Spovednica
Posted 27 September 2009 - 07:06 AM

After all this time?
Always.
Posted 27 September 2009 - 07:21 AM
Izpadi jeze so pa čis ok - si ženska in povrhu vsega še z Balkana.

Posted 27 September 2009 - 07:27 AM

Posted 27 September 2009 - 08:12 AM
Posted 27 September 2009 - 08:31 AM
On: Kateri letnik si že ti?
Jaz: 79
On: In s kje si?
Jaz: Nova Gorica.
On: Ja, saj jaz sem pa imel cimra iz Nove Gorice.

Potem je pa meni in njemu istočasno kapnilo, da sem jaz včasih bluzila z njegovim cimrom, hard bluzila LOL, sva oba utihnila, mene je bilo fuuuuul sram, fuuuul.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 September 2009 - 09:03 AM

After all this time?
Always.
Posted 27 September 2009 - 10:07 AM
Sicer pa Nincha, daj si vzemi malo cajta na samem in malo razmisli, če imaš trenutno kakšne probleme, stvari, ki te grizejo, si zelo nezadovoljna s čim itd. Se mi zdi, da ima tako obnašanje veliko možnost, da izhaja iz določenih nemirov, ki jih imaš v sebi, nerazčiščenih stvari, nezadovoljstev,...
Posted 27 September 2009 - 10:16 AM
After all this time?
Always.
Posted 27 September 2009 - 10:22 AM
Posted 27 September 2009 - 10:42 AM

Posted 27 September 2009 - 03:28 PM
jina a veš zakaj ne vem ubistvu, kr sutvarla sm si sliko da si ti ena bejba k gre dostkrta v merkatorja pa k jo dostkrta vidm v centralni lekrani tm pr prešercu ahahaha.
ful je velka pa suha, pa debele ustnce ma, pa lepo se oblač pa sm pol kr misnla da si ti eh,,.. burna domišljija ahaha
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 September 2009 - 03:32 PM

Posted 27 September 2009 - 03:35 PM
Ampak ko sem bla pri zdravniku zarad ščitnice me je prvo prašal: A ste razdražljivi? JAAA! A menjavate rapoloženja? JAAA! A ste opazil povečanje telesne teže? JAAA! Mate probleme s prekomernim potenjem? JAAA! Aha, potem je pa to seveda ščitnica. Ampak ne vem, a je možno da me problemi s ščitnico spremenijo skor v enga psihopata? Nevem res, sej bom šla h zdravniku, ker k se mi zmeša se mi zmeša do konca. In nočm bit taka, ker nikol nism bla in ker vem da to nism jst. Rada bi bla nazaj una prjazna Nina iz 1. letnika. Mah, to je že bolj za v probleme.

Fak, te simptome mama jst, VSE!

Pablo Picasso
Posted 27 September 2009 - 03:52 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 September 2009 - 04:06 PM
Fak, te simptome mama jst, VSE!

Coco-kako sem jaz to sploh zvedla: v 2. letniku sem bila vprašana psihologijo. Naša psiharca je res največja carica na šoli, mlada, razumevajoča, fulfulful uredu. In one men reče med spraševanjem- ti, Nina, pa a si ti ful živčna zdele? Pa jz da ne, ker itak je bla lahka snov pa to, res nisem bla.. In ona aja, da se mi ful roke tresejeo.. Semm reklad a se mi to itak skos, potem je pa ona rekla kao hm da to je pa mogoče loh zard ščitnce, da nej čist tko enkrat pri zdravniku ko bom zarad česa druzga za to vprašam. In res, en let kasnej sem se spomnila to vprašat in bum. Aja, pa moja sošolka je pred kakšnim tednom padla skupaj na avtobusu, šla na testiranje in tut pri njej je bila to posledica ščitnice. In men se je IDENTIČNo k njej zgodil eno leto nazaj, res čizčizčiz isto- tekla sem na bus, ratal mi je slabo, na busu sem stala in se fuuul slabo počutla, naenkrat nisem več mogla živet, nimam pojma kako sem pršla dol z avtobusa, naslednja stvar ki s jo spomnim je ta, da sem ležala na avtobusni.. Groza, res. Pri njej je blo pa identično. Fak, prou napsiherana sm zarad tega majkemi. Aja pa baje nej bi se tut ful hitrej utrudu zarad tega, kar pri men 300% drži. FUUUUUUUL kriza. Praši tut ti, sej te nč ne stane, samo kri ti morjo uzet.. Ti pa iz vsega srca želim da bi blo vse uredu.. Ker k maš to enkrat zjeban, gre sam na slabš...

After all this time?
Always.
Posted 27 September 2009 - 04:20 PM
moja mat, od fanta mat, moja prjatlca ... vse majo težave s ščitnico, pa niso koleriki pa se tud derejo ne ipd ... ja, se jim lahko razpoloženje prekucne samo na kulturen način... pa pač ko si napisala da bi bla rada nazaj nina iz 1 letnika, jah lej, pomisl mal da pač se spreminjaš in, da se ti karakteristike preoblikujejo, pač je del odraščanja, mejbi je bl izi kokr si predstavljaš... se prav d ani vse za krivit zdravstvene težave, da je tud od česa druzga vse našteto prej kork pa od ščitnice
Posted 27 September 2009 - 04:29 PM
Posted 27 September 2009 - 04:33 PM
sam pač res sm tazga mnenja, pač nisi vedno to kar si bla k si bla 15 stara... jz sm bla včasih tud ful bolj prijazna kokt sm zdj

Posted 27 September 2009 - 04:36 PM
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users