Veganska in vegetarijanska prehrana
Posted 05 October 2012 - 02:20 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 October 2012 - 02:20 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 October 2012 - 02:21 PM

Lepinja od šiptara, noter pa čebula, paprika, paradižnik, pečen krompirček in pa giros (posebej popečen). B.o.ž.a.n.s.k.o. pride.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 October 2012 - 02:39 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 October 2012 - 10:25 AM

delala sem moj indijski krompir pa se mi je zdelo, da bo premalo vsega skup in sem čist na koncu v ponev vrgla še ta gyros in je blo noro dobro. N. sploh ni poštekal, da v jedi ni mesa.
krompir pa skuham, na olivnem olju prepražim česen&čebulo, vržem not krompir, obilno začinim (poper, čili, garam masala), dodam še olja in pustim, da se kuha. ne štopam, po občutku odstavim. božansko je. z dodatkom gyrosa je pa še malo bolj nasitno in full paše zraven. za predjed sem dala zelene olive in sir pa paradajz solato z začimbami in limonino lupinico, olivnim oljem in sokom limone. full enostavno pa full dobro.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 October 2012 - 08:06 AM
Aja, čemažev namaz mi je tako-tako, se bo treba navadit malo, mama je rekla, da je tako kot da bi zemljo
jedel, ha ha ... jaz sem pričakovala malo več okusnosti, nekoliko pust je.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 10 October 2012 - 10:23 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 10 October 2012 - 11:03 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 October 2012 - 11:16 AM
Sparov Veggie mi je ta v kozarčku precej slab (tudi drobnjakov namaz v kozarčku je ogaben!).
Tale je še nekako sprejemljiv:

Zelo dober mi je pa navadni iz Veggie humus trisa (druga dva okusa v trisu mi tudi nista najbolj všeč).

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 October 2012 - 11:20 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 October 2012 - 09:01 AM

Posted 12 October 2012 - 09:12 AM

Posted 12 October 2012 - 11:59 AM

Pa mi ni preveč všeč. Saj bi še nekako bil, ampak je precej pikanten in vsebuje bolj malo koščkov "mesa". Niti približno toliko, kot na sliki. Večina vsebine je tekočina, oz. omaka.
Posted 12 October 2012 - 08:36 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 October 2012 - 09:25 PM
Posted 14 October 2012 - 03:36 AM
pa bo morda dobro. Je pa precej okusna zelenjavna pita oz. štrudl, ampak spet nič kaj posebnega, bom večkrat naredila
domačo z več različne zelenjave, a je kot hiter prigrizek, ko se ti ne da kuhati, več kot sprejemljiv. Se mi zdi, da je vendarle
več stvari slabih / neokusnih kot obratno. Namazi so, kolikor berem in slišim, tudi bolj zanič vsi po vrsti (sprobala sem sicer
le čemaževega, ostalih ne nameravam kupovati), so pa eni izmed tistih, na katere sem nekako najbolj računala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 October 2012 - 07:12 AM
Posted 14 October 2012 - 09:37 AM
Posted 14 October 2012 - 09:42 AM
splesnijo. Nima smisla.
- giros (fantastičen, ampak v kombinaciji z zelenjavo, kakšno omako, ter kruhom; okus je res močnejši, ampak če si daš malo girosa in malo drugih sestavin, se vse lepo pomeša): 4+/5
- sojine klobasice (tudi dobre, jih bom še vzela; naredila sem si hot dog: kruh, klobasica ter gorčica ... odlično; ni nekega čudnega priokusa): 4+/5
- dimljen tofu (rahlo razočarana, ker ni dovolj dimljen, posledično tudi jota ni bila tako zelo dobra kor prvič, ko sem jo delala z drugim dimljenim tofujem): 3/5
- sejtan po provansalsko (nekaj srednjega): 3/5
- valjčki za žar (zelo okusno, zagotovo še kdaj na mojem jedilniku): 4+/5
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users