Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#1221 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 January 2009 - 08:12 PM

Včeraj končamo s predavanjem in grem jaz ven iz predavalnice in pač rečem adijo. Nakar se zavem, da tega nisem 'rekla', ampak sem se totalno zadrla, da se je cel klas kr zdrznil, profesor pa me pogleda ful zaprepadeno/šokirano, se zadere nazaj adijo in se začne ful cepat. Men je blo tak blesavo vse skupaj, da sem kar stala med vrati, vsi so me gledal, jaz pa sem crkvala od smeha in se nism mogla premaknit. Baje sem se tak fejst zadrla, da se je sošolka skor polulala v hlače od smeha, prav ni se mogla nehat smejat. Dejansko so se tisti, ki so še bli v učilnici, prav ustrašli. Res ne vem, kaj mi včasih zavergla. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1222 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 January 2009 - 08:16 PM

Viroza me daje. In donas se opravim v lekarno in ko pridem v garažo mi začne tečt iz nosa in se morm nujno usmrknit. Vzamem robček in pač si spraznim nos. Pridem do koša in v eni roki držim robec v drug pa ključe od avta in noter vržem ključe. (ne me prašat zakaj). ko pa pridem do avta ugotovim da kjučev ni nikjer in panična jih iščem po celih hiši, kličem mami v službo pol pa se spomnm (še vedno mam robec v roki) kaj se je dejanko zgodilo. Mater teli antibiotiki so opasni. Nevem kaj delajo z mene ohmy.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1223 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 January 2009 - 08:25 PM

^ Moja mama je tako vedno, ko je pojedla jogurt, v smeti vrgla žličko, lonček pa v pomivalno korito. To je poštekala šele, ko so v hiši ostale še tri žličke. butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1224 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 January 2009 - 08:30 PM

^^ To se mi tudi dogaja. Alpa ko režem pomarančo ali jabolko vedno z olupki pade v koš še nož. Paket 10 nožev je šel v pol leta. oops.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1225 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 January 2009 - 08:48 PM

^^ Se je meni tudi že zgodlo, a sem pol pobrala pribor iz koša in ga umila. Nimamo zato nič manj nožev ali žlic. hmm.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1226 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 January 2009 - 08:54 PM

^^Če to pravočasno ugotoviš to gre ja, če ti gre pa to kr tko pol je pa mal kriza.
Ampak se morm pohvalt da sm se tega odvadla in da mal bl pazm (ker sm mogla plačat sama celi novi jedilni pribor laugh.gif )

• 0

#1227 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 January 2009 - 09:06 PM

Jaz sem mela dans paniko, da sem ključe od fotrovega avta založila. Pol sem šla preverjat če je avto sploh še na parkirišču, ker nisem bla ziher če sem ključe sploh vzela iz avta ermm.gif .

Se je na koncu izkazalo da sem jih odložila nekam v stanovanju, mami jih je pa lepo pospravila nekam.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1228 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 21 January 2009 - 10:02 PM

Ko sem šla domov, mi je spodrsnilo in sem padla kakor sem dolga in široka. Umazala sem si cele hlače, rokave od bunde in še pulover verymad.gif . Da ne omenjam kako je bolelo. Sovražm to vreme, dež, blato in plundro, matr evil.gif
  • 0

#1229 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 21 January 2009 - 11:45 PM

Ni ravno norost, ampak ne grem z blackberryjem precesavat foruma.

Vrnem se iz kuhinje s kozarcem vode in recem Hevei, ki je ze napol spala: "Na, sem ti prinesel z okusom cokolade ..."

V hipu je bila cisto budna! "Kaj, kaj?" biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#1230 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27695 posts

Posted 22 January 2009 - 01:03 AM

QUOTE(uršolinkica @ 21. 1. 2009 - 20:16) View Post

Viroza me daje. In donas se opravim v lekarno in ko pridem v garažo mi začne tečt iz nosa in se morm nujno usmrknit. Vzamem robček in pač si spraznim nos. Pridem do koša in v eni roki držim robec v drug pa ključe od avta in noter vržem ključe. (ne me prašat zakaj). ko pa pridem do avta ugotovim da kjučev ni nikjer in panična jih iščem po celih hiši, kličem mami v službo pol pa se spomnm (še vedno mam robec v roki) kaj se je dejanko zgodilo. Mater teli antibiotiki so opasni. Nevem kaj delajo z mene ohmy.gif

V zadnjem casu sem ze dvakrat ful samozavestno zabrisala spange iz las direkt v WC....krneki mi mede... rolleyes.gif

QUOTE(sajk @ 21. 1. 2009 - 23:45) View Post

Vrnem se iz kuhinje s kozarcem vode in recem Hevei, ki je ze napol spala: "Na, sem ti prinesel z okusom cokolade ..."

laugh.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1231 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 January 2009 - 10:38 AM

In to je bilo treba sredi noči takoj napisat na forum. laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1232 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 22 January 2009 - 10:42 AM

Donas ponoči me kliče fant in me je zbudu. In valda js vsa zalimana se pač ne morm kj konkretnga zgovarjat ker še na pol spim. Pogovor je potekou nekak takole (Mi je donas zjutrej povedu)
J: A si že kj bolš
U: Ne, samo še bazen spucam pa bo
j: bo kaj?
u: ja bazen
j: kakšn bazen
u: ja trajekt
...
(In mi sploh nimamo bazena doma laugh.gif )
  • 0

#1233 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 22 January 2009 - 12:23 PM

^^ no zato pa js ful sovražm če me kdo zbudi sredi spanja, ker kot prvo ne vem kaj govorim, kot drugo pa se niti ne spomnem
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1234 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 January 2009 - 02:00 PM

Jst ponavad zapsim vmes med pogovorom, al pa sam "ja ja" momljam.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1235 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 22 January 2009 - 03:37 PM

Meni gre pri tem na živce ponavadi ob sobotah, ko me mami enkrat zjutraj zbudi, da mi pove, kaj naj bi naredila, ker gresta nekam z očitom in potem je vsa presenečena, zakaj se jst ničesar ne spomnim popoldne. huh.gif

Profesor športne je PRED študentom gledal mene, se nasmihal in glasno izrekel: "D*** obožuje študente!" butl.gif butl.gif ninja.gif surrender.gif oops.gif dry.gif

Sram me je bilo še celo uro, ker me je, seveda, medlo verymad.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1236 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 22 January 2009 - 04:03 PM

Danes vozim avto prvič po cca.1,5 leta. Sicer po eni lokalni cesti, z inštruktorom fantom.
In seveda mene morajo ustaviti policaji, čeprav še na tej cesti nikoli, ampak res nikoli niso bili. In mene seveda panika, ampak ne zato, ker bi mi kaj "naredili" ampak ker nisem vedla kje ustavit, in potem tako sunkovito zabremzam, skoraj zbijem levega policaja, desni, pa hitro zapre vrata marice, ker sem jih skoraj odnesla s seboj. Zraven se pa seveda krohota. Potem se jaz naprej ustavim, policaj koraka proti meni. Jaz pa fantu histerično: "kaj naj naredim? Naj grem ven?". Fant pa meni: "Špeli, sam mirno. Glej, sam tisto ročko primi, pa okno odpri. laugh.gif Policaj je bil pa tako zmeden, da je sam vozniško pogledal, pa rekel, da lahko grem.

Najbrž sta se mi še dolgo za mano režala.

butl.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1237 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 January 2009 - 05:24 PM

QUOTE(sajk @ 21. 1. 2009 - 23:45) View Post

Ammmm, a sta vidva slučajno par????
  • 0

#1238 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 22 January 2009 - 06:21 PM

Da te razsvetlim - ja, sta. laugh.gif
  • 0

#1239 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 January 2009 - 10:34 PM

Potrjujem govorico. tongue.gif

Eli, LOL lol1.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1240 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 January 2009 - 10:40 PM

QUOTE(urš @ 22. 1. 2009 - 10:42) View Post

Donas ponoči me kliče fant in me je zbudu. In valda js vsa zalimana se pač ne morm kj konkretnga zgovarjat ker še na pol spim. Pogovor je potekou nekak takole (Mi je donas zjutrej povedu)
J: A si že kj bolš
U: Ne, samo še bazen spucam pa bo
j: bo kaj?
u: ja bazen
j: kakšn bazen
u: ja trajekt
...
(In mi sploh nimamo bazena doma laugh.gif )

Predvidevam, da trajekta tudi ne laugh.gif .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users