Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#1241 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 April 2012 - 08:55 AM

A to je tista, ki je na nekaj navlečena? :D Sem nekaj ujela na FOXu.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1242 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 April 2012 - 09:08 AM

čez vikend sem gledala 1. del Touch-zelo všeč. Me malo spominja na Flasforward, ki so ga ukinili.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1243 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 10 April 2012 - 09:09 AM

a 2. del je že zunaj...ali ga še vedno čakamo? mene je 1. del ful navdušil
  • 0

#1244 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 10 April 2012 - 09:10 AM

Ja, v bistvu ima družino, ampak v službi tega nihče ne ve (tam ima enga lekarnarja za boy toy-a). Kar se pa tiče tablet (pridobivanja in skrivanja :D), je pa blazno iznajdljiva :D Meni je zanimivo, kako fura dve čisto različni, ločeni življenji, pa deluje 'in control'.

AP, ti si blazno zadaj, saj 2. del sem ti že jaz link lepila pred časom. Zdaj je že vsaj 3. zunaj!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1245 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 10 April 2012 - 09:12 AM

ej I got stuff to do! :P
  • 0

#1246 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 10 April 2012 - 09:13 AM

Vem, ampak to ne opravičuje dejstva, da ne bereš mojih sporočil :P.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1247 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 10 April 2012 - 09:16 AM

berem že...samo registriram jih ne :P
  • 0

#1248 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 April 2012 - 09:18 AM

AP, jaz sem dol potegnila še 3 dele, nisem pa še nič gledala.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1249 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 April 2012 - 10:22 AM

Magic City
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1250 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 16 April 2012 - 08:20 PM

Po novem gledam tudi Touch :) Love it.

mega je
  • 0

#1251 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 17 April 2012 - 07:02 AM

Jaz sem pogledala 4. del Touch-ponavlja se.
  • 0

#1252 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 April 2012 - 09:51 AM

Kako so tečni letos s temi napovedmi, še posebej CW. Serije so pri koncu ali pa so se že končale, pa se za večino še zdaj ne ve, ali jih bodo prekinili ali nadaljevali. Ponavadi so uradno potrdili/skenslali že nekje pri začetku, najkasneje sredini sezone.
  • 0

#1253 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 03 May 2012 - 07:11 AM

Tale miniserija je odlična, vsaj zaenkrat. Sem pogledala dva dela. Mildred Pierce
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1254 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 May 2012 - 10:52 AM

Jaz si bom še enkrat ogledala dve kultni mini - seriji, ki se jih boste nekatere verjetno spomnile :D

Jaz sem pogledala oboje, ko sem bla pomojem še enih 10 let stara? In sta mi ble ZELO všeč :)

Return to Eden

Posted Image

The thorn birds

Posted Image
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1255 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24559 posts

Posted 07 May 2012 - 07:41 AM

ooo hudo.
The Thorn Birds sem začela gledat pred parimi meseci, prišla do polovice, potem pa nekako pozabila na vse skupaj.
Dobro, da si me spomnila!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1256 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 May 2012 - 03:25 PM

Jaz mam ful rada odvetniške serije. :lol: Shark pa Boston Legal zmagata. A je zdaj kaj podobnega na vidiku? Ne spremljam ravno pa ne vem. Fairly Legal mogoče? Dobra mi je bila še ena serija, ki se je začela na POP TV, ne vem če še traja sploh, igrala je pa Katherine iz Gospodinj, mrliško oglednico. :D Samo sem lih en del pogledala.
Aha, Body of Proof se imenuje.
  • 0

#1257 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 May 2012 - 03:37 PM

Suits :)

Imam zloadano, nisem se pa še spravila zraven. Baje da je zakon.

Pozabila sem omenit, da sem si v Londonu kupila box set Only Fools and Horses. :w00t2:
  • 0

#1258 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 16 May 2012 - 04:55 PM

OMG Kinky, fovš, zelo.

Ej PJ, kok se Shark konča?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1259 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 May 2012 - 04:59 PM

Meni je Castle ful všeč. Kok je Stana Katič lepa. :wub:
  • 0

#1260 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 May 2012 - 05:02 PM

Ej PJ, kok se Shark konča?

Ne spomnem se. :lol: Res, to je bilo že ful dolg nazaj.

Meni je Castle ful všeč. Kok je Stana Katič lepa. :wub:

:yes:

Sem zdownloadala Suits prvo sezono. :)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users