Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#1241 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 28 October 2009 - 05:16 PM

Ja, ta. Za Müller nisem čisto prepričana, ker sem jo jaz do sedaj še zmeraj kupila v Dm-u.
  • 0

#1242 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2009 - 05:28 PM

Jinadaze,
kaj pa to? Jaz jo imam in je precej vredu (bom v kratkem napisala oceno), ima pa jo tudi DiLeMa.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1243 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 28 October 2009 - 05:45 PM

To sem že mislila probat, ampak sem predvidevala, da je bolj proti mozoljem, ne toliko za vlaženje. Bom vzela eno od teh, hvala obema! smile.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1244 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 October 2009 - 10:05 PM

Jaz jo tut mam in jo bom po enem tednu uporabe vrgla v koš.
Meni salicilna pač ne ustreza, pa če se na tripalnice postavim.
  • 0
Viens, reste ici!

#1245 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2009 - 11:53 PM

Meni se koža ni nič spremenila - mislim, tiste nevidne bunkice, ki me nervirajo, so še vedno. -)
Ana, a tebi je povzročala kakšne nevšečnosti? Meni je sicer kar dobra, ampak mi je Clinique DDMG boljši + je precej kvalitetnejši.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1246 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 October 2009 - 11:59 PM

Jaz sem imela pred kakim letom in pol Neutrogeno (maska in gel za umivanje obraza). Tista stvar vsebuje precej salicilne in po približno mescu dni uporabe sem dobila grozne mozolje .. mela sem kakih 5 mozoljev po čelu in tega res nisem navajena. Ko sem nehala uporabljat, se je stanje normaliziralo.
Zdaj pa sem misla nič, bom poskusla. Sicer nisem dobila toliko mozoljev, se mi je pa koža konkretno zapacala in mam zdaj trenutno malo več kot samo tiste bunkice. Salicilna pač ni za mene.
Si bom nabavila LUSH Love Lettuce, da mi potegne svinjarijo iz por!
  • 0
Viens, reste ici!

#1247 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 October 2009 - 12:01 AM

A naj ne bi SK glih preprečevala nastanek mozoljev? :s
  • 0

#1248 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 October 2009 - 12:33 AM

Ja! Ampak očitno pri meni ne.
Enako kot mi Titanium Dioxide ne maši por. Kaj jaz vem .. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1249 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 November 2009 - 07:59 PM

eno vprašanje. Sicer ni zame, ampak ena kolegica me je vprašala, jaz pa ji nisem znala odgovoriti.

vprašala me je ce ji priporocim kako dobro kremo za suho kozo (ne dosti suho) s prvimi gubicami. Predvsem slednje, baje je pomembno tongue.gif Uglavnem kaj sestavinsko dobrega, cena je absolutno nepomembna, ozrima celo zaželjen višji rang, baje.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1250 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 November 2009 - 08:44 PM

Jaz sem pa končno dobila Clinique DDMG! woot.gif Mislim, da mi bo dobro služil. cool.gif
  • 0

#1251 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 06 November 2009 - 10:59 PM

QUOTE(Sarah @ 6. 11. 2009 - 19:59) View Post
eno vprašanje. Sicer ni zame, ampak ena kolegica me je vprašala, jaz pa ji nisem znala odgovoriti.

vprašala me je ce ji priporocim kako dobro kremo za suho kozo (ne dosti suho) s prvimi gubicami. Predvsem slednje, baje je pomembno tongue.gif Uglavnem kaj sestavinsko dobrega, cena je absolutno nepomembna, ozrima celo zaželjen višji rang, baje.

Mami se zdi, da ima po kremi od Melvite ful zglajeno kožo, manj gub (no, ona jih itak še nima, če se mene vpraša ermm.gif ). Je pa iz linije Naturalift (ima dnevno, nočno in serum, vsaka je ok. 35€).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1252 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 November 2009 - 10:40 AM

Alverde pasijonka, ampak ta ji bo verjetno prepoceni.
Sicer pa Clinique SD.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1253 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 November 2009 - 11:15 AM

Se mi je zdelo, ja clinique je pač klasika, sem ji hotela ze takoj to priporocit. hmm ona me je neki o la praire spraševala, a je v redu sestavinsko? Pustimo ceno ob strani, njej ni pomembna smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1254 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 November 2009 - 11:23 AM

ja La Praire je huda, res nor filing, gre nej si po vzorček, ji magari dajo v lonček.
al pa Kanebo, ma pa v vseh proizvodih notr svilo, maš res lepo kožo pol. pa mal cenej je od zgornje.
Drgač pa za 1.znake staranja dost kupujejo Clarins Multi-Active, pa majo eno prov za suho kožo
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1255 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 December 2009 - 08:34 AM

Jaz bi rabila še danes odgovor...Katera je obarvana krema, ki je vlažilna(ne hranilna), ni K., sestavinsko pač čimboljša in pa, da stane nekje do 15€ pa da se jo da kupiti tukaj ali preko slovenskih internetnih trgovin.

Hvala biggrin.gif
  • 0

#1256 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 December 2009 - 09:55 AM

Alverde.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1257 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 December 2009 - 09:57 AM

Hvala,
A je ful temna?
(pri pudrih drugače uporabljam najvestklejše odtenke)
  • 0

#1258 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 December 2009 - 10:01 AM

Na izgled je precej temna, ampak se potem tako razmaže na obrazu, da ni vidna. Jaz imam sicer tudi precej svetlo polt, ne pa najsvetlejše.
  • 0

#1259 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 December 2009 - 10:37 AM

Meni je bla pretemna. Je pa dobra.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1260 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 29 December 2009 - 05:38 PM

JoooJ! Punce potrebujem vašo pomoč. Enostavno ne najdem kreme, ki bi mi odgovarjala. Trenutno uporabljam kremo od Garnier Total Fresh, vendar ugotavljam da mi ta kremica ne odgovarja preveč... Po njej dobivam majhne mozoljčke in še to, imam mešano kožo in mi na licih kožo zateguje ( groooza !! ). Še nikoli nisem imela takšne kože kot jo imam zdaj, prosim pomagajte ! Kakšne izkušnje imate ve s tole kremico? Katero kremico naj uporabljam, ki je primerna za občutljivo kožo nagnjeno k nečistočam? Hmm.. stanje kože bi čim hitreje rada spravila v red, ker še trenutno ni v takem groznem stanju in nočem da se stanje stopnjuje, pomagajte.
  • 0
Life is beautiful. You only have to make it beautiful ***

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users