maskara. Očitno se vi pač mažete z zelo suhimi maskarami, mene pa to pač moti.

Ne maram premokrih, niti presuhih maskar, nekaj srednjega, kot je Diorjeva Diorshow mi je perfektno, da opažam da se mi maskara suši pa tako, da se delajo svaljki in grudice.V tem primerju jo zavržem.
  • 0

#1258 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 15 March 2009 - 01:42 PM

Če se ti maskara suši jo malo z tonikom zaliješ in je spet ok
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1259 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 March 2009 - 07:26 PM

NR, se strinjam, ampak meni se najkasneje po ene dveh mescih VSE maskare začnejo grudičit. Mogoče tudi zato ker res debeleje mažem, pa se hitreje pozna. Samo mi hre pa na K ko začnejo potem mrvice odpadat.
Pa vseeno maskare ne zavržem še takoj, ampak jo malo osvežim, potem pa vidim kako dolgo drži, ene so spet fuč po kakih dveh tednih, ene pa zdržijo dlje. Samo povečini kar ne trajajo kaj bistveno dlje od treh meseceh, mogoče štirih.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1260 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 April 2009 - 08:34 AM

Babe, jaz sem včeraj v dm-u videla S-he vijolično maskaro.
Barva je bila kar konkretna(ne živa ampak v primerjavi z Avonofo Superfull Fall plum je bila bolj močna),
nisem je kupila ker mite she zadeve nekako n potegnejo(razen lakov seveda smile.gif )..
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users