Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#1241 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 08 February 2007 - 02:55 PM

Jaz sem probala losjon. Vonj mi ni preveč všeč (seveda je to odvisno od okusa), koža pa je po nanosu lepo mehka, navlažena in se malo sveti.
Ful bolš iz te kolekcije je kopel za v vodo, ker voda rata res taka lepo mlečna.
  • 0

#1242 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 February 2007 - 02:59 PM

QUOTE(juhca @ 8. 2. 2007 - 14:46) View Post

Zanima me, ali je katera probala (iz kolekcije SPA) losion (riž in sake)?

Kakšen je vonj, oziroma koža po nanosu, losion je namreč dokaj drag, jaz bi ga pa takoooo imela....

Ja, jaz ga imam in mi je zelo všeč. Je nekoliko bolj tekoč, zato se zelo lepo razmazuje in hitro vpije. Je zelo fajn vlažilen in tudi nekoliko hranilen, vendar ni za zelo izsušeno kožo ... bi rekla, da je primeren za normalen do zmerno suh tip kože. Še posebaj ga priporočam za poleti, ker vsebuje ultra droben shimmer, tako da se koža po nanosu diskretno svetlika, ni zelo opazno, ampak ravno toliko, da bi na zagoreli koži verjetno izgledalo zelo lepo. Vonj je meni res razred zase, zelo poseben, nisem še vonjala česa podobnega - res je malce rižast, zelo težko opisljiv, meni se zdi tak morski vonj, ki me malce asociira na slano kožo, na katero naneseš olje za sončenje - tak specifičen, zelo prijeten vonj, malce sladkast, vendar daleč od osladnega. Cena je res precejšnja, sploh glede na ne preveč velikodušno količino (150 ml) ampak se ga zaradi mazljivosti porabi zelo malo, pa tudi sama ga nimam za redno uporabo, ampak za občasno dišeče razvajanje ... bom za poleti kupila še enega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1243 juhca

juhca

sramežljivec

• Člani
  • 16 posts

Posted 08 February 2007 - 03:02 PM

Hvala obema.
V naslednjem katalogu bo možno naročiti 2 izdelka iz te kolekcije za 10 evrov. Tako da si ga bom privoščila kot tudi kopel....
  • 0

#1244 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 26 May 2007 - 06:13 PM

Kaj dobrega v novem katalogu, kakšen izdelek k je dost kvaliteten? Zdej sm vidla, da so neki menjavali embalaže. Me tud zanima kakšna je ta nova šminka al lip gloss...
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#1245 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 May 2007 - 08:13 PM

Dobra in tud kvalitetna je tale nova kolekcija Advance techniques za zaščito las pred soncem... smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1246 orhid

orhid

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 26 May 2007 - 08:18 PM

Lip glos novi je zelo vredu, mehek in lepo sije na ustnicah. Kar se pa tiče nege las so pa super z Advance Techniques-uporabljam in sem zelo zadovoljna, ker so lasje zelo mehki po nanosu in sijejo kot bi bili "novi".
  • 0

#1247 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 27 May 2007 - 09:04 AM

Jaz sem tudi s tem ful zadovoljna. Ni pa ocenjena prava sestava v Sestavinah (je mal zmešano).
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1248 orhid

orhid

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 27 May 2007 - 02:21 PM

Mene pa zanima, koliko vas dejansko uporablja te izdelke oziroma koliko na mesec zapravite za avonove izdelke? Ker se kar hitro nabere lepa vsota vendar se splača, ker je kvaliteta dobra.

• 0

#1249 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 May 2007 - 07:00 PM

Jst tko skor vsak mesec kaj naročim (razen ta mesec nisem, ker moram mal šparat smile.gif ), kok zapravim je pa čist odvisn, kaj ponujajo v katalogu - če majo kake dobre akcije pa to še več kot običajno. Drgač pa račun hitr znese 15 €... Je tud odvisno, če sem kej porabila in pol novo naročam... smile.gif
  • 0

#1250 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 28 May 2007 - 05:44 PM

QUOTE(eve @ 26. 5. 2007 - 21:13) View Post

Dobra in tud kvalitetna je tale nova kolekcija Advance techniques za zaščito las pred soncem... smile.gif

a vse tri zadeve (šampon, sprej pa en tretma za lase) so dobre? razmišlam de bi eno vzela sam niham med sprejem pa tem tretmajem.

• 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#1251 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 28 May 2007 - 06:18 PM

Tretma je balzam, meni je eden boljših. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1252 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 29 May 2007 - 01:57 PM

Je že katera preizkusila spray proti celulitu? Vijola embalaža, baje -1cm v 1 tednu?
Stane okrog 11€

• 0

#1253 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 May 2007 - 02:24 PM

Jst mam sprej, je pa tud tale treatment dobro ocenjen (sta oba ocenjena, si lahko pogledaš smile.gif ). Jst si bom vrjetn še tale teratment kupila. Za šampon pa nwem, kak je... Vrjetn je fajn... smile.gif
  • 0

#1254 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 29 May 2007 - 06:44 PM

ja mam nekje v spomniu de sm že gledala to v sestavinah, jst bomn vrjetn tud treatment oz balzam pobasala (: tnx za odgovore
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#1255 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 12 June 2007 - 11:16 AM

A je katera mogoče že preizkusila Anew Clinical Laser za korekcijo nog F15 UVA/UVB? Kakšen je kaj učinek?
  • 0
IPB Image

#1256 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 12 June 2007 - 04:53 PM

Jaz ga uporabljam kakih 14 dni (sicer ne tako redno kot bi morala, ampak vseeno dokaj pogosto). Zdi se mi, da je malo razlike. Žilice so sicer še vidne, vendar se je izgled ublažil.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#1257 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 12 June 2007 - 05:25 PM

hvala fabulous
  • 0
IPB Image

#1258 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 12 June 2007 - 08:49 PM

Ni za kaj. smile.gif

Ravno prej sem gledala in učinek se res opazi. Na eni nogi sem imela tri vzporedne žilice in njihova dolžina se je opazno zmanjšala. Se mi zdi, da jih nekako ''poradira''. Niso več kot neprekinjene črte, ampak jih vmes malo zmanjka, pa tudi krajše so. Upam, da se bo z redno uporabo izgled še izboljšal.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#1259 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 12 June 2007 - 09:45 PM

O super, pol bom kar naročila zadevo wink.gif
  • 0
IPB Image

#1260 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 21 June 2007 - 04:42 PM

Oj! Mogoče katera ve koliko ponavadi stane losjon za telo SOS hair minimising lotion..sedaj je v paketu z gelom za britje 4.60€ oops.gif
  • 0
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users