Jump to content

Photo

Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
15689 replies to this topic

#12461 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 04 April 2015 - 12:58 AM

H&M high waist

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#12462 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 09 April 2015 - 06:47 AM

242743_51052_main_nfh.jpg?mw=788

• 0

#12463 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 April 2015 - 06:16 PM

23057570_10-21033569_69-23090162_02-2308

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#12464 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46008 posts

Posted 09 April 2015 - 11:07 PM

Benetton t-shirt

3 pare Tommy Hilfiger zoknov

• 0

#12465 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23276 posts

Posted 13 April 2015 - 08:36 AM

Icepeak tanjše pohodniške hlače

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#12466 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 17 April 2015 - 07:24 PM

1767653_SI_detail.png

• 1

#12467 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 April 2015 - 09:55 PM

Zadnjic sem malce izropala two way (imajo 40% znizanje ta teden, pa se kar splaca). Izkupicek pa je naslednji: jeans jakna, dvoje hlace (skiny, ene rozaste, druge bele), siva frfotava jopa, temno moder sal in temno modre superge z roza vezalkami. (Roba je tako, tako. Ampak za pokombinirat in ponosit pa je).
  • 0

#12468 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85869 posts

Posted 20 April 2015 - 02:13 AM

e4533a94b19959f028b744cc088cccc0.jpg          oDq3zvd.jpg

mqBGcT1.png

Dobila od fanta. :woot: Ful sem si jih želela, ker so prejšnje hi-top Adidaske stare že 6 let, tega modela pa se nikjer pri nas ne dobi, niti ne pošiljajo ne Slo, tako da sem ful vesela.

• 1

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12469 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46008 posts

Posted 23 April 2015 - 09:45 AM

Majica s kratkimi rokavi, Alcott

• 0

#12470 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16779 posts

Posted 24 April 2015 - 08:48 PM

Vse Lisca. Prvič v lajfu imam modrce, ki so mi dejansko prav in udobni. Vsi ostali letijo v smeti. Nikjer drugje več ne kupim, sploh pa ne na pamet....

Prodajalka pa super, take bi morale biti vse...

lisca-fashion-irina-939_938_-a1_1.jpg

lisca-selction_idylle_10195__dp.jpg

cheek-by-lisca_lush_60318_62361_pr_1_.jp

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#12471 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32271 posts

Posted 24 April 2015 - 09:11 PM

Jaz bom kaj nabavla, ko neham dojit ;-)
  • 0

#12472 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85869 posts

Posted 24 April 2015 - 10:55 PM

Lisca je zakon! Jaz sem bila do zdaj razočarana samo nad enim modrcem iz modala, ki se mi je zmuckal po parih pranjih, ostalo je pa super.

• 0

― V. Van Gogh

#12473 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23276 posts

Posted 24 April 2015 - 10:58 PM

V C&A:

- basic bombažno črno majico s kratkimi rokavi

- zeleno kratko majico s potiskom

- prvič v življenju črne pajkice - ki jih ne bom nosila namesto hlač :D Imam par daljših majic/tunik čez rit in bo pomoje šlo skupaj.

Se vam zdijo Liscini modrci bolj udobni od Intimissimi? Nisem imela še nobenega od Lisce, zato sprašujem.

• 0

#12474 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 April 2015 - 11:09 PM

Se vam zdijo Liscini modrci bolj udobni od Intimissimi? Nisem imela še nobenega od Lisce, zato sprašujem.

Ja. In tudi kvalitetnejši. Jaz v Intimissimiju kupujem le še brezšivne gate.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12475 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23276 posts

Posted 25 April 2015 - 12:54 AM

Naslednji modrc grem torej v Lisco kupit. :D Vedno sem imela v glavi, da so njihovi modrci precej dražji, zdaj pa v njihovi spletni trgovini vidim, da so cene čisto v rangu Intimissimi.

• 0

#12476 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85869 posts

Posted 25 April 2015 - 01:07 AM

Intimissimi se je nenormalno poslabšal in podražil v zadnjih letih, pa meni niti kolekcije niso več tako všeč, včasih so imeli take, da bi kar vse imela. Če ne izbereš ravno čisto basic kompleta, daš zanj 60 €, kolikor pa še zdaleč niso vredni. Brezšivne gate imajo pa še vedno najboljše in se jih splača vzeti.

• 0

― V. Van Gogh

#12477 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 25 April 2015 - 06:46 AM

Zdaj ste se mene premamile in sem sla gledat Lisco na splet. Prva stvar, ki sem jo zapazila v online trgovini, je bil "modrcek za dojilje" :lol1: Pa daj no! Res niso nasli nikogar, ki bi jim povedal, da to ne pomeni, kar mislijo?

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#12478 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27320 posts

Posted 25 April 2015 - 07:23 AM

Meni ne ustrezajo, pa ne kar se tiče kvalitete ampak sami modeli. Ne najdem tam popolnoma nič zase, vsi so po istem kopitu. Vem, da imam tudi jaz malo čudne mere ampak se mi zdi, da bi morali tudi oni imet malo več izbire modelov. Noben ni dovolj ozek, da mi ne bi gor lezel. Isto Intimissimi in večina ostalih firmiranih modrcev.

• 0

#12479 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16779 posts

Posted 25 April 2015 - 07:27 AM

Dejte mi povedat,kako jih perete?jaz sem jih kar na roke, ne upam sploh v stroj vržt, kaj šele v sušilca. Kako z liscinim perilom ve postopate?

Jaz dojim samo še 2x v 24 urah, tako da mislim da joške se zmanjšale več ne bodo, ker so se že blazno, ampak vseeno, ostal mi bo izgleda B :D Še en mulc pa bo C, upam, evo pol je pa to to :)

Pa kul mi je blo to, ker me je prisillila da se postavim out of the box in ne kupim običnega črnega modrca brez vsega....Takih mi sploh prinesla ni. Jaz samo to kupujem. Tako da sedaj nimam ne črnega, ne belega modrca lol.... :)

A im katera te sloggi brezšivne gate, je to za kaj?

Zdaj bom samo še takšne kupovala, poleg kompletov perila...In res se splača se mi zdi v perilo investirat, to sem zdaj že vidla, poceni to kupovat je katastrofa....Vse se stegne, spere in gre v k* v pol leta.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#12480 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 25 April 2015 - 09:01 AM

Jaz sem vcasih po mnenju tu na forumu polno intimisimi basic gat kupila, a so mi vse v rit lezle, tako da jih sedaj, ko sem odkrila boljse, ne nosim vec. Najprej sem sloggijeve kupila in so ze dosti boljse, ker ne lezejo nikamor, ampak niso ravno wau videti. No, nekaj mesecev nazaj sem bila pa prvic v trgovini cheek by lisca in kupila tisto akcijo 3 gat, navaden model, a malo vzorcaste in so noro udobne, ne lezejo nikamor, fajn na riti izgledajo in ne vidi se jih cez hlace :).
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users