Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#1241 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 02 February 2006 - 08:51 PM

Ja, pustim si samo črtico.
Nog si jst itak ne brijem, ker imam čist svetle in maloštevilčne dlake biggrin.gif
  • 0

#1242 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 03 February 2006 - 12:38 PM

- Avene Cleanance K
- Balea multivitamin maska
- Alverde piling marelica
- Gliss Kur Asia balzam s sojo
- Dikla kr. za nohte
  • 0

#1243 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 February 2006 - 12:40 PM

QUOTE(Chandra)

- Gliss Kur Asia balzam s sojo

Boš povedala kako se obnese ... balzam na šprico z lotusovim oljem je podn od podna ... grozen mi je!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1244 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 03 February 2006 - 01:14 PM

bom povedala ;)
  • 0

#1245 Haruka

Haruka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 189 posts

Posted 03 February 2006 - 01:37 PM

-muf lak za nohte
-max factor barvica za obrvi
-fructis maska za barvane lase
-garnier pure anti-blemish sos pen
  • 0
There's no turning back when you're chasing the wind...

#1246 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2006 - 02:15 PM

QUOTE(DiLeMa)
balzam na šprico z lotusovim oljem je podn od podna ... grozen mi je!

Res ni kaj ekstra, ja. Če si ga daš na vse lase (lasišče kajpak izpustiš), ti jih ful zmasti. Jaz si ga dam samo na konice. Pa ni baš nekega efekta.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1247 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 February 2006 - 02:18 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(DiLeMa)
balzam na šprico z lotusovim oljem je podn od podna ... grozen mi je!

Res ni kaj ekstra, ja. Če si ga daš na vse lase (lasišče kajpak izpustiš), ti jih ful zmasti. Jaz si ga dam samo na konice. Pa ni baš nekega efekta.

Ma ne to ... mene niti ne moti maščenje, ker s tem ful nimam problemov, ampak me je šokiralo to, da mi naredi abnormalno slamnate lase ... čisto suhe in skrepane. Sploh ne vem kako je to možno, ker gre za OLJE! blink.gif Uglavnem jaz imam po tem olju na glavi prave štrene, čist presušene in grozne ... sploh če ga dam na suhe lase je pa še večja katastrofa!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1248 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2006 - 02:24 PM

.
Aja, a da maš ti takšne probleme! Jaz mam probleme z zmastitvijo, kar je bolj logično, ker je olje. biggrin.gif No, jaz zadeve vsekakor ne bom več kupila, je itak bil bolj to nakup na horuk. biggrin.gif
Gliss Kur Express Repair Spulung je ful boljši - meni sicer na začetku ekstremno ni bil všeč, ampak zaj pa ne morem brez njega - sicer mi lase tudi rahlo zmasti in obteži (pa lahko bi bil bolj obstojen vonj), ampak si jih itak perem na dva dni, tak da ni pene. Sem že na drugi pakungi. Jaz mam tistega ta roza, s svilo. Kakšni so pa kaj ostali? Mislim, da sta še dva, ne? Oranžen in rumen?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1249 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 February 2006 - 02:37 PM

So trije, ja ... eden je s svilo, eden za poškodovane in eden za barvane lase. Jst sm mela že vse tri in ne opazim razlike sploh. Vsi trije meni FUL lepo dišijo, mogoče da ta s svilo najbolj, no. Trenutno imam že eno 5. pakungo ker ga že res zelo dolgo uporabljam in mi je stalnica ... kdaj vzamem tudi kaj drugega, ampak se vedno vračam k temu ker naredi res lepe laske. Imam pa trenutno tega za poškodovane lase, pa ga bo kmalu zmanjkalo in bom vzela tistega s svilo.
  • 0

#1250 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 February 2006 - 03:06 PM

- Nivea olje za tuširanje
- Alverde; jojoba
- Garnier ultra beauty, maska za lase z izvlečki breskve in orehovega olja
- Revlon Super Lustrous ,08
- zbarantala sm še od Lancoma Vinefit Levres, balzam za ustnice
- Palmolive, shower creme z eteričnim oljem kamilice in sandalovine
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1251 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 February 2006 - 04:14 PM

Zobotrebce (tiste plastične) od DMja.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1252 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 03 February 2006 - 04:17 PM

Eno miniaturno (15ml), a drago (1k) reč:
Afrodita serum koncentrat za glajenje las in zaščito pred vlago, sam zgleda, da se bo dobro obneslo
  • 0

#1253 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 03 February 2006 - 04:36 PM

Oriflame Saga
  • 0

#1254 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 February 2006 - 06:29 PM

balea gel za britje

(če bi kupovala palmolive, bi bil gel za tuširanje z olivnim mlekom že moj, tako pa ni ... )
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1255 joelle

joelle

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 03 February 2006 - 11:32 PM

Kupila na zalogo:

-maskaro lancome hypnose... najboljša ta hip!
-eyeliner collistar
-lancome aquafusion levres ..... zelo sadno, zelo dobro...
-balea krema za po britju .... diši po sladkem, malinah!

lp
  • 0

#1256 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 February 2006 - 11:50 PM

sam,dilema&jenna-tile 'naši' sprejčki,a ne-no,noben od teh ni rumen! sam oranžn pa rozasta sta-zdj ne vem al sta 2 oranžna al pa dva rozasta sam rumen ni pa noben(al je?)(kokr se men zdi,pa k jih uporabljam,se mi zdi tko,no)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1257 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 04 February 2006 - 11:02 AM

Kupila sm si balzam Blistex z eno jekleno kroglco biggrin.gif vanilija&karamela in sm ful zadovolna :love7:
  • 0

#1258 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2006 - 11:57 AM

QUOTE(rea)
sam,dilema&jenna-tile 'naši' sprejčki,a ne-no,noben od teh ni rumen! sam oranžn pa rozasta sta-zdj ne vem al sta 2 oranžna al pa dva rozasta sam rumen ni pa noben(al je?)(kokr se men zdi,pa k jih uporabljam,se mi zdi tko,no)

Ne, noben ni rumen ... to je Jenna nekaj zapalamudila. biggrin.gif Je pa ta s svilo roza, tisti za barvane in tisti za poškodovane pa sta oba oranžna.
  • 0

#1259 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 04 February 2006 - 12:27 PM

artistry krema za obraz za normalno do suho kozo
oriflame cupido gloss za ustnice v obliki obeska
oriflame copic za blusher
deo dusch das (al neki tazga)
dior svincnik za obrvi