Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1241 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 June 2009 - 05:42 PM

laugh.gif laugh.gif

Pa ono, ko je Flafič omenil, da pokliče in vpraša, koga je dobil. Mislim, I'm speechless. Nekateri so enostavno neprekosljivo debilni. Mene take stvari tako razkurijo, da bi lahko tistega debila razžalila z najbolj svinjskimi in prostaškimi kletvicami, res. Prav sprovocira me to the point of no return. Sploh ker včasih ne odnehajo in tvoja vprašanja kar preslišijo ter še naprej gonijo svoje. Pred strelni vod s takimi. sleep.gif

Jaz se v takih primerih počutim ko na zaslišanju. Da pokliče in te sprašuje kdo si. laugh.gif Mislim, prav sumničava postanem in poleg razkurjenosti čutim še precejšnje nelagodje. Raje kar odložim, preden mi živci popustijo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1242 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 June 2009 - 05:51 PM

Ja, ja. Haha lol1.gif

Veš, kera je še dobra? Ko ti kdo na domofon pozvoni in reče: "Ej, si doma?"
Ne, ni me! Zraven si nosim domofon butl.gif

(ko smo živeli še v bloku)

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1243 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 14 June 2009 - 05:52 PM

Meni je pa najboljša tale:
Jaz:Prosim
Gospa: Ali bi lahko govorila z gospo I. (mojo mami)
Jaz: Kdo pa kliče?
Gospa: Tega jaz vam ne rabi razlagat, dajte mi gospo I.
Jaz: Gospa, očitno vas niso poučili o bontonu. Ko se kliče, se najprej predstavi.
Gospa: Dobro (zadirčno). Sem Simona. Rada bi govorila z gospo I.
Jaz: Zakaj pa kličete?
Gospa: Vi meni samo dajte gospo I.

Tisti dan se mi je slučajno dalo laugh.gif

Jaz: Težko bo, brez da mi poveste zakaj kličete.
Gospa: Kličem iz Miklavža in imam izredno pomembno novico za gospo.
Jaz: Kakšno?
Gospa: tega vam, ne bom razlagala.
Jaz: Potem, pa moji mami tudi ne laugh.gif

In je vrgla dol. Fora pa je, da kličejo naokoli s temi forami, zadeli ste komplet svinčenih loncev/pojšter/merilec tlaka...sedaj morate priti samo na XYZ in kupiti bla,bla.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1244 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 June 2009 - 05:54 PM

QUOTE(Adriane @ 14. 6. 2009 - 18:51) View Post

Ja, ja. Haha lol1.gif

Veš, kera je še dobra? Ko ti kdo na domofon pozvoni in reče: "Ej, si doma?"
Ne, ni me! Zraven si nosim domofon butl.gif

(ko smo živeli še v bloku)

Hahaha, pod isto kategorijo spada tudi stavek ''a si se postrigla?''. In to seveda v primeru, da imaš prej lase malodane do nožnih prstov, kasneje pa na gobico. To so mene VSI spraševali, ko sem se v osmem razredu postrigla z las do riti na tako res kratko razmršeno frizurco. Sem vsakemu v začudenem tonu gladko odvrnila NE. Njihovi pogledi nejevere so bli neprecenljivi, ampak res no, come on, kak lahk kej tak debilnega vprašaš? Ko folk glih ne ve kaj bi rekel, pol pa tako idiotiš lajno ven vrže, da te na rit kipne. Pa mene je tudi ena sošolka iz OŠ vedno ko me je klicala na domač telefon vprašala ''a si doma?''. NO COMMENT. V zagovor lahko samo povem, da je bila cela ful čudna in vsekakor ne glih med brihtnimi, je mela neprestano neke ful nenavadne komentarje, skregane z logiko.

Komplet svinčenih loncev, pobralo me bo!! lol1.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1245 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 14 June 2009 - 05:56 PM

QUOTE(DiLeMa @ 14. 6. 2009 - 18:54) View Post

pol pa tako idiotiš lajno ven vrže, da te na rit kipne.

laugh.gif

QUOTE(DiLeMa @ 14. 6. 2009 - 18:54) View Post

pa mene je ena sošolka iz OŠ vedno ko me je klicala na domač telefon vprašala ''a si doma?''. NO COMMENT.

To pa mene tudi biggrin.gif Ali pa "kje si" biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1246 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29886 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 June 2009 - 05:58 PM

dokler smo še imeli fiksni telefon, me je zmeri rahlo zaživciralo to, da je mela ena sošolka zmeri finto, da se mi javljala na fiksega, ampak je zmeri sestro poslala, da se javi. in pol mala reče: 'ej, N. kliče te Špela', pa N. pravi: 'reči ji, da me ni doma.' in mala res isto ponovi 'je rekla, naj rečem, da je ni doma.' laugh.gif ja, sem tudi njo slišala. laugh.gif

jao, ta 'kje si, stari?' pa mene povsem iz tira spravi ....

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1247 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 June 2009 - 06:00 PM

Hevea, kompozicija citiranega stavka je neponovljiva , uporabljene besede pa mejijo na čisto magijo. sleep.gif tongue.gif
  • 0

#1248 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 06:00 PM

Jaz priznam, da sem ziher že kdaj dala takšen komentar, ko je blo očitno, da se JE postrigla biggrin.gif . Je to blo pač prvotno začudenje oziroma presenečenje. Saj nene resno sprašujem, je bolj retorično vprašanje in ne pričakujem odgovora v smislu ja ali ne. Pač zleti mi vun. tongue.gif Mene bolj moti, da si človek naredi neko drastično spremembo, npr. očitna razlika v frizuri ali barvi, potem pa nekoga (ki ga kar dobro poznaš in te skoraj vsak dan vidi) srečaš in ne reče NIČ, kot da nič ne bi bilo. Mislim, saj ne pričakujem ekih blaznih hvalospevov, ampak kak komentar pa bi lahko dal/a.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1249 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2009 - 06:08 PM

Meni je še najboljša tista, ko kliče določen osebek k nam domov bolj pozno in potem vpraša "Kaj že spite?" - da, spimo in imamo to sposobnost, da se med spanjem javljamo in spajoč pogovarjamo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1250 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 14 June 2009 - 06:18 PM

Meni gre pa ful na živce, ko me res NOBEN ne verjame, da nisem 5 letni froc, ko se javim. In pol s tistim osladnim glasom: Bi lahko z mamico govoril.
Al pa en ko si me je drznil natulit, da meni že ne bo razlagal kdo kliče, ker otrokom tega ne rabi. No, takrat mi je pa res prekipelo, in sem ga tak skurcala, da nevem, kdaj natančno so premenili ZZZDR in pri 22 letih še nisem odrasla osebnost. Sicer se je potem opravičeval, da imam pa tako mlad glasek. BMK. Klical je pa za naročnino na Večer.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1251 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 June 2009 - 06:24 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 6. 2009 - 0:42) View Post

Jaz sem mela eno sošolko (s katero sva se kar družili), ki me je, ko sem ji povedala, da nimam želje po otrocih (tukaj je sploh bil neprecenljiv izraz megalomanskega začudenja na frisu)

Te začudene izraze jaz doživim prav vsakič, ko povem, da ne mislim imeti otrok in da jih v splošnem ne maram. In potem dobim še kakšno opazko, kako slab človek sem, ker ne maram otrok. Matr, a je tok težko razumet, da pač nismo vsi za iste stari in ne maramo vsi istih stvari? Očitno ja.
  • 0

#1252 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 June 2009 - 06:25 PM

QUOTE(sade @ 14. 6. 2009 - 19:00) View Post

Mene bolj moti, da si človek naredi neko drastično spremembo, npr. očitna razlika v frizuri ali barvi, potem pa nekoga (ki ga kar dobro poznaš in te skoraj vsak dan vidi) srečaš in ne reče NIČ, kot da nič ne bi bilo. Mislim, saj ne pričakujem ekih blaznih hvalospevov, ampak kak komentar pa bi lahko dal/a.

Če je pozitivna sprememba, se zna zgodit, da ljudje ne vejo tega izrazit. Sploh moški. Vsaj po mojih izkušnjah...
Primer 1:
Pred vdema dnevoma sem prišla v službo v eni lepi dolgi rumeni poletni obleki, ker sem se ogojila ko mali gujdek, ki se nosi brez modrca in naredi res lep dekolte. NOBEN od tipov mi ni nič rekel, pa je sprememba bla res očitna, glede na to, da sem ponavadi v kavbojkah in kaki metalski ali športni majci. Edina verbalna reakcija je bla od enega, ki je najprej kar pozabil govorit, ko me je videl, pol pa nekak zmedeno začel:
"Ja, kje ti hodiš? Sem mislil, da si nehala delat (btw. šefica mi je rekla, da je praktično vsem povedala, ko so spraševali zame, da mam izpite in me zato 4 dni ne bo).
Mu odgovorim.
On zmedeno naprej: "Ej, sem ti rekel, da pričakujemo petega (otroka)?!"
Jaz nazaj: "Ja, A. Že pred dvemi tedni. Skupaj smo ga zapili." laugh.gif

Primer2:
Pridem na šiht v črnih hlačah in majci + one rumene šuhe na trakove z visoko peto, ki sem jih enkrat limala v Garderobo, sem mela obute. Pride stranka, s katero sva v res dobrih odnosih, in se začne tak smejat, ko me vidi, da sem mislila, da ga bo pobralo. Mu rečem skozi smeh, ker je situacija bla res skrajno komična, naj neha, ker si jaz lahko mislim zdaj vsega boga. On pa nazaj: "Ne, ne stara! Super si! Samo skozi vletavaš v nekih bulerjih in čudni metalski opremi, zdaj si pa tak lepa!" in opet smeh. blink.gif butl.gif laugh.gif

Adijo pamet...

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1253 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 14 June 2009 - 06:43 PM

Ja tud iz mene se je že slišalo: a si se postriglaaaa??!!!
Ampak js vsaj komentiram... sovražim pa folk, k sploh nič ne reče!

Na domače telefone se tud js nič več ne javljam, ker mi enostavno preseda odslavljat folk, k kliče iz mladinske knjige, al pa bohsigavedikatere zavarovalnice! Najprej pogledam, če je št. shranjena v imenik, če ni... naj telefon kr zvoni...

• 0

#1254 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 14 June 2009 - 06:48 PM

midva imava pri Telemachu naročenega trojčka, ampak telefona sploh nimava priklopljenega (ne glede na prošnje mojega brata, naj zadevo priklopiva, da me bo lahko kdaj na stacionarca poklical). Saj imava mobitele... Najhujša fora - trojček 33€, internet+TV - 35€. PAč sva naročila trojčka biggrin.gif

Na živce mi gre, ker sem že poslala na Svet knjige, da se hočem izčlanit pa še kar kličejo k nam domov, da me čaka knjiga... Suckers!
  • 0

#1255 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 14 June 2009 - 08:31 PM

Ja, pa še nekaj... na živce mi gre folk, ki krade vozičke v trgovini!!!!

Zadnjič sem bila v TUŠu, kjer imajo vozičke na kovance. Jaz lepo vzamem svoj voziček, grem do sadja, ga nekam prislonim in grem iskat banane. Ko dobim nalepko, se obrnem in vidim eno babo, kako flikne jabolka v MOJ voziček in odbrzi z njim. Seveda ne bi bilo nič narobe, če bi njen voziček ostal tam pa bi mojega po pomoti vzela. NE! Koza zmešana mi je ukradla voziček. Sem šla za njo pa je prestavila v višjo prestavo, se na hitro ustavila pri salamah, vrgla eno notri in ko je videla, da ji sledim hitro odbrzela naprej. Se mi ni dalo z njo ukvarjat oziroma lovit je po TUŠu. Mi je pa krepko stopila na živec... Prokleta baraba od babe!
  • 0

#1256 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15773 posts

Posted 14 June 2009 - 08:33 PM

LOL laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1257 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 June 2009 - 08:36 PM

Ančka, men bi se pomojem čist odpililo. Zadnje čase imam vse manj potrpljenja za takšne in drugačne IDIOTE.
  • 0

#1258 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 June 2009 - 08:38 PM

OMG lol1.gif
Krohočem se na ves glas! lol1.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1259 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 14 June 2009 - 08:41 PM

ti se samo smej tongue.gif jst se nisem biggrin.gif
  • 0

#1260 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 June 2009 - 09:18 PM

LOL

Meni grejo ti prodajalci tudi na K. STALNO dobivamo klice iz Mladinske knjige o tem in onem, jebo vas, gonite se u3pm! Goveda zaslužkarska.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users