Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12561 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 September 2009 - 04:39 PM

Nincha, tisto sem mislila nasplošno, ni letelo izrecno nate.
  • 0

#12562 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86827 posts

Posted 27 September 2009 - 04:49 PM

QUOTE(Nincha @ 27. 9. 2009 - 9:16) View Post
sklepam da ma ta moja ščitnica obdobja ko deluje pravilno in obdobja ko ne.

Dvomim, da je to možno, vem samo, da so prvi izvidi (iz zdr. doma) vedno slabši, kot tisti od tirologa. Jaz sem mela prve ful slabe, jutri grem k tirologinji (če me bo vzela, ker ma ob pon. dopoldne ambulanto, in te lahko sprejme, ali pa dobiš datum ermm.gif ), pa bom vidla, kako bo. Ker jaz kljub temu, da naj bi mi ščitnica velik premalo delala, ne čutim nobenih simptomov. Mogoče edino to, da dve leti nisem mela M, ampak za to ni nujno kriva ščitnica. No, hitro razpizdljiva sem pa tko al tko. biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12563 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 September 2009 - 07:00 PM

Živčna, živčna, živčna, živčna. wacko.gif wacko.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12564 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 September 2009 - 07:02 PM

^^Dilema, why?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12565 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 September 2009 - 07:03 PM

Jutr izvem kaj je s pogojnim vpisom.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12566 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 September 2009 - 07:05 PM

O, šit ermm.gif držim pesti!! sicer me ne bo tukaj, ampak res ti želim vso srečo in počekiram, takoj, ko pridem, a ti je ratal. Drži se.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12567 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29996 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 September 2009 - 07:06 PM

DiLeMa, ignore moje vprašanje v Vtisih. smile.gif Pa jutri poročaj!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12568 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 September 2009 - 07:07 PM

Bom sporočila jutri, ja.
  • 0

#12569 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 September 2009 - 07:10 PM

Jaz sem tudi totalno živčna. V bistvu ne. V bistvu mam strašne mood swings. En cajt sem čist flegma, prav smešno mi je vse ... čez par minut me pa hoče razgnati od živcev. Komaj čakam, da bo sreda mimo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12570 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 September 2009 - 07:13 PM

Jaz sem enaka. Cel vikend total flegma oz. občasno celo izrazito pozitivno naravnana, zdej ko sem pa sama tle v stanovanju v MB, pa masaker. Samo sranje mi gre po glavi, čeprav bi mi bo vseh pravilih morali odobrit pogojni vpis.
Samo kaj, ko mi izkušnje govorijo, da se glede šolanja name vedno zalima največji drek. Ne bi se čudla če bi rekli, da se je moja prošnja za pogojni vpis spontano vžgala, povzročla dekanu opekline tretje stopnje in me posledično mečejo s faxa.

• 0

#12571 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 27 September 2009 - 08:22 PM

* Prej izvedla da se je prejšnji teden obesil en bežni znanec, s katerim smo parkrat celo odbojko špilali skupaj. Pa 27 let je bil komaj star. blink.gif cry.gif

* B. me jezi

* na živce mi gre če se ljudem ne da na lep način dopovedat, da naj ne gnjavijo. Pa lepo poveš, da si kao zaseden. Pa še kr vztraja. dry.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12572 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 September 2009 - 09:13 PM

Wiia, P je bil pri meni 2 urci in pol, upam, da se bo stanje videvanja mal popravilo. Pi pi pi pi laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12573 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26071 posts

Posted 27 September 2009 - 09:30 PM

še vedno ne vem, kaj je z ocenami s Poljske. niti se ne morem it vpisat, niti ne morem oddat vloge za zoisovo. k da je vse treba zadnji moment, no.
pa na živce mi gre, ko se ljudje kar ne zjasnijo. jaki problem.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#12574 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 27 September 2009 - 09:42 PM

Odvisna sem od kisle smetane. huh.gif
Jem jo skooos, zjutri na kruh, za kosilo med špagete, zvečer z piškoti rolleyes.gif eat.gif
  • 0

#12575 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17143 posts

Posted 27 September 2009 - 09:44 PM

QUOTE(bubbles @ 27. 9. 2009 - 22:42) View Post

Odvisna sem od kisle smetane. huh.gif

Haha, isto. Ravno sem jo jedla za večerjo, pa sem jo že za kosilo!!! laugh.gif Pa od tune tudi.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12576 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 September 2009 - 09:46 PM

JeznaJeznaJeznaJeznaJeznaJeznaaaaaaa
  • 0
Viens, reste ici!

#12577 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 September 2009 - 09:48 PM

Kaj ste vse neki tečne, živčne, razpičkene... biggrin.gif
  • 0

#12578 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 27 September 2009 - 09:50 PM

QUOTE(tašika @ 27. 9. 2009 - 22:44) View Post

Haha, isto. Ravno sem jo jedla za večerjo, pa sem jo že za kosilo!!! laugh.gif Pa od tune tudi.

Hehe, če jo zmanjka sploh ne vem kaj bi jedla. ermm.gif

pa tuna + kisla smetana = best omaka/namaz/karkoli ever thumbup.gif
  • 0

#12579 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 September 2009 - 10:03 PM

Jaz sem tak čudna. Sploh nevem kaj mi je. Bedna semm joooooj, kak sem bedna.
  • 0
Viens, reste ici!

#12580 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27604 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 September 2009 - 10:09 PM

Pri nas v ekipi smo vse živčne. Fizično smo totalno uničene (stalno imamo treninge in tekme, jaz komaj še stojim na nogah), to pa povleče za sabo še psiho, ane. V petek smo se sredi igre na treningu kar začele pizdit ena na drugo, trener je prekinil igro in pristopil, vprašal zakaj smo živčne. ZAKAJ. HALO??? Jaz sem mislila, da se bom začela jokat od živcev. V roku 3 dni sem spala vsega skupaj kakih 14 ur, cel dan sem v šoli, treniram dve uri in pol na dan, šele september je, jaz pa sploh ne sledim več pri pouku, ker sem v takem zaostanku s snovjo, v sredo pa sem že vprašana zgodovino (sprašuje snov od aprila lani dalje!) in on mene vpraša, zakaj sem živčna? Pa danes so se punce sredi tekme spet spičle, pol pa so v garderobi točile krokodilje solze, haha. Nekaj je v zraku.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users