Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12501 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46327 posts

Posted 25 September 2009 - 05:57 PM

Hvala. smile.gif
  • 0

#12502 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28783 posts

Posted 25 September 2009 - 06:31 PM

wink.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12503 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 September 2009 - 09:57 PM

kalypso, bom jaz nadaljevala, kar je planet začela biggrin.gif hahaha, u know me... hahaha

A to je letos začel z magisterijem
Kdaj pa je šel ?
Pa kam je šel ?
Kok časa bo študiral ?

ph34r.gif angel1.gif ?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12504 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46327 posts

Posted 25 September 2009 - 10:06 PM

Saj o tem sem že pisala. Poišči teme, pa boš vse zvedla. tongue.gif
  • 0

#12505 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 September 2009 - 10:07 PM

pa kje vse bi ti lahko o tem pisala... halo biggrin.gif
daj mi pol vsj povej kje si pisala
  • 0

#12506 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27764 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 September 2009 - 10:25 PM

Jaz ne vem a je z mano kaj narobe al kaj. Na jok mi gre, ker sem začela izgubljat najboljšo prijateljico (ja no, čim sem jo začela tako označevat, se je začelo, vedno je tako. Enostavno se zgodi). Kar naenkrat je med nama tak ogromen prepad, črna luknja, ki lahko posrka celo vesolje, vse skupne trenutke in jaz ne vem kaj nardit. Ženska se je v roku nekaj mesecev neverjetno spremenila, to enostavno ni več ona. Zdaj ima svoje superkul sorodnike po petstotem kolenu, ki so neki jebeni ambasadorji in politiki in odvetniki in sodniki, v roku petih mesecev je prepotovala 15 različnih držav, zdaj je modra. V petek me je tako presenetila z eno izjavo, da sem enostavno ostala brez besed, samo obmolknila sem in hodila ob njej. Ko je v avtu končno opazila, da ni vse ok, sem se komaj zadržala, da nisem izbruhnila v jok. Kar tako, paf, kot da bi vrgla vse to v nič, v tisto kurčevo črno luknjo. Kar pobrala se bo stran, vem da bo to naredila, ker vedno doseže kar hoče, in jaz bom ostala tu. Ravno zdaj, ko sem prvič v življenju našla nekoga, s katerim se lahko iskreno pogovarjam brez pretvarjanja, nekoga, ki me -četudi me ne razume vedno- posluša, nekoga, na kogar se lahko derem kot žival in se ona dere nazaj, nekoga, s katerim se lahko smejem, jočem in nažiram s tiramisujem. Nekoga, ki mi dejansko nekaj pomeni. V bistvu sem ugotovila, da sem se preveč navezala nanjo. In da se ona name ni do te mere. Da lahko komot preživi brez mene. In to ni tisto ljudje pridejo in grejo, ker jaz nočem, da ona gre.

Pizda, porabla sem pol role toalet papirja, robčki so itak za en kurac. Boljše bi bilo, če bi spala, že tako imam zabuhle oči zaradi utrujenosti, zdej jih bom mela še zaradi joka.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#12507 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46327 posts

Posted 25 September 2009 - 10:30 PM

Coco*, console.gif

QUOTE(rea @ 25. 9. 2009 - 23:07) View Post

pa kje vse bi ti lahko o tem pisala... halo biggrin.gif
daj mi pol vsj povej kje si pisala
Pa v večih temah po malem. tongue.gif Nič ne slediš mojim postom, pa že celo leto jamram in odštevam dneve. tongue.gif

• 0

#12508 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18786 posts

Posted 25 September 2009 - 10:32 PM

Coco console.gif

Razumem te, res, že cel lajf se mi isto dogaja. Vedno je težko, vedno ti ostane ena praznina. Ko maš nekoga za pravega prijatelja, potem te pa z lahkoto skensla.. kriza, res. Ampak že to, da te tko obravnava ti pokaže, da si zaslužiš boljšo.. Sej bo punca, glavo gor sad.gif

• 0

After all this time?

Always.

#12509 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28783 posts

Posted 25 September 2009 - 10:32 PM

OMG Coco, kako si ujela vse moje obcutke v zvezi z mojimi prijatelji/cami. Ne, ne, dogaja se samo tebi and yes it hurts like hell in ne, ne vem, zakaj se to dogaja in ali je z nama kaj narobe. Ze vse zivljenje je tako, en cas so, potem pa odidejo, vedno odidejo in jaz se ucim biti neobcutljiva in se na nikogar prevec navezati. Ne uspeva mi najbolje.
  • 0

#12510 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 25 September 2009 - 10:35 PM

coco, sorry... da slišm tole
edini kvazi nasvet:
velikrat se mi zdi, da ko ljudje drugim razlagamo o enem problemu pa ko opišemo celo situacijo kaj je narobe in kaj bi lah blo drgač... no, se mi zdi, da bi to kar povemo drugim / se izpišemo, mogli povedat prav osebi o kateri s egre - isto vsebino- prav copy paste.

kalypso, pa men se čist zdi da spremljam tvoje poste, tko da mi tole zdj ni neki jasn!
pa še ko sta brzailijo zbirala pa šla rezervirat oz kupt karte se mi pol še tok manj zdi, da bi bla sploh ločena vidva!
kr nč mi ni jasn cry.gif

• 0

#12511 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27764 posts

Posted 25 September 2009 - 10:37 PM

To tako kurčevo boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in jaz se bom požrla in izjokala oči in izbruhala drobovje.

Vem, da ji ne bi bla sposobna tega rečt u faco. Vsaj ne brez hektolitrov izjokanih solz.

• 0
Pablo Picasso

#12512 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28783 posts

Posted 25 September 2009 - 10:38 PM

Rea jaz imam ta forum precej nastudiran pa mi je tudi uslo, kje je Kalypso pisala, kaj se dogaja z njenim dragim. smile.gif Samo zasledila sem, da veckrat pise, da ga pogresa, ampak ne najdem, kje se je to zacelo. No sej sedaj vem, da zaradi studija. smile.gif

Coco cry.gif Jaz si tudi ne upam rect v faco sploh ne po tem, ko mi je ena frendica razlagala, kako nje dolocene zadeve dejansko ne ganejo, enostavno nima nobenih custev v zvezi z njimi. Mislim, da imam prevec ponosa in, da se nisem spoznala taksnega prijatelja/ice, ki bi mu/ji bila sposobna tovrstne obcutke povedati v obraz. I just let go. Sad but true.
  • 0

#12513 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27764 posts

Posted 25 September 2009 - 10:46 PM

Ne vem. Jst ful ne vem. Sej bo minilo, danes se bom izjokala, to bo šlo iz mene in bo nekaj časa mir, dokler spet ne počim.. Grem spat, bo še najboljše.
  • 0
Pablo Picasso

#12514 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46327 posts

Posted 25 September 2009 - 10:47 PM

KLIK wink.gif Več pa se ne spomnim kje sem omenjala.

• 0

#12515 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 25 September 2009 - 10:48 PM

mah, zakaj neki... če si mela kdaj vsaj za trohico občutek, da sta (bili) najboljši frendici, ne razumem zakaj bi blo težko povedat osebi... jezik mamo tud zato da komuniciramo, in nikol se ne ve kok lah s tem razrešiš al pa do konca zadevo zafuraš u negativo, z obojim pa prideš do rešitve, kar je men edino kul, ne maram srednjih poti in kvazi prijateljevanj. Rada mam prepucano in ne bi hodila s tako osebo več niti na kavo, če bi trpela ob njeni družbi in upala na čase ko bi se ta prjatlca spet spremenila, ..

kalypso no vidiš da nisi malo tu malo tam govorila o dečku, kjer pa si ( ta link ko si ga popnila ) pa jaz ful malo gledam to temo o ljubezni in spolnosti, tko da mi je ušlo tongue.gif

• 0

#12516 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26222 posts

Posted 26 September 2009 - 06:28 AM

v samostanu že 10 min skupej zvonijo, in nič ne kaže, da mislijo kej kmal nehat. popizdevam.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#12517 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 September 2009 - 09:28 AM

Včeraj sem se očiju izpovedala o tem, kar je mati naredila z našimi financami v zadnjih letih. Čutim neko olajšanje, po drugi strani pa se počutim rahlo izdajalsko, ampak mi ni žal.
  • 0

#12518 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30195 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 September 2009 - 09:47 AM

če ne bi ble najemnine tok oderuše, bi se preselila, majkemi. izredno težko shajam s kadilci in nasploh z nemarneži, kakršen je moj brat..
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12519 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 September 2009 - 09:50 AM

S fantom sma mela včeraj dva mesca in me je ful presenetil, ker mi je najprej dal kinderjajčko, ful luškano se mi zdi, potem pa mi je dal še plišastega Me to You medvedka. Jaz te medvedke SOVRAŽIM, ker mi je to ful kičasto in tak nevem, odpor mam, ampak sem bla vseeno ful vesela, ker se je spomnil smile.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#12520 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 September 2009 - 11:55 AM

Coco :/ dej drži se, veš koga poklicat... jutri se pa itak vidimo! :*

Ena kolegica, ki je skoraj prekinila stike z nami, ko je dobila fanta, me zadnje čase nonstop kliče in hoče na pijačke itd., ker ji s tipom ne laufa več tako kot prej. Mislim sej se še vedno ful štekava in vse, ampak malo butasto se mi zdi...

Včeraj sem spet vzpostavila stik z enim prijateljem, ki mi je res ful pomenil, sčasoma pa začel malo presedat in sem zaj* in zanemarila najin odnos do konca (sem po mojem že jamrala kaj o tem v Spovednici)... Na srečo se obnaša kot da je spet vse po starem, only god knows kako sem mu hvaležna, preveč mi pomeni da ga ne bi blo več v mojem življenju.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users