Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12401 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 21 September 2009 - 12:25 PM

QUOTE(Coco* @ 20. 9. 2009 - 20:37) View Post

Oooo, here we go again. Ta zadnji stavek se mi zdi popolnoma zgrešen. Državljanstvo nima nobene zveze - kaj če imam dvojno državljanstvo, recimo francosko in nemško, za koga naj potem na tekmi FRA:NEM navijam? Jaz Slovenijo spoštujem, tu sem rojena, govorim slovensko, hodim v slovensko šolo in lahko imam pet tisoč slovenskih državljanstev, samo Slovenka pa ne bom nikoli. Ni važno, kje živiš; važno je, kje je srce.

To bistvo sem hotela zajet! Ker sama vem, da tudi če bi rekla, da mi je vseeno kdo zmaga, vem da bi lagala sama sebi. In kako to vem...ker dobiš tisti grenak občutek ko tvoji izgubijo ali pa občutiš veselje ob njihovi zmagi. Enaki so občutki tudi če gledaš tekme med klubi in ti je neki klub veliko bolj pri srcu kot drugi (športni navdušenci gotovo vedo o čem govorim wink.gif ).

QUOTE(Špela @ 20. 9. 2009 - 21:11) View Post

a nismo rekl, da se v spovednici NE komentira? laugh.gif sicer pa meni dol visi za državljanstvo, mi je to bolj ko ne nekaj naključnega, mi je vseeno, če bi rabila jutri prijavit kako drugo državljanstvo. se pa strinjam s tem, kar je coco napisala. mene recimo ne moti, da po ulici slišim, da ne govorijo slovensko (tut z M. recimo, ki je Srbkinja, govorim srbsko (kolikor znam smile.gif) in je ne silim govorit slovensko, samo zato, ker je pač v SLO) ali pa v šoli med odmorom, ne štekam pa, da nekdo tok ne zna, da bi šel npr. na UE prijavit začasno bivališče - pa ni važno, kateri jim je materni jezik. se mi zdi pa stopnja nestrpnosti napram ljudem, ki imajo korenine iz bivše Juge, neprimerno večja kot npr. proti ne vem, drugim evr. narodom. ne vem, če bi bla taka hajka, če bi bli obravnavani katerikoli drugi narodi. ker valda, en poštirkan francozek je več vreden od enga bosanca. rolleyes.gif

Se opravičujem za komentiranje, samo mimo tega res nisem mogla oops.gif .
Drugače pa se strinjam s teboj, še posebej z zadnjim delom. Na žalost imam take izkušnje.
Zdej pa obljubim, da neham s komentiranjem v spovednici.

Sovražm komarje!!! Cele počitnice me ni piknil niti en. V zadnjih treh dneh ne vem več kje naj se začnem najprej praskat. Roke imam čisto popikane in take bule na desni nadlahti, da izgleda kot bi se nabildala. Najhujše pa je to, da ponoči od srbenja ne morem zaspat, se celo noč premetavam in sem posledično zjutraj čisto neprespana.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#12402 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts

Posted 21 September 2009 - 12:31 PM

^^

Freak, same here, kar se komarjev tice. Sicer nisem tako hudo popikana kot ti, ampak vseeno. Vse poletje je mir, jeseni pa vedno kaksen zaluta k meni v spalnico in se veselo prehranjuje. Uzitek, ko ga najdem in posljem na oni svet je seveda neizmeren. Ja, na koncu ga vedno najdem! twisted.gif
Imas pri roki rjavo Cosmerbo? Mene so poleti napikali tigrasti komarji, na gleznju sem imela bulo, ki mi je glezenj podvojila, namazala s Cosmerbo in je bilo cez noc veliko boljse pa se srbelo ni, ko je zacelo, sem se spet namazala. Pomagalo bolj od vseh Fenistilov ipd.. Ce nimas rjave Cosmerbe poskusi z obkladki, namocenimi v slano vodo.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12403 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86818 posts

Posted 21 September 2009 - 01:42 PM

Jaz sem z morja prišla s 27 piki. wacko.gif Ni mi jasno, kako se mi lahko nekateri še od lani poznajo. huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12404 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18567 posts

Posted 21 September 2009 - 01:53 PM

Jaz jih ne štejem, itak. Če že imam na koži kak ubodljaj, ta prispeva k mojemu borbenemu izgledu. Pa saj ne živim v garaži.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#12405 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 September 2009 - 02:12 PM

Jaz jih tudi sovražim, grdobe nadležne krvosesne.
  • 0

#12406 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts

Posted 21 September 2009 - 02:40 PM

Meni je zelo nevsecna misel, da nekdo zivi od moje krvi, jaz pa poleg trpim. Ko bi vsaj pasalo. laugh.gif
  • 0

#12407 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 September 2009 - 03:08 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 9. 2009 - 8:30) View Post

pa nekoga malo pogrešam, pa sem preveč ponosna, da bi ga poklicala oz. mu sms poslala. pinch.gif

VZTRAJAM! dry.gif

worship.gif (meni) laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12408 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 21 September 2009 - 07:55 PM

Pršla domov in sem spet žalostna cry.gif sad.gif sad.gif Kdaj se bo obrnilo na bolje?????
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#12409 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 September 2009 - 04:25 PM

Ej držim pesti da se boš hitro osamosvojila. Ne bo lih rešilo vseh problemov, bo pa precej pomagalo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12410 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 22 September 2009 - 04:37 PM

kaj je danes dan norcev??? polna luna???
o fak kaj vse doživiš, če delaš z ljudmi cool.gif
  • 0

#12411 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 22 September 2009 - 04:51 PM

Mal sem jezna na Pja, ker se nič ne javi in ne vpraša po videnju verymad.gif biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12412 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 September 2009 - 04:51 PM

Lah da te kensla.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12413 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 22 September 2009 - 05:21 PM

QUOTE(Braunkopf @ 22. 9. 2009 - 17:25) View Post

Ej držim pesti da se boš hitro osamosvojila. Ne bo lih rešilo vseh problemov, bo pa precej pomagalo.

Hvala..
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#12414 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 22 September 2009 - 07:22 PM

QUOTE(Braunkopf @ 22. 9. 2009 - 17:51) View Post

Lah da te kensla.

of course - not twisted.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12415 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 September 2009 - 08:02 PM

Dopoldne sm mela sestanke in sm bla že noro happy, ker mam ene stvari ful dobr plačan, ker sm dobr zaslužla čez poletje pa ker bom čez leto delala 1x na teden na študentskih delavnicah pa 1x v knjižnici pravljične urice, 1x na mesec otroška delavnica in ostajam koordinatorka projekta, s tem da so me ful razbremenili. Pa še stalni priliv dohodkov bo, zdej ko kupujem avto, bo to super prav prišlo. Plus štipendija in smo na konju.
Zmenila sm se vse, da ta teden ne delam in to, ker sva s fantom zmenjena za oddih že 1 MESEC!!! Sva rekla, da bova šla čist zadnji moment-al na morje al v Kranjsko ali na Dunaj. Res spontano, da bi se jutri odločila.
In jst si res zrihtam vse-keš, frej, on pa prejle skor popizdi, ker mu je šef, kljub temu da mu je povedal že neki časa nazaj, da je ta vikend frej, rekel, da more delat, ker majo do 1.10 nekaj za dokončat-ena ornk zadeva. Ampak halo-ta kreten mu to pove dans! Halo! Dans! Tok sm razpizdena, da konc. K sva res garala to poletje in šla samo na morje, še Prago sva skenslala pol pa tole zadnji vikend.

Sploh ne vem kaj si nej mislim. Fant bi ga najrajš poslal v franže, pa ne upa, ker mu more model plačat še za cel avgust+september in če slučajno pol ne bi...
FAAAAK

Tok mu skoz težim nej dela, ker je non stop neki brez keša. Jst mam sicer štipendijo, ampak mam tud od drugih zadev že ful ačsa svoj denar pa tud doma me podpirajo, njega pa ful manj in tud lani ni čez leto nič delal kao zarad faksa. Pa tud jst ful več šparam in razpolagam s kešom. In pol sm čist živčna, ker nima nikol nč keša. Jst bi pa potovala, kam šla itd. Včasih se mi zdi, da sm zarad njega prikrajšana. A sem sebična?? Sej mu posodim kdaj keš, da kam greva, sam to ni isto cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12416 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts

Posted 22 September 2009 - 08:23 PM

QUOTE(Princeska @ 22. 9. 2009 - 21:02) View Post

Včasih se mi zdi, da sm zarad njega prikrajšana. A sem sebična?? Sej mu posodim kdaj keš, da kam greva, sam to ni isto cry.gif

Princeska, jaz bi se enako pocutila. Svojih obcutkov pac ne morem cenzurirati/na silo spreminjati. Na sreco nimam teh tezav, imam pa nekaj kolegic, ki se morajo s svojimi pobi pogajati okoli trosenja denarja, ker oni kar naprej varcujejo, da ne recem skrtarijo (z nobenim posebnim namenom, vsi v rednih sluzbah z dobrimi placami, ampak pac skoda jim je denarja za karkoli), one bi pa uzivale beri se ne sekirale za brezveze za vsak cent. Nimam pojma, kako to resiti, najbrz potrpis, ker ga imas rad po drugi strani si pa mislim samo enkrat se zivi... Eh ja..
  • 0

#12417 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 22 September 2009 - 08:42 PM

razganja me čist preveč biggrin.gif čepraav.. nikoli ni preveč a cool.gif
  • 0

#12418 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86818 posts

Posted 22 September 2009 - 09:04 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 22. 9. 2009 - 15:51) View Post
Mal sem jezna na Pja, ker se nič ne javi in ne vpraša po videnju verymad.gif biggrin.gif

Enako (na U-ja, no biggrin.gif ). Nisem ga vidla že slabe tri tedne, pol je šel v petek na vikend, je rekel da me pokliče, ko pride domov, pa še kar nič. Ko ga vidim, ga bom okol kepe (yeah right biggrin.gif ).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#12419 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 September 2009 - 09:12 PM

Po eni strani razumem, da je študent, da je težko študirat+delat, on drugače ful rad dela in s tem nima problema, ampak keša pa ni dost. Najbl mi gre na živce, da mu dajo doma glih neki kao za benz pa to je to. Mislm halo. Pa ne rečem, da ne bi mogl, sam očitno... glede na to, da so kupl parcelo na morju in misljo obnovit, bi loh tud sinu kej dal. Pa edinc je. Niso bogati, niti slučajn, so neki srednjega. Sam pol se za take zadeve očitno do konca zakreditirajo.
Spominja me na vez:
Gospod se v ličnem fičku pelje, a trebuh kislo zelje melje.

Drugač pa mi ful mori, da končno najde job, kjer bo lahko delal tudi med faksom, pol pa tak šef. hmm.gif

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12420 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 22 September 2009 - 10:00 PM

Cel dan sm že lačna...skoz bi jedla... hmm.gif Na sumu imam d je zarad prihajajoče se menze....najbl d grem spat:)
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users