Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12541 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 27 September 2009 - 07:06 AM

Jaz sem ga pa z vso ihto zabrisala na tla, to je še hujš k si sam kriv smile.gif Ampak čeprav je skor prelomljen dela, sem naročila novo ohišje, pa upam da se ga bo dal popravt, vsaj to mi je zdele mal polepšal jutro. Drug sem pa tok u kurcu, budna sem že več k dve urdi k ne morem spat, nočem v šolo, nočem nobenga, počutim se samo, sram me je. Rabm psihiatra, res, moji izbruhi jeze niso normalni. Fak lajf mi prou razpada, majkemi.. Kriza, res.. Freya, upam da e tut teb use poštima, tole use skupi je res grozn....
  • 0

After all this time?

Always.

#12542 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 September 2009 - 07:21 AM

Dej ne nooo, to se ti samo zdaj zdi, čim manj misli na to, zamoti se s čim pa bo mimo... Ziher ni tako grozno in črno kot ti izgleda v tem trenutku. Probi se naspat, ko človek ni naspan, ma še bolj vse zmešano v glavi. Drži se!
Izpadi jeze so pa čis ok - si ženska in povrhu vsega še z Balkana. sleep.gif Če drugače ne dosežemo svojega, moramo pač ubrat nasilnejšo pot. ;-P

• 0

#12543 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 September 2009 - 07:27 AM

Pr seb sem mal bl pomirjena, ampak še nisva razčistla in me je strah. Zelo sad.gif . Pa najhujš je, ker ne vem, kako grdo je dojel sms-a. Po drugi strani pa ... že večkrat prej sem mu to omenila. Nimam jst fanta za enkrat v tednu, niti za dvakrat. Če je imel včeraj čas nekam s prijatli et, ki jih vidi vsak dan, bi se tudi čas zame najdu. Ja. ermm.gif Ma dej no, te fanti, to je bol, k si brez njega sad.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12544 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 September 2009 - 08:12 AM

Nincha, pa se ti kaj sanja, kaj bi lahko bil vzrok teh tvojih izbruhov?
  • 0

#12545 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 September 2009 - 08:31 AM

V petek en dialog z enim tipom, ki je nekaj let starejši od mene, je pa bil v sosednjem študentu:

On: Kateri letnik si že ti?
Jaz: 79
On: In s kje si?
Jaz: Nova Gorica.
On: Ja, saj jaz sem pa imel cimra iz Nove Gorice.

blink.gif

Potem je pa meni in njemu istočasno kapnilo, da sem jaz včasih bluzila z njegovim cimrom, hard bluzila LOL, sva oba utihnila, mene je bilo fuuuuul sram, fuuuul. oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12546 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 27 September 2009 - 09:03 AM

Sinnaia, ne. Sej sm bla od vedno mal kolerik, po fotru, ampak nikol ni blo tok hudo. Res zmeša se mi, ne glede na to a je učitlca, ravnatl, varnostik, tip.. Derm se, mečm stvari, postanem k žival, k bik ki mu mahaš z rdečo zastavico. To šele zdej, kakšne pol leta-leto, prej nikol nisem bla taka. Tut na splošno mi ful folka govori kaj se je z mano zgodil, da sem bla včasih ful prjazna, zdej sem pa sam tečna pa vse mi gre na živce pa za vsako malkenkost se razpizdim pa začnem dret. Ampak ko sem bla pri zdravniku zarad ščitnice me je prvo prašal: A ste razdražljivi? JAAA! A menjavate rapoloženja? JAAA! A ste opazil povečanje telesne teže? JAAA! Mate probleme s prekomernim potenjem? JAAA! Aha, potem je pa to seveda ščitnica. Ampak ne vem, a je možno da me problemi s ščitnico spremenijo skor v enga psihopata? Nevem res, sej bom šla h zdravniku, ker k se mi zmeša se mi zmeša do konca. In nočm bit taka, ker nikol nism bla in ker vem da to nism jst. Rada bi bla nazaj una prjazna Nina iz 1. letnika. Mah, to je že bolj za v probleme. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#12547 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 September 2009 - 10:07 AM

Ja a dohtar je rekel, da maš probleme s ščitnico, naredil ni pa nič? Daj, res pejt še enkrat, pa naj nekaj naredijo v zvezi s tem.
Sicer pa Nincha, daj si vzemi malo cajta na samem in malo razmisli, če imaš trenutno kakšne probleme, stvari, ki te grizejo, si zelo nezadovoljna s čim itd. Se mi zdi, da ima tako obnašanje veliko možnost, da izhaja iz določenih nemirov, ki jih imaš v sebi, nerazčiščenih stvari, nezadovoljstev,...

• 0

#12548 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 27 September 2009 - 10:16 AM

To s ščitnico je blo tko- najprej sem rekla osebni zdravnici da se mi tresejo roke in če je to možno zarad ščitnice- mi je pretipala vrat, rekla da je povečana in da naj grem na preiskave, sem šla na odvzem krvi, izkazal se je da mi dela premal. Potem mi je dala napotnico za tirologa in rekla da bova potem vidli kako pa kaj. Pri tirologu mi niso NIČ povedal, vse skupi j potekal tko, da me je ena ženska pokliala v pisarno, me ekspresno hitro povprašala po starosti, teži, višini pa še par kr enih stvareh, me vprašala če opažam kakšne znake (halo, sploh mi jih ni noben povedal, kar sem vedela sem na netu najdla!), šla na ultrazvok vratu, vzel so mi kri in me poslal domov, češ da mi bojo sporočil rezultate v roku enega tedna. Takrat so bili rezultati normalni- tega dela zdej ful ne razumem, ker mi itak ni noben nič rauzložil, ampak sklepam da ma ta moja ščitnica obdobja ko deluje pravilno in obdobja ko ne. Sočasno s tem so se mi pojavljale ene take alergije- koprivnica. Sem šla h alergologu, zdravnik ful prijazen, sva se pogovarjala o tem, če pač opažam kakšno povezavo alergij z zunanjimi dejavniki. Ugotovila nisva nič pametnega, čeprav me je ful spraševal, res te alergije so ble čist.. Brez kakršnega koli smisla so se pojavljale no.. No, pa sva prišla nekak na to temo o moji ščitnici, in se je tip samo prijel za glavo, me potem to spraševal o razdražljivosti, teži, potenju itd, moj odgovor je bil na vse pritrdiln, potem je pa rekel da so najverjetneje tut te koprivnice čit povezane z mojo ščitnico. Tut v obdobju, ko sem bila 1. na testiranju krvi in so rezultati pokazal da ščitnica dela premal, sem mela fuul teh alergij. Potem, ko so pa pokazal normalno jih pa nisem mela več, zdej že skor pol leta. Sej nameravam v kratkem h zdravnici, da mi razjasnejo vse, ker to da jz neki na netu brskam pa si postavljam diagnoze pa morm neki po svoje razlagat je en bullshit. Da bi mela pa kakšne notranje probleme pa ne, nevem res, tut poleti, ko mi je blo res najlepše poletje v življenju in se še nikol nisem mela tok dobr k te tri mesce, sem dobivala te napade jeze. Kr tko mal, za brezveze. Mah, nevem res....
  • 0

After all this time?

Always.

#12549 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 September 2009 - 10:22 AM

Hm, zdaj sem ostala brez predlogov. Upam pa in želim ti, da se bo vse zrihtalo.
  • 0

#12550 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86827 posts

Posted 27 September 2009 - 10:39 AM

QUOTE(rea @ 26. 9. 2009 - 23:34) View Post
Jina, a si ti večkrat v merkatorju na bavarskem dvoru?

Še nikol nisem bla. biggrin.gif Zakaj?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12551 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 September 2009 - 10:42 AM

Zgleda, da je rea spet nekaj pomešala, hahaha laugh.gif
  • 0

#12552 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 September 2009 - 03:28 PM

dj sinnaia, tiho!

jina a veš zakaj ne vem ubistvu, kr sutvarla sm si sliko da si ti ena bejba k gre dostkrta v merkatorja pa k jo dostkrta vidm v centralni lekrani tm pr prešercu ahahaha.
ful je velka pa suha, pa debele ustnce ma, pa lepo se oblač pa sm pol kr misnla da si ti eh,,.. burna domišljija ahaha
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12553 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 September 2009 - 03:32 PM

Zamere z njegove strani ni, mi bo pa danes razložil, ker ga včeraj nisem štekala. Sem ful boljše volje danes. Upam, da bo vse ok. smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12554 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27604 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 September 2009 - 03:35 PM

QUOTE(Nincha @ 27. 9. 2009 - 10:03) View Post

Ampak ko sem bla pri zdravniku zarad ščitnice me je prvo prašal: A ste razdražljivi? JAAA! A menjavate rapoloženja? JAAA! A ste opazil povečanje telesne teže? JAAA! Mate probleme s prekomernim potenjem? JAAA! Aha, potem je pa to seveda ščitnica. Ampak ne vem, a je možno da me problemi s ščitnico spremenijo skor v enga psihopata? Nevem res, sej bom šla h zdravniku, ker k se mi zmeša se mi zmeša do konca. In nočm bit taka, ker nikol nism bla in ker vem da to nism jst. Rada bi bla nazaj una prjazna Nina iz 1. letnika. Mah, to je že bolj za v probleme. ermm.gif

Fak, te simptome mama jst, VSE! ohmy.gif zdej me je pa zaskrbelo
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#12555 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86827 posts

Posted 27 September 2009 - 03:52 PM

Rea, you made my day. biggrin.gif kiss1.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12556 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 27 September 2009 - 04:06 PM

QUOTE(Coco* @ 27. 9. 2009 - 16:35) View Post

Fak, te simptome mama jst, VSE! ohmy.gif zdej me je pa zaskrbelo

Coco-kako sem jaz to sploh zvedla: v 2. letniku sem bila vprašana psihologijo. Naša psiharca je res največja carica na šoli, mlada, razumevajoča, fulfulful uredu. In one men reče med spraševanjem- ti, Nina, pa a si ti ful živčna zdele? Pa jz da ne, ker itak je bla lahka snov pa to, res nisem bla.. In ona aja, da se mi ful roke tresejeo.. Semm reklad a se mi to itak skos, potem je pa ona rekla kao hm da to je pa mogoče loh zard ščitnce, da nej čist tko enkrat pri zdravniku ko bom zarad česa druzga za to vprašam. In res, en let kasnej sem se spomnila to vprašat in bum. Aja, pa moja sošolka je pred kakšnim tednom padla skupaj na avtobusu, šla na testiranje in tut pri njej je bila to posledica ščitnice. In men se je IDENTIČNo k njej zgodil eno leto nazaj, res čizčizčiz isto- tekla sem na bus, ratal mi je slabo, na busu sem stala in se fuuul slabo počutla, naenkrat nisem več mogla živet, nimam pojma kako sem pršla dol z avtobusa, naslednja stvar ki s jo spomnim je ta, da sem ležala na avtobusni.. Groza, res. Pri njej je blo pa identično. Fak, prou napsiherana sm zarad tega majkemi. Aja pa baje nej bi se tut ful hitrej utrudu zarad tega, kar pri men 300% drži. FUUUUUUUL kriza. Praši tut ti, sej te nč ne stane, samo kri ti morjo uzet.. Ti pa iz vsega srca želim da bi blo vse uredu.. Ker k maš to enkrat zjeban, gre sam na slabš... ermm.gif

• 0

After all this time?

Always.

#12557 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 September 2009 - 04:20 PM

Nincha ti si men ful kul prjazna punca in vse, še v pomoč si mi bla zadnč, sj se spomnš... in ne vzet tega osebno, pač je pa moj pogled na stvar:
moja mat, od fanta mat, moja prjatlca ... vse majo težave s ščitnico, pa niso koleriki pa se tud derejo ne ipd ... ja, se jim lahko razpoloženje prekucne samo na kulturen način... pa pač ko si napisala da bi bla rada nazaj nina iz 1 letnika, jah lej, pomisl mal da pač se spreminjaš in, da se ti karakteristike preoblikujejo, pač je del odraščanja, mejbi je bl izi kokr si predstavljaš... se prav d ani vse za krivit zdravstvene težave, da je tud od česa druzga vse našteto prej kork pa od ščitnice
  • 0

#12558 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 September 2009 - 04:29 PM

No ja, meni se vse prevečkrat zdi, da se marsikdo venomer izgovarja na razne zdravstvene težave- od jemanja kontracepcijskih in posledično tečnobe itd., do ščitnice in ne vem česa še.
  • 0

#12559 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 27 September 2009 - 04:33 PM

Ja, sj... sj ne vem a sm pregrobo napisala, men se ne zdi niti no!
sam pač res sm tazga mnenja, pač nisi vedno to kar si bla k si bla 15 stara... jz sm bla včasih tud ful bolj prijazna kokt sm zdj cry.gif laugh.gif
  • 0

#12560 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 27 September 2009 - 04:36 PM

Pa sej ne obsojam zdej tega direkt na ščitnicol, sej sem napisala da sploh ne vem če lahko tok močno vpliva name, men sam ni jasn zarad česa bi se loh tok spremenila, ja okej odraščam, pa useen sej ni to zdej neki dolgoročnega da bi se kazal, to se je zgodil zdej, čiz naenkrat v roku kakšnega leta, pa nevem kakšen bi bil vzrok, ker se mi ni nič drastičnega zgodil u lajfu, sploh pa ne v zadnjem času, sem čist zadovoljna s sabo in svojim življenjom, ampak zdej se sploh ne znam več kontrolerat, sej morm it na kkšn anger managment alpakej, pa tut jz ne mislm da so ti izpadi zarad ščitnce, men se zdi da sam to da sem ratala ena taka tečna pa da me stvari hitrej razpizdijo, to kok se pa razpizdim ap nevem od česa bi loh blo odvisn. Nevem no res krneki. Sej bom nehala zdej pisat, sam težko mi je k nevem sploh skom nej se pog o tem, uni zdravniki itak NIČ ne povejo...
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users