Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12521 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 September 2009 - 02:15 PM

QUOTE(nika @ 26. 9. 2009 - 6:28) View Post

v samostanu že 10 min skupej zvonijo, in nič ne kaže, da mislijo kej kmal nehat. popizdevam.

nika kje pa to žviš, da je samostan zraven?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12522 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28077 posts

Posted 26 September 2009 - 02:39 PM

QUOTE(Kalypso @ 25. 9. 2009 - 23:47) View Post

KLIK wink.gif Več pa se ne spomnim kje sem omenjala.

Aha haha tega se pa spomnim, Kalypso gre v kloster. laugh.gif Sem prebrala ta post takrat pa cisto pozabila, priznam. oops.gif

QUOTE(rea @ 25. 9. 2009 - 23:48) View Post

mah, zakaj neki... če si mela kdaj vsaj za trohico občutek, da sta (bili) najboljši frendici, ne razumem zakaj bi blo težko povedat osebi... jezik mamo tud zato da komuniciramo, in nikol se ne ve kok lah s tem razrešiš al pa do konca zadevo zafuraš u negativo, z obojim pa prideš do rešitve, kar je men edino kul, ne maram srednjih poti in kvazi prijateljevanj. Rada mam prepucano in ne bi hodila s tako osebo več niti na kavo, če bi trpela ob njeni družbi in upala na čase ko bi se ta prjatlca spet spremenila, ..

Rea se strinjam s tabo, ampak recimo meni ocitno manjka custvene inteligence ali kakorkoli ze to imenujes. Svoje prinesejo se negativne izkusnje, ker se mi je ze premnogokrat zgodilo, da sem komu omenila kaksna svoja opazanja pa dobila v faco ces kaj se grem, da dramatiziram ipd... Ocitno se prevec navezem na ljudi, prevec pricakujem, prevec zelim.

QUOTE(Freya_ @ 26. 9. 2009 - 12:55) View Post

Ena kolegica, ki je skoraj prekinila stike z nami, ko je dobila fanta, me zadnje čase nonstop kliče in hoče na pijačke itd., ker ji s tipom ne laufa več tako kot prej. Mislim sej se še vedno ful štekava in vse, ampak malo butasto se mi zdi...

Just love that kind of ppl. Just love 'em. dry.gif

QUOTE(rea @ 26. 9. 2009 - 15:15) View Post

nika kje pa to žviš, da je samostan zraven?

A ni Nika nekje blizu Sticne? smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12523 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 September 2009 - 03:01 PM

Ne morem si naročit one Revlonove akcije, ker nimam gnara, pa sem eno lahkonapizdljivo sodelavko prepričala, da si je naročla. Sicer ne vem, kaj mam jaz od tega, ampak se počutim boljše ermm.gif butl.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#12524 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 September 2009 - 04:56 PM

^^ laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12525 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 September 2009 - 05:02 PM

QUOTE(Ana @ 26. 9. 2009 - 10:50) View Post

S fantom sma mela včeraj dva mesca in me je ful presenetil, ker mi je najprej dal kinderjajčko, ful luškano se mi zdi, potem pa mi je dal še plišastega Me to You medvedka. Jaz te medvedke SOVRAŽIM, ker mi je to ful kičasto in tak nevem, odpor mam, ampak sem bla vseeno ful vesela, ker se je spomnil smile.gif .

OMG Ana, jst mojemu vsakič (že 2 leti), ko greva v kako trgovino z igračami hočem namignt, da bi rada tega medvedka in 'se delam' nekako takole:: OOOO, poglej, a niso luštkani, lej tega, k je v pižamico napravljen? Joj takoj bi si ga kupila, sam vem, da je zdle brez veze... biggrin.gif

In ne...
Ni še poštekal.
ohmy.gif

Tko da je tvoj fant vsaj osveščen, kaj je večini punc všeč. Vsaj probal je. Sam škoda, da tebi niso smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12526 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 26 September 2009 - 05:11 PM

Fanti so neumni. Itak 90% stvari ne poštekajo niti tisti, ki se na drugih področjih smatrano kot pametni dry.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12527 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 September 2009 - 05:22 PM

No mojemu ne morem tega očitat, da ni vedo da jaz razno plišasto sranje sovražim, ker sma skupaj res malo časa. Tak da mu oprostim, važn je namen. Itak pa sem vseeno vesela, da se je spomnil mislim res - itak sma obadva čisto zapaljena drug za drugega, s tem, da se jaz ful nazaj držim.
  • 0
Viens, reste ici!

#12528 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 September 2009 - 05:51 PM

^^Zakaj se nazaj držiš?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12529 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 September 2009 - 06:07 PM

mede, mede, mede, mede butl.gif yahoo.gif non stop bi bla z njim in blazno rada bi se ga dotaknila, a se greva neko hard to get igro, ko pa oba veva kam pes taco moli butl.gif

komaj čakam jutri!!

Danes se mi nekam ne da ven :/
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12530 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26070 posts

Posted 26 September 2009 - 06:21 PM

QUOTE(_Planet_ @ 26. 9. 2009 - 15:39) View Post

A ni Nika nekje blizu Sticne? smile.gif

true, v Stični. nedaleč od cerkve rolleyes.gif . sej bo kmal faks pa grem nazaj na štajersko, hehe.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#12531 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 September 2009 - 06:36 PM

QUOTE(Princeska @ 26. 9. 2009 - 18:51) View Post

^^Zakaj se nazaj držiš?

Zaradi tega ker pač ne bi bla rada pocukrana in veš, ko je vsega preveč poči. Jaz pa nočem da poči. smile.gif Saj mu povem, da ga mam rada, pa da ga pogrešam, ampak ni pa v najini zvezi tistega klicanja vsakih 10minutk, pisanja srčkov in podobne za moje pojme nepotrebne pocukranje bedarije. biggrin.gif Super mi je tak kot je.

• 0
Viens, reste ici!

#12532 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29996 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 September 2009 - 06:37 PM

pretežno prebluzila dan. paše. sleep.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12533 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86826 posts

Posted 26 September 2009 - 06:44 PM

The best weekend in a long time. cool.gif En kolega mi je povedal, da se mu zdi, da je "moj" dojel, da mi je všeč, mission accomplished. sleep.gif Drugega niti nočem, dokler ne vidim, kakšna bo situacija z njegovo. V glavnem, v družbi me sploh ne jebe 5 posto (to mi je ful znano rolleyes.gif ), ko sva bla pa sama, je bil pa ves meden, ful je bil vesel darila. smile.gif Pa skupaj sva delala kres, fun fun. laugh.gif

Sploh se ne streznim, bog mi pomagaj. huh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12534 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 26 September 2009 - 07:36 PM

Komej čakam, da se začne faks. smile.gif Doma mi grejo že vsi na živce. rolleyes.gif
  • 0

#12535 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 26 September 2009 - 10:19 PM

Nažiram se, ker nimam razčiščeno v glavi. TOK si želim, da se nama bo s Pjem izšlo cry.gif . Pa prej sem bla na sestro jezna, ker mi ni hotla pomagat jutri. Sej vem, da ma otroka pa pač svoj življenje zdej, samo če jo pa lih enkrat na pol leta kakšno tako stvar za šolo prosim, pa tud ni ne vem kaj. Ampak smo se potem zmenili smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12536 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 September 2009 - 10:49 PM

Obožujem ga.
  • 0

#12537 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 September 2009 - 12:34 AM

Jina, a si ti večkrat v merkatorju na bavarskem dvoru?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12538 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 September 2009 - 06:28 AM

O m o j b o g včerajšnji večer se ni zgodil. Toliko p* kot sem jih v včerajšnjem večeru naredila, po mojem v celem življenju nisem, butl!

• 0

#12539 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 27 September 2009 - 06:36 AM

^^
Tok slabo se še u lajfu nism počutla, nemorm spat, tok sm fuknla telefon ob tla da se je zlomu, pa obožujem ta svoj telefon, s tipom sm se tok skregala da pomoje u lajfu več ne bova skupi in sm posledično zgubla soplesalca na maturancuu, rajš si oderežem desno roko k da grem še kdaj v inboxa pa želim si umret. Super večer, res smile.gif

• 0

After all this time?

Always.

#12540 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 27 September 2009 - 07:03 AM

Faak pa kaj je to blo wacko.gif Nekaj v zraku i guess :/ Nincha, držim pesti, da vse porihtaš. console.gif
Pa če te kaj tolaži, sem jaz uničla telefon 2 tedna nazaj (usedla sem se nanj in je ekran šel, seveda je bil spet alkohol posredi).

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users