Jump to content

Photo

Desperate Housewives

• Please log in to reply
1394 replies to this topic

#1241 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 March 2012 - 08:25 PM

Aha, tudi meni. : (
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1242 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 March 2012 - 08:56 PM

Totalna beda, da so njega ubili, tudi meni so se prav malo zamerili. :cry: Super karakter je bil, in
četudi mi je šla Susan večkrat na živce, mi on ni nikoli.

Drugače je bil kar dober del.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1243 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 March 2012 - 09:01 PM

Jaz sem najprej mislila, da je naboj zadel Susan (tisti del, ko je kazalo počasi, kako Mike gleda v hišo pa to), pa se mi je kar malo zasmilila, ker smo jo toliko pljuvale na forumu, HAHA, pol pa kar Mike! Kap me je!

Pa sej sem skozi vedela, da bo shark nekaj naredil Mikeu, ker mu je stopil na žulj, ampak sem mislila, da ga bo dobil ponoči na parkirišču in pretepel, bo odležal svoje v bolnici, pol bo pa vse kul, hepi end, itd., n pa tole. :cry:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1244 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 March 2012 - 09:04 PM

Pa res vsi po tekočem traku umirajo, že od Susan bivši je umrl (Karl).

Tudi meni se je skoraj milo storilo ob vseh tistih prizorih za nazaj, v bistvu sta res dala veliko skozi,
v dobrem in slabem skupaj, zdaj pa to . . . pa res amatersko narejeno, pri belem dnevu se pripelje
mimo in puf. Prav razočarana sem.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1245 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 12 March 2012 - 09:08 PM

JA, ane?! Čim je Susan stopila v hišo in je Mike pogledal na ulico, sem vedela, prav bedno.
  • 0
Pablo Picasso

#1246 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 March 2012 - 11:48 PM

So me kar solze zalile. :cry: Sem trepetala že, ko je Carlos plezal po strehi.
Kaki beden zaključek načina izvršitve. :/

Jane bi lahko zadavla. :pinch: Lynette se super drži.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1247 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 March 2012 - 11:52 PM

Jaz pa ne bi Jane toliko obsojala. Saj ni ona tista, ki je razlog za težave med Lynette in Tomom.
Lynette se naj sprijazni, da je šel naprej in da ima tudi ona levji delež pri tem, da sta bila vedno
v konfliktih. Je razumljivo, da ne bosta največji prijateljici, niti da se bosta lepo gledali, ampak v
neke nezrele spopade pa ji tudi ni treba iti. Lynette obtožuje njo, ki ni kriva za njun razhod in svoj
gnev stresa na njo, ker se ne upa / ne zmore postaviti pred ogledalo. Meni se debilno obnaša.
In nikoli mi nista Lynette in Tom bila kompatibilna partnerja, tako da sploh nisem nikoli navijala,
da bi prišla nazaj skupaj, ker sta bila itak večinoma nesrečna. Kot sem že enkrat prej napisala:
ona je bila nesrečni in pokroviteljski terorist, on pa nesrečna brezjajčna copata.

Me pa zelo zanima, kako se bo Susan spoprijela z izgubo. Se mi zdi eno tako nebogljeno bitje,
ki bo zelo težko shajalo samo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1248 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 March 2012 - 09:16 AM

Kljub temu mi je zoprna. repulziven ksiht mi ima. In čisto preveč na silo se štuli poleg. Ideja z albumom in izvedba sta mi bili čisto mimo in precej ponižujoči za družino Scavo. Bo že prišel njen čas. Pozna jih ravno ene 4 mesece (govorim na pamet) in iz mojega vidika ni na mestu, da se postavlja v prvo vrsto na tak način.

Sploh si ne znam predstavljat kaj bo z njo. Mene bi sesulo, povozlo in še lep čas vleklo za sabo, če ne celo preostanek mojega življenja.
Konec serije se mi sedaj še toliko bolj zdi neverjeten. Toliko enih odprtih front.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1249 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 13 March 2012 - 09:46 AM

Mike :cry: Susan in bogi mali MJ

Tisto slikanje na praznovanju RD-ja pa je bilo kar nekaj. Zagotovo bi se ena 12? 14? letnica ves dan zabave družila s punco od očeta. Ma daj... brez veze...
Se pa strinjam s Fluffy, Lynette prav tipično obtožuje Jane za vse, naj si pogleda malo ostale sezone DH :lol1: , da bo videla kaj mu je delala (te dni sem zasledila, ne vem katera sezona že, ko mu je preprečila napredovanje, in je šla njegovega šefa nagovorit , naj kdo drug napreduje, samo zato da bi Tom več časa doma ... Kaj pa če bi Tom njej kaj takega naredil? in to je samo 1 primer izmed mnogih ... )
  • 0

#1250 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 March 2012 - 09:58 AM

Se pa strinjam s Fluffy, Lynette prav tipično obtožuje Jane za vse, naj si pogleda malo ostale sezone DH :lol1:

:lol1:
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1251 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 March 2012 - 12:21 PM

Še vedno sem žalostna in razočarana. Prekleti scenarist. Kako se lahko tako poigrava z našimi čustvmi? :mad2:

Če pokomentiramo še malo izven okvira Mikeove smrti. :cry:

Karen mi ne nenormalno dober karakter, že od samega začetka, prav rada jo gledam, ker je tako cinična, hihi.

Tudi meni gre Jane malo na živce, se razume, ker sočustvujem z Lynette (najljubši karakter poleg Bree in sedaj še Renee).
  • 0

#1252 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 13 March 2012 - 04:27 PM

Jane bi lahko zadavla. :pinch:

Ah saj se je skoraj sama. :ph34r:

Meni tudi ni všeč Jane, preveč je vsiljiva. Pa ne zato, ker bi navijala, da bosta Tom in Lynette še kdaj skupaj, sploh ne. Lynette se ni nič spremenila še vedno je taka kot prej, preveč ukazovalna in samosvoja, ne bi mogla funkcionirat s Tomom. Pa že predaleč je zdaj z Jane pa še rekel je, da je srečen z njo, jaz res ne vidim smisla, da bi jih z Lynette dali spet skupaj.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1253 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 13 March 2012 - 08:21 PM

Meni se zdi Jane precej podobna Lynette... Samosvoja in ne pusti, da bi Lynette pometala z njo oz. ji vzbujala slabo vest.

Tudi meni je Karen izredno posrečen lik. :)

Sicer pa sem seveda morala prebrat vse spoilerje, tako da sem bila pripravljena na vse šoke. :D
  • 0

#1254 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 March 2012 - 08:27 PM

Točno to, karakterno se mi zdita precej podobni. Tom ima rad hitlerjanske babe. XD
Čeprav se mi zdi, da se bi v obratni situaciji znala Lynette precej bolj drzno obnašati.
Meni je ona kot lik sicer izjemno dobra in jo rada spremljam.
  • 0

#1255 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 14 March 2012 - 04:58 PM

Promo za 17. del - Women and death :(

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1256 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 March 2012 - 07:44 AM

Jaz sem že pogledala nov del, žalostno. :(
13. maja bo zadnji del.

Spojlerji za 18. epizodo - Any moment:
Andrew's engaged to be married, but Bree is unsure about her son's future spouse, especially since he's marrying . . . a woman named Mary Beth (Ashley Morris)!
Gabrielle visits an employment agency in hopes of finding work. She is not as employable as she believes she is. Just what might Gabrielle be good at doing?
Lynette puts a plan into action . . . a plan to win back Tom!
Julie is concerned by her mother's lax parenting skills as she lets MJ do anything he wants.
Ben proposes to Renee
Spojlerji za 19. epizodo - With so little to be sure of
Gaby begins her new job as a personal shopper; she's not above flirting with potential customers. Carlos isn't happy about this.
Susan suspects Mike had an affair...what he was hiding is much more interesting.
Detectives question someone at a hotel about whether Alejandro stayed there.
Bree is questioned again by the police. She needs the help of a lawyer (Scott Bakula).
  • 0

#1257 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 19 March 2012 - 10:26 AM

Danes sem se pa najokala. Najprej sem pogledala One tree hill, zdaj pa še ta zadnji del DH. Ah kako jih bom pogrešala. Še Susan mi je bila dobra v tem delu. Zanimiv mi je bil tudi odlomek z Bree in njeno mamo.

Me res zanima, kako se bodo rešile iz zagate s policijo.
  • 0

#1258 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 March 2012 - 02:12 PM

Jane gre tudi meni na živce.

Res bedna scena tole z Mikeom. Haha, sori, sej vem, da ni smešno, ampak jaz sem prvo pomislila, da jih je Susan dobila za naprej in za nazaj zaradi te njene gluposti. :lol:

Meni je tud solza kanila. :oops:
  • 0

#1259 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 19 March 2012 - 05:00 PM

Meni je kar solza stekla po licu, pa se nikoli ne jočem ob filmih, kaj šele nanizankah! (nisem pa še gledala Hachika, haha) :cry:

Kako so zajebali Bree! :o A je še katera opazila, kako boleče grdo blazinaste trebuhe so imele vse nosečnice v tem delu? Kot da bi samo povšter zatlačil noter. XD YAAAAY za Linet in Toma, Jane go home! :woot:
  • 0
Pablo Picasso

#1260 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 March 2012 - 11:02 AM

Sem pravkar pogledala, kako žalosten del, skoraj tako kot tisti, kjer so kazali zgodbe za nazaj, kako so pomagale
tistemu delavce, tam je bila še Mary Alice (njej je vazo popravil).

Susan se mi je resno zasmilila, všeč so mi ameriški pogrebi, kjer pride 20 ljudi.

Hmmm, mogoče pa bosta Lynette in Tom spet skupaj. Zanimivo.

Močno trpim, ker so zgoraj napisani spojlerji. :D
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users