Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12441 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 September 2009 - 03:52 PM

Aha no pol se pa nimaš kej sekirat, do 28. moraš počakati v vsakem primeru. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#12442 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts

Posted 23 September 2009 - 04:42 PM

QUOTE(DiLeMa @ 23. 9. 2009 - 16:46) View Post

Kožo na faci imam v razsulu kot že dolgo ne. Dva noro velika in svinjsko boleča mozolja, pa celoten ten je čist neki lisast in zjeban. Poleg tega imam lase ko špagete, ful se mi mastijo, pa še debela sem ko miss Piggy. cry.gif Poleg tega še zdej ne vem kako je s tistim izpitom in pogojnim vpisom, tak da sem cela živčna razvalina. Ne grem se več, če me ne bi fant pokonc spravljal in bil cel krasen, bi že zdavnaj znorela.

Me too. Razpraskano faco cist, sploh se ne morem pri miru pustit. wacko.gif Lase bi si morala pobarvati pa se mi ne da (grem pa jutri k frizerju, da me postrize, vsaj to), se dobro, da se mi kalorije ne obesajo na kosti, ker bi imela najbrz ze ene 100 kg - spremenila se bom v cokolado, pa se ta PMS. wacko.gif
Dilema drzim pesti, da se bo na faksu izslo v tvojo korist.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12443 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 September 2009 - 05:57 PM

še jaz ,še jaz:

-lase mam v ku+rcu , želim se pobarvat na rjavo, pa istočasno menjat podaljške, pa me je prizemljila,češ da dokler se bo spirala rjava barva mi ne bo dala not novih podaljškov, ker bo razlika v barvi.....in kaj naj zdaj??????ne morem več taka hodit okoli......dost mam svetilkaste blond barve cry.gif rolleyes.gif

-nič nimam za oblečt
  • 0

#12444 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts

Posted 23 September 2009 - 07:53 PM

Ocitno imamo skupinski bad hairday. smile.gif V druzbi je lazje. smile.gif

Ze stotic gledam Indecent proposal. Love it! <3
  • 0

#12445 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 23 September 2009 - 08:09 PM

Js mam tud zadne čase obupne lase... pa ne vem zakaj--- zmastijo se mi v enem dvevu verymad.gif pa ko si jih umivam si jih 2x pa uno res temeljito ..pa se še vedno zmastijo. Zdj si jih pa že par dni nisem in bo obupni!!!Jutr si morem hmm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#12446 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 September 2009 - 08:14 PM

Jaz sem si jih prala v ponedeljek zjutraj, pa si bom vzela zdej pavzo in jih ponovno oprala šele v petek, čeprav imam trenutno (tri dni od pranja) že precej mastne pri lasišču.
Enostavno ne da se mi jih prat vsak drugi dan (čeprav si jih bom morala, ker mi ni za hodit na fax z oljarno na glavi), pa zdej do petka ne grem nikamor in jih bom lepo pustila pri miru, naj bojo mastni. dry.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12447 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 23 September 2009 - 08:36 PM

Ja js si jih tud zdj nism prala ker sem doma. Drgače mi je pa grozno če vidim da nekdo hodi okoli kostantno z masnimi lasmi.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#12448 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 23 September 2009 - 10:11 PM

Moja koža ohmy.gif . Mislim wtf, dajem si skoz neutrogeno masko gor, da se posuši, pa lush, mažem s skinorenom pa vse in mam skoz več mozoljev. Po bradi, okol ustnic, po nosu in čelu, brrrr, nagravžno. Puder potem itak nikakvo prime, ker je vse lisast in nagrbančen.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12449 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 23 September 2009 - 10:14 PM

Fantu v ponedeljek dajo eno osmico ven, pa se mi ful smili in je kar mene strah. Pa še v torek mamo prvič plesne, pa zgleda ne bo mogel it z mano cry.gif Zdej pa nevem a naj grem sama, al naj pač spustim to prvič.. Ohja sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#12450 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 September 2009 - 10:19 PM

Moja koža je pa zdaj, ko ne uporabljam absolutno ničesar, razen gel za umivanje pa še tega ne vsak dan, perfektna! Popravila se mi je res ful, zdej imam praktično čisto kožo. Kenslala sem vse tonike, maske, olja, kreme, pilinge itd.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#12451 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts

Posted 23 September 2009 - 10:45 PM

^^

Sarah, ta ni neumna, res je koza se najlepsa, ce jo minimalno mucis z raznimi proizvodi. Pa seveda, ce svojega dolgcasa in nervoze ne sproscas na njej. wacko.gif

Ninch, sej bo z osmico, pob jo je dal ven avgusta, se mi je tudi smilil revez, ampak ni bilo nic hujsega. Dva dni je bil malo bogi - pocival in jedel samo sladoled. ;)

• 0

#12452 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 23 September 2009 - 10:53 PM

Človek res ne ve, kaj bi uporabljal (ja ja, saj to, kar koži najbolj paše ... ampak ugotovit to). To mi gre tok na živce rolleyes.gif .
  • 0

#12453 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 23 September 2009 - 10:58 PM

Jaz pa nikol nisem uporabljala raznih tonikov, pilingov, mask in nevem česa. Že tri leta mam samo cosmerba rjavo in moja koža kar sije tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#12454 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 23 September 2009 - 10:59 PM

a si z vodo umivaš, pa daš potem kremo gor? Sem vidla, da jo je mami enkrat nevedoma prinesla domov biggrin.gif
  • 0

#12455 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 September 2009 - 11:00 PM

QUOTE(_Planet_ @ 23. 9. 2009 - 22:45) View Post

^^

Sarah, ta ni neumna, res je koza se najlepsa, ce jo minimalno mucis z raznimi proizvodi. Pa seveda, ce svojega dolgcasa in nervoze ne sproscas na njej.

Ooo fak, jz nism vedla za kaj se gre in sm misnla da je govora o živali kozi !!! blink.gif blink.gif laugh.gif

eeeej nincha, zvenela bom kot stara mama- ampak moja koža je tud sijala pr 18, 19 laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12456 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 23 September 2009 - 11:01 PM

Jaz si obraza ful ne umivam neki posebi, samo vržem mal vode gor pa obrišem nežno z brisačo. Se pa mažem s cosmerbo zjutri pa zvečer in mi je res ful dober, čeprav zgleda ful mastna, ni, včasih se mi zdi da jo moja koža kar posrka (pa nimam drugače ful suhe) in se po 10 min namažem še 1x biggrin.gif

rea, ja moja koža je bla pri 15 v totalnem razsulu, šele zdej ko gledam nazaj vidim da je bila kar katastrofa tongue.gif Zdej je končno lepa, sej z občasnimi nepravilnostmi, ampak boljše. V 1. letniku me je enkrat stric vprašal če mam ošpice, ko sem bila nenamazana laugh.gif cry.gif

• 0

After all this time?

Always.

#12457 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts

Posted 23 September 2009 - 11:03 PM

QUOTE(rea @ 24. 9. 2009 - 0:00) View Post

Ooo fak, jz nism vedla za kaj se gre in sm misnla da je govora o živali kozi !!! blink.gif blink.gif laugh.gif

Rea, umrla bom od smeha!!! lol1.gif lol1.gif Ponavadi se enkrat prebrem, kaj sem napisala in, ce zveni dvoumno, dodam sumnike, tokrat nisem in je nastalo, kar je nastalo. laugh.gif laugh.gif
  • 0

#12458 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14310 posts

Posted 23 September 2009 - 11:16 PM

ne morem verjet, da se bo nekaj po tako dolgem času zgodilo, sicer bom verjela ko vidim, ampak vseeno....
precej sem živčna zarad tega smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#12459 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 September 2009 - 11:16 PM

ahahahahhaha jz tud umiram nincha in planet, nincha pr teb zarad ošpic- btw- mene so to stalno spraševal +, če sem kaj hudo bolna ko nimam pudra ker sem zelenkasta lol

planet pr teb pa zato ker si se mi v delčku sekunde priskutila, ko sem misla, da govoriš o živali, lol
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#12460 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 September 2009 - 11:22 PM

QUOTE(rea @ 24. 9. 2009 - 0:16) View Post
planet pr teb pa zato ker si se mi v delčku sekunde priskutila, ko sem misla, da govoriš o živali, lol

lol1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users