Jump to content

Photo

Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
15687 replies to this topic

#12541 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16772 posts

Posted 21 May 2015 - 08:18 PM

Nincha, kolko maš prsni obeg, kolko podprsnega?me zanima, ko praviš da nimaš nič jošk.

Jaz sem bila prepričana da se ne bodo več zmanjšale, pa zdaj v liscina modrca ki sem ju kupila en mesec nazaj lahko robčke natlačim. Za zjokat mi je. Komi bogi A nafilam, še to ne več pomoje, fak vse kar je ostalo so bradavice. Povesle se niso nič, povečale pa tud ne. Kot zakleto. Mami je ob vsaki od naju dobila gor eno košarico. Meni je šlo nazaj na tisto, kar je bilo prej. Big fat ZERO.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#12542 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 21 May 2015 - 08:40 PM

Evo jaz imam 76 in 88, če merim po metodi izdih za spodnji obseg in vdih za zgornji. Lisca A so mi preveliki  :cry2: Zdaj že en mesec kupujem modrc pa ne gre... Po konverterju sem sicer 70D. Mogoče pa res. Tu imate par zanimivih in zgovornih primerov o tem, da večina žensk nosi napačno številko. 

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#12543 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16772 posts

Posted 21 May 2015 - 08:45 PM

No, jaz mam še manj :D 72 in 82. Kuj po porodu je blo 90... :(

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#12544 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 21 May 2015 - 08:45 PM

Wait what. Jaz mam 76 in 86. :D s tem da sem tik pred M in so vecje kot ponavadi, sicer ne vem, ce to dejansko kaj vpliva na obseg. Jaz 70 ne zapnem oz se mi zareze v kozo. Ne izgleda lepo.
  • 0

After all this time?

Always.

#12545 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16772 posts

Posted 21 May 2015 - 08:48 PM

Ja, po cm imava pol isto, 10 razlike. Razumem tvojo bolečino :lol:

• 0

#12546 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 21 May 2015 - 08:51 PM

Kao tok kokr imaš minus 5 cm, ampak očitno to ni res :D Zate potem pride 70C in za Fiono 65C. 

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#12547 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 21 May 2015 - 08:54 PM

Po konverterju sem sicer 70D. 

Tole pa ne bo šlo, jaz sem po tem konverterju 65G. :lol: 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12548 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 May 2015 - 08:56 PM

Jaz pa 65A, na, evo :cry:

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12549 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 21 May 2015 - 08:58 PM

:lol1:

Ma meni je vseeno ce so majhne, mi je to cist lepo, pa s podlozenimi modrci lahko vseeno izgledajo hudo dobro, tko da se ne sekiram. Danes sem mela ful good boobies day, je se sosolka na faksu komentirala. :lol1:

Bom za foro enkrat probala 70C, me zanima. :D

Edit: Sori Hevea, smejim se Jini, ne tebi. Socustvujem. :lol:

• 0

After all this time?

Always.

#12550 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 21 May 2015 - 08:58 PM

Sem šla prav v Marks Spencer pogledati ta 32D, ker se mi zdi, da Lisca to malo drugače dela, in res ni velika košarica. Jaz pomojem rabim 75AA  :cry:

• 0

Tumblr

#12551 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16772 posts

Posted 21 May 2015 - 08:59 PM

kakšen C, kaj je to zaen konverter, C košarico si jaz lahko sam prek ušes nataknem hahaha. C še zdaj nisem imela, ko so bile največje :)

Saj ne rečem, saj me ne motijo, lahko sem brez modrca, sam na živce mi pa gre ker pač mi ne izgleda lepo če sem samo v modrcu, kopalkah....Pač ne maram sploh bit toliko naga v javnosti no, zato požrem tisti teden morja in čao....

In zato mi je nakupovaje modrcov in perila nočna mora...

Modrce ki sem jih optimistično kupovala na nextu ene 3 mesece nazaj, zdaj lahko samo žalostno gledam v predalu :D

• 0

#12552 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 May 2015 - 09:03 PM

Edit: Sori Hevea, smejim se Jini, ne tebi. Socustvujem. :lol:

Nikdar ne oprostim! :o

Ne, saj jaz kljub vsemu tarnanju načeloma nisem nezadovoljna s svojimi joškami, se mi zdijo kar čedne, kolkor jih je, pa praktične :) Edino v kopalkah in nekaterih majicah izgleda nekoliko žalostno vse skupaj, ma vsega ne moreš imet!

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12553 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 21 May 2015 - 09:10 PM

:lol1:
Edit: Sori Hevea, smejim se Jini, ne tebi. 

Jaz se še zdaj smejim, to pomoje kvečjumu na rit spravim. :lol: Vse modrce, brez izjeme, imam 70C in ni variante, da bi bila to zame napačna številka. 

• 0

― V. Van Gogh

#12554 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 21 May 2015 - 10:52 PM

Jaz sem tudi na 70C, ceprav se mi zdi malo neverjetno, ker so mi ob hujsanju kar fajn splahnele. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#12555 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 22 May 2015 - 05:30 PM

Meni so pa vedno vsi preširoki, moram obvezno kupiti 70, mislim, da imam 68 obseg. B košarica me reže, ker ni dovolj široka pod "pazduho", C pa ponavadi ne zapolnim (pa sem imela že D pred nosečnostjo :cry:). 

- Tamaris črni salonarji

- Deihmann črni sandali

- Lisca peščen modrc

- Tom Tailor 3 basic majice

- Tom Tailor temno modre skinny kavojke

- Marx črno čipkasto krlo

- Marx črna majica kratki rokav

Pa je šla prva plača :cry:  :ph34r:  :lol: 

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#12556 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 22 May 2015 - 05:46 PM

Jaz imam isti obseg in bom enkat prav probala 65D, saj velike razlike ne more biti. Ampak skoraj nikjer nimajo te št., nekatere znamke celo pri 75 začnejo. :/

• 0

― V. Van Gogh

#12557 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 May 2015 - 10:04 PM

Esprit spalna obleka

xoojgID.jpg

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12558 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 22 May 2015 - 10:07 PM

Luštna!

- Vodoodbojno jakno za tek v Hofru

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#12559 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 May 2015 - 10:53 PM

^_^

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#12560 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 24 May 2015 - 08:32 AM

Elegantne črne hlače Corazon by Modiana, znižane s 45 na 18€. 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users