Oooo, here we go again. Ta zadnji stavek se mi zdi popolnoma zgrešen. Državljanstvo nima nobene zveze - kaj če imam dvojno državljanstvo, recimo francosko in nemško, za koga naj potem na tekmi FRA:NEM navijam? Jaz Slovenijo spoštujem, tu sem rojena, govorim slovensko, hodim v slovensko šolo in lahko imam pet tisoč slovenskih državljanstev, samo Slovenka pa ne bom nikoli. Ni važno, kje živiš; važno je, kje je srce.
To bistvo sem hotela zajet! Ker sama vem, da tudi če bi rekla, da mi je vseeno kdo zmaga, vem da bi lagala sama sebi. In kako to vem...ker dobiš tisti grenak občutek ko tvoji izgubijo ali pa občutiš veselje ob njihovi zmagi. Enaki so občutki tudi če gledaš tekme med klubi in ti je neki klub veliko bolj pri srcu kot drugi (športni navdušenci gotovo vedo o čem govorim

a nismo rekl, da se v spovednici NE komentira?

Se opravičujem za komentiranje, samo mimo tega res nisem mogla

Drugače pa se strinjam s teboj, še posebej z zadnjim delom. Na žalost imam take izkušnje.
Zdej pa obljubim, da neham s komentiranjem v spovednici.
Sovražm komarje!!! Cele počitnice me ni piknil niti en. V zadnjih treh dneh ne vem več kje naj se začnem najprej praskat. Roke imam čisto popikane in take bule na desni nadlahti, da izgleda kot bi se nabildala. Najhujše pa je to, da ponoči od srbenja ne morem zaspat, se celo noč premetavam in sem posledično zjutraj čisto neprespana.