Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36404 replies to this topic

#12481 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 May 2009 - 03:38 PM

Kako je prav: Teslin motor ali Teslov motor?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#12482 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 May 2009 - 03:39 PM

Jaz mislim da je prav Teslin, naj katera potrdi. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12483 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts

Posted 09 May 2009 - 04:02 PM

wiki pravi Teslov. Ma meni Teslin zveni bolj pravilno. Ne more bit Teslov, no. huh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#12484 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 May 2009 - 04:09 PM

Če se ne motim, je celo oboje prav.
  • 0

#12485 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 May 2009 - 04:56 PM

Tudi js mislim, da lahko sklanjaš po ženski in moški sklanjatvi.
  • 0

#12486 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28052 posts

Posted 09 May 2009 - 05:15 PM

OK, hvala. smile.gif
  • 0
Pablo Picasso

#12487 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20094 posts

Posted 10 May 2009 - 05:49 PM

Sama sem že od nekdaj navajena, da se zaklepam v kopalnico in ponavadi tudi na wc. Potem pa kam pridem in se izredno velikokrat zgodi, da tam ni ključa v kopalnici (tudi, če je morda tuš-wc v istem prostoru) in potem sem jaz tako nesproščena oops.gif .

A vas dosti nima ključa? Meni se je to namreč do prej kratkim zdelo ful normalno, da se ga ima laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12488 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 10 May 2009 - 05:51 PM

Mi imamo ključ in se tudi povsod zaklepam, mi je to že avtomatično.

Nimam pa ključa v LJ s cimro, ampak sva itak samo dve in ga niti ne rabi, se da sledit kdaj je zasedeno in kdaj ni.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12489 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26417 posts

Posted 10 May 2009 - 05:59 PM

mi mamo ključ samo v kopalnici, v wc-jih pa ne (ampak je tako narejeno, da je nad vrati steklo in se vidi, če je not luč prižgana, hehe). v Mb s cimro mava sicer ključ not (ona se vestno zaklepa, jaz pa ne vidim potrebe po tem, itak si deliva sobo in drugje kot v sobi al pa kopalnici že ne moreš bit).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#12490 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46649 posts

Posted 10 May 2009 - 06:28 PM

Pri nas doma nimamo ključev, se ne zaklepamo. Meni res ni nek big deal, če pride kdo od članov družine v kopalnico ko se umivam.
  • 0

#12491 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30514 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 May 2009 - 06:53 PM

v kopalnici in wc-ju imava take ključavnice, da so ključi že noter (se jih ne da dat ven - sistem kot na nekaterih vhodnih vratih), pa se nikoli ne zaklepam, me je strah, da bi noter ostala. tut na javnih wc-jih najprej pri odprtih vratih preverim, če se da zaklenit in odklenit brez problemov.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12492 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33780 posts

Posted 10 May 2009 - 07:09 PM

Načeloma se ne zaklepam, včasih pa tud, čist po občutku... recimo če se tuširam pozno zvečer in je velika možnost, da kdo od staršev napol v spanju na poti na WC spregleda prižgano luč v kopalnici, se raje zaklenem in v miru ter sproščeno opravim svoje tongue.gif
  • 0

#12493 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26381 posts

Posted 10 May 2009 - 07:30 PM

jst se doma sploh ne zaklepam (tudi, ko sem živela pri starših, se nisem). Smo zelo svobodne narave... če je recimo brat al pa fotr prišel v kopalnico, ko sem se tuširala ni blo sploh nobene panike. Včasih, ko se je mudilo sva z mami hkrati stopili v bano in se naenkrat stuširali (ko je ena nase točila vodo, se je druga namilila itd). Če si se pri nas doma kdaj zaklenil je bilo to čisto huh.gif - kao kaj maš pa za skrivat?!?! biggrin.gif
  • 0

#12494 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17755 posts

Posted 10 May 2009 - 08:13 PM

Nimamo ključev, pa mi to ni neki problem. Res da nisem preveč navdušena, če kdo hodi v kopalnico ko se tuširam, če pa že pa ok, ni panike.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12495 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 May 2009 - 08:37 PM

Se podpišem pod tašiko.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12496 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 May 2009 - 09:00 PM

Uf pri bi bila cela panika, če bi kdo prišel v kopalnico, če bi se kdorkoli tuširal. K sva bila z bratom majhna, nismo imeli ključev, ravno zaradi tega, če bi komu spodrsnilo v banji itd. in da bi se lahko pomagalo. Potem pa je prišlo odbobje ko nism prenesla, da bi bil kdo v kopalnici z mano in smo se zapiral. No v drugem obdobju pa sm zahtevala ključ, ker je cela družina notr vdirala kot za stavo mad.gif Js mam pa rada mir, da v miru opravim vse kar hočem.
Pri fantu se npr. ne zaklepajo, v kopalnici imajo celo vrata iz pretežno motnega stekla, tako da se vidi silhueta in js prov neki časa nism mogla lulat tam, ker se je pač sam tko na približn vidl, da sedi nekdo na školjki. men je to čudn.
Ni mi problem bit na wc pred fantom al pa itak tuširat twisted.gif
  • 0

#12497 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 May 2009 - 09:05 PM

Mi imamo ključe v skoraj vseh vratih po stanovanju. Se pa ne zaklepamo.

V wcjih v restavracijah itd. se pa vedno zaklenem, sem pa že ene trikrat skor not ostala. Itak je pa kdo prišel po kakih 5ih minutah, tako da np.

Bolj me jezi, da kake ključavnice ne delajo dobro, ker mi VEDNO kdo uleti noter. Ful nimam sreče s tem.
Že pri kolegih mi VEDNO kdo uleti noter, pa to se mi že od otroštva naprej dogaja. God, why me?! rolleyes.gif
Mi gre strašno na organ, da folk ne zna potrkat, al pa da kljub odprti luči rinejo pa rinejo not. Očitno se bom res morala zaklepat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12498 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29695 posts

Posted 10 May 2009 - 10:25 PM

Pri nas doma imamo kljuce, ampak se ne zaklepamo, ni panike, ce kdo uleti v kopalnico. V restavracijah in na javnih WCjih se ponavadi zaklenem, sem tudi ze enkrat komaj ven prisla, ker se je kljucavnica zataknila, ce pa slucajno kje naletim na kaksen razmajan WC, ki se ne da zakleniti me pa tudi posebej ne moti, na hitro opravim svoje in grem. Se mi kolegi vedno smejijo, kako lahko tako hitro lulam. biggrin.gif
Sicer pa sama zelo pazim, da ne rinem komurkoli v kopalnico - vedno prej poslusam ali pa pogledam, ce je luc. Se je pa enkrat, ko smo bili s kolegi na morju v apartmaju zgodilo, da so bili vsi znaki prisotnosti cloveka negativni in jaz vsa zaspana zjutraj vpadem v kopalnico in sploh nisem opazila kolega na WCju (kopalnica je bila precej velika), ki je v miru bral. Ko sva se cez par sekund zaznala so sledile tone smeha. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12499 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 May 2009 - 10:52 PM

Pri nas vsi zaklepamo kopalnico, že od zmeraj.
  • 0

#12500 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 May 2009 - 07:46 AM

Pr ns sploh nimamo ključa v kopalnici. So vrata že precej razhajkana in bi zaklepanje znalo bit nevarno.
Ne maram pa uletavanja v kopalnco, mam rada mir, ko opravljam svoje stvari.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users